Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktorunu iyi seç cnm sonradan sorun yaşama

bu ne ya şaka mı :lepi:
Allahıma şükür en güzel zamanlarımı yaşıyorum herşeyden kurtuldum uyguladığım tüm yöntemleride tavsiye ederim herkese :lepi: zemuszemus kaydirigubbakcemile2

zehraalimansurcum çok çok mutlu oldum.Ne güzel haber verdin bize. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bende şu vaji.. kurtulayım istiyorum bebiş.Sıra baharcım da Allahım ona da nasip etsin tez zamanda. Sende kendine çok dikkate et.dinlen bu dönemde dikkat etmen gerekiyor. teyze olduk desene öpüyorum kocaman

duamı esirgeymiyim senden cnm bnm inş.sende anne olursun bizlerde teyze.allah kimseyi şasırtmasın snada nasip etsin inş........

amiiiiin
Allahım da sana huzurlu sağlıklı bir hamilelik dönemi versin
sağ salim eline almayı nasip etsin
hayırlı evlat eylesin
sen bu forumda herkese moral oldun canm arkadaşım
birşeylerin olacağını tüm hepimize gösterdin Allahımın izniyleolumunekankayizsmilea.s.

zehracım karnında ağrı gibi belirtiler oldu muydu yada kasığında yada yumurtalıklarında hani sanki adet olucakmış gibi hissettinmi böyle belirtiler var mıydı

zehracım karnında ağrı gibi belirtiler oldu muydu yada kasığında yada yumurtalıklarında hani sanki adet olucakmış gibi hissettinmi böyle belirtiler var mıydı

evet cnm adet olcm bn dyrdum,kasıklarımda batmalar falan hiç hamile olcagımı dşnmedim adetimle aynı belirtileri yasadım.az önce 6haftalıkken ne yenir bebek nasıl olur falan onu arastrdım bebek 1mm ble olmazmış bnmki 4mm sasırdım acaba boylumu olck hiç bişey anlamadım.organların geliştiği dönemmiş iyi beslenmm lazım,folik asidi keşke önceden baslasymısım onda pişmanım gebe klmadn önce başlamk gerekrmiş.bebek dşnenlere söyleyim sinir sistemi gelişiyrmuş ilk haftalarda o yzdn folik asidi önceden içmeye bkn

tatlım sen de şimdi alıcaksın artık
yapacak bişey yok geriye yönelik malesef
kendine dikkat et
takma kafana stres yapma hiç
şimdi almann da hiç almamaktan iyidir değil mi öyle düşün bir de
beslenmene dikkat et canmcm

havam yerindeya bu görmezden geldim bile sayılır :lepi:
nasıl msj dı o öyle dua mı beddua mı belli değil koptum kaydirigubbakcemile2

cnm moralini bozmak gbi olmasın ama alınganlık ypmışın ben kötü bişey görmedim msjda.burdaki hiç kimse tepki vermedi senden baska.kız dr.un kuzenine söyledi seyi söylemiş fazla üzerine gtmişn.üstelik vajiymiş ve yararımdokunurmu acaba dye grmiş bizler gbi.kızn hevesini kırmak gbi olmazmı bir kelimesine takılıpta kızmanın. dgr sacma sapan konusanlar gbi dgldi bu.

krizantem78 vardı zaten o an başka kimsede yoktuki.kadın uyuşturup yapabiliyo ve çocuğu var.alışması mı kalmış.bi diğeri geldi uyuşmuyo siz uyuşuyo sanıyosunuz dedi.kullandım ne demek bu?bizdeki nasıl bir psikoloji ki insanlara göre şekilden şekile girdik kaldık,bunu da mı ayırtedemicez.şu an kaç kişi bu kremi kullanıyo burda kaç kişi egzersizlerle uğraşıyo heleki ben kaç ayımı verdim.ister istemez etkileniliyo,ben bile çoğu zaman boşa mı yapıyorum demiştim bu tür msjları gördükçe.şu an olsa yine aynı tepkiyi veririm ben kendi adıma.kimin ne tepki verip vermediği beni ilgilendirmiyo ki.1300 sayfa egzersiz ve kremlerle dolu sayfalar.bunu kimse inkar edemez,her deneyen başarıya ulaştı.kimse öyle değil siz öyle sanıyosunuz diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…