Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

allah duanızı kabul etti kızlar ultrasyona baktırdım kan testi yptrmadım,dr. kalp atışları normal dedi.şimdilik bişeyi yokmuş.6haftalık velet geliyr

Şu an ağlamak istiyorum varya acayip duygulandım zemuszemusteyzelerinin bitanesi o tabiki sağlıklı olacak hihoyyytAllah inşallah şu an bu güzel haberi okuyup senin sevincine ortak olan bende istiyorum diyen herkese en kısa sürede bu duyguyu yaşatsın..bende istiyorum vajiyi atlattıktan sonra Allahım bizede Anne olmayı nasip eder inşallah...Dünyada yaşanabilecek en güzel, en yüce duygudur eminim...Allah eşinle senin ağız tadını bozmasın aşkla büyüsün annesinin karnında...Aman nazar değmesin

ayyyy cok sewındım ya Rabbim hayırlısından nasıp etsın

ye tatlıyı dogur atlıyı
ye eksıyı dogur ayseyı demıs atalarımız

hersey gonlunce olsun
zehracıgım banada dua et bende hamıle kalayım...

ya kızlar bişey sorucam eş parmağıyla egzersiz yaptık.eşim baya vajina duvarlarıma dokundu sonra parmağını birden çekti ve kan geldi,ben zar gitti diye düşündüm ama kanama kesilmedi ve adet oldum sonunda, tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın.zarım gittide akabinde adet mi oldum,daha adetime bir hafta vardı.

zehracım tebrik ederim cok sevindim hayırlı olsun bebişin darısı tüm isteyen arkadaslarımıza insallah bugunun güzel haberide bu :)

Ayyyy okuyunca içim bi tuhaf oldu bizde eş parmağı yapıcas tırstım sanki bilmiyorumkismile adetin normal zamanındamı geldi ?

bu soruya yorum yapmak zor böyle bi tecrubesi olan arkadasımız belki anlar zarla ilgili yorumu jinekolog yapar sadece dısardan bakarak tespit edilicek bişi degil ama zarla ilgiliyse kesilirdi kanama diye bi tahmin yürütebilirim sadece

Ayyyy okuyunca içim bi tuhaf oldu bizde eş parmağı yapıcas tırstım sanki bilmiyorumkismile adetin normal zamanındamı geldi ?
yok ya bir hafta erken geldi,bide ben hap kullanmaya başladım, başladıktan sonraki ilk adetim bu anlayamadım. ayrıca tırscak bişey yok canım benim yapınca bende inanamadım çok kolay oldu

yok ya bir hafta erken geldi,bide ben hap kullanmaya başladım, başladıktan sonraki ilk adetim bu anlayamadım. ayrıca tırscak bişey yok canım benim yapınca bende inanamadım çok kolay oldu

birden okuyunca tüylerim diken diken oluverdi zemuszemusbende adetimin ilk günü hap kullanmaya başlayacam bakalım nasıl olacak kaydirigubbakcemile3

evet bende çabuk kesilir diye biliyorum, hatta adetinde erken gelebileceğini biliyorum zar gittikten sonra ama benimki kesilmedi yabilmiyorumkismile

Korkacak birşey yok canım . Sen böyle düşünmezdin ne oldu :) Ciddi ciddi korkacak bir durum yok..

boşluğuma geldi heralde zemuszemus kan man diyince şey oldum hihoyyytbenim vajimi doğuran bu konuda duyduğum bi hikaye o yüzden hala hassasım demekki kaydirigubbakcemile3gerçi eşim ve dr bana diyoki egzersizden sonra açılmıştır zar falan kalmamıştır diyorlar benimde umudum hep o yönde zaten...bide ben regl olmadım daha :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…