- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.521
bi gün oynardı bnm ya bi gün erken yada geç gelirdi yani 3 gün hiç olmamıştı bu arada bnde vajinismustum 3 ay önce kurtuldum
allah duanızı kabul etti kızlar ultrasyona baktırdım kan testi yptrmadım,dr. kalp atışları normal dedi.şimdilik bişeyi yokmuş.6haftalık velet geliyr
kurtulmana sevindim...
ama istersen aklın kalmasın gitbi labaratuara yaptır derim ne çıkcak en azından şüphe durumlarında kalmazsın..
kızlar 6haftalık hamileyim ve bebeğim saglıklıymış çok şükür.boyu 4mm mş
ya kızlar bişey sorucam eş parmağıyla egzersiz yaptık.eşim baya vajina duvarlarıma dokundu sonra parmağını birden çekti ve kan geldi,ben zar gitti diye düşündüm ama kanama kesilmedi ve adet oldum sonunda, tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın.zarım gittide akabinde adet mi oldum,daha adetime bir hafta vardı.
ya kızlar bişey sorucam eş parmağıyla egzersiz yaptık.eşim baya vajina duvarlarıma dokundu sonra parmağını birden çekti ve kan geldi,ben zar gitti diye düşündüm ama kanama kesilmedi ve adet oldum sonunda, tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın.zarım gittide akabinde adet mi oldum,daha adetime bir hafta vardı.
yok ya bir hafta erken geldi,bide ben hap kullanmaya başladım, başladıktan sonraki ilk adetim bu anlayamadım. ayrıca tırscak bişey yok canım benim yapınca bende inanamadım çok kolay olduAyyyy okuyunca içim bi tuhaf oldu bizde eş parmağı yapıcas tırstım sanki bilmiyorumkismile adetin normal zamanındamı geldi ?
yok ya bir hafta erken geldi,bide ben hap kullanmaya başladım, başladıktan sonraki ilk adetim bu anlayamadım. ayrıca tırscak bişey yok canım benim yapınca bende inanamadım çok kolay oldu
evet bende çabuk kesilir diye biliyorum, hatta adetinde erken gelebileceğini biliyorum zar gittikten sonra ama benimki kesilmedi yabilmiyorumkismilebu soruya yorum yapmak zor böyle bi tecrubesi olan arkadasımız belki anlar zarla ilgili yorumu jinekolog yapar sadece dısardan bakarak tespit edilicek bişi degil ama zarla ilgiliyse kesilirdi kanama diye bi tahmin yürütebilirim sadece
Ayyyy okuyunca içim bi tuhaf oldu bizde eş parmağı yapıcas tırstım sanki bilmiyorumkismile adetin normal zamanındamı geldi ?
sen ne durumdasın?hangi aşamaları geçtinbirden okuyunca tüylerim diken diken oluverdi zemuszemusbende adetimin ilk günü hap kullanmaya başlayacam bakalım nasıl olacak kaydirigubbakcemile3
Korkacak birşey yok canım . Sen böyle düşünmezdin ne oldu :) Ciddi ciddi korkacak bir durum yok..
sen ne durumdasın?hangi aşamaları geçtin
kızlar 6haftalık hamileyim ve bebeğim saglıklıymış çok şükür.boyu 4mm mş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?