- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.561
cnm bugün dr.aceleye geldi rastgele gldim halk kentteki kadın doguma gttim ali rıza yılmazdı galiba.saglık ocagında ebeye kayıt oldum kan surubu blmm ne zmn olup olmaycgına takip edecklr.dr.um fena dgl baklım folik asit verdi o bitsin yne aynı dr. gderim blki daha dsnmedim
doktorunu iyi seç cnm sonradan sorun yaşama
karpuz dglki secesin allah iyi dr.la karsılastırsın.yne enfeksiyon varmı acaba dye soracam bugün sevinctn unutmusum ya
sevgılı tarcın
anlamsız hırcınlıgının sebebı ne bılemıyorum sanırım senın psikolojinden kaynaklanıyor,fakat sunu goz ardı etmemenı ıstıyorum burada baslıga bakarsan 'VAJİNİSMUS'u'' tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim!! diyor ben burada bu sorunu yaşadığımı ve bu sorundan kurtulduğumu yazıyorum 15 yaşındaki cocuklar gıbı laf sokma yarışına gireceğine bu tecrübeden faydalanıp sorunundan kurtulmanı tavsiye ederim..farkındaysan burada bu sorunu yaşayan sensin şuan ben değil ...üzgünüm ama bu anlamsız hırcınlıgınla ,samimiyetsizliğinle bana anlamsızca saldırına başka bir cevap vermeyeceğim ...yinede geçmiş olsun...allah şifa versin sevgili Tarçın !
zehracım bana da dua eder misin hamile kamam için
duamı esirgeymiyim senden cnm bnm inş.sende anne olursun bizlerde teyze.allah kimseyi şasırtmasın snada nasip etsin inş........
heyyy zehraaa ben yeni okudum haberi gözün aydınnn kaydirigubbakcemile2
zehracım karnında ağrı gibi belirtiler oldu muydu yada kasığında yada yumurtalıklarında hani sanki adet olucakmış gibi hissettinmi böyle belirtiler var mıydı
saol hırcın kız:)))))
evet cnm adet olcm bn dyrdum,kasıklarımda batmalar falan hiç hamile olcagımı dşnmedim adetimle aynı belirtileri yasadım.az önce 6haftalıkken ne yenir bebek nasıl olur falan onu arastrdım bebek 1mm ble olmazmış bnmki 4mm sasırdım acaba boylumu olck hiç bişey anlamadım.organların geliştiği dönemmiş iyi beslenmm lazım,folik asidi keşke önceden baslasymısım onda pişmanım gebe klmadn önce başlamk gerekrmiş.bebek dşnenlere söyleyim sinir sistemi gelişiyrmuş ilk haftalarda o yzdn folik asidi önceden içmeye bkn
havam yerindeya bu görmezden geldim bile sayılır :lepi:
nasıl msj dı o öyle dua mı beddua mı belli değil koptum kaydirigubbakcemile2
folik asitten de önce demirin nasılmış zehra?
cnm moralini bozmak gbi olmasın ama alınganlık ypmışın ben kötü bişey görmedim msjda.burdaki hiç kimse tepki vermedi senden baska.kız dr.un kuzenine söyledi seyi söylemiş fazla üzerine gtmişn.üstelik vajiymiş ve yararımdokunurmu acaba dye grmiş bizler gbi.kızn hevesini kırmak gbi olmazmı bir kelimesine takılıpta kızmanın. dgr sacma sapan konusanlar gbi dgldi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?