Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inş.kurtulursun cnm bnde vajiydim bnde o asamalrdan geçtim ve bebeğim olck inş.demekki imkansz dye bişey yokmuş dmi?dert veren allah dermanınıda veriyormuş.

kişiden kişiye basarma sekilleri farklı.bnde kesinlikle uyusturarak ilişkiye grmeye karsıyım ama o insan çareszse ve uyusturrak çözüm ararsa kesinlkle yargılamam onu.bn incesazın alaycı yada ne bilim siz neden şöyle yapıyrsunz falan dediğini görmedim.neden boşuna yapıcksın ki egzerszleri sen,uyusturarak yapan ileride bırakamıyor kremsz yapamıyor bir yandn dogru beynimizi kandırıyoruz kimyasal madde kullanıp ilişkiye grerek.mecburmuyuz eşimniz

vallahi ben öncedn bi kız grdi erotik şeyler izleyin zevk alırsınız falan dalga gecercesine insanla,ona tepkimi verdim dgrlerini blmiyorum ama incesazın öyle bir yaklasımını sezmedim.avukatımıyım dglm ama hakda yemek istemem kndmce,sen belki bnm göremedim şeyi görmüşndr onu blemem.bu topiğin amacı belli brbirimze destek vermek,aynı seyden müzdaribz küçük şeylerden tartışma çıkınca üzülüyorum vallahi.insanlara şans vermek gerekir bnce bir lafıyla asıp kesmek oda pek kayde degr bir laf dglse.

sevgili tarcin.. diye başlayan dua mı beddua mı belli olmayan msjı okuyunca gerekli olan açıklamayı yaptım.demek ki bana göre kayda değer bişey varmış.içeriği bilmeden orta yol bulmaya çalışmayı anlamış değilim ve bu topicte artık yokum.iyi geceler..

sacmalama neden çıkıyorsun anlamadım,vallahi bebeği yapmadn gndermeyiz hiç kusura bkma

fevri davranıyorsun cnm,içeriği blmesem orta yol bulmaya çlşmm bn. sanal ortamdyız ya bir msja bu kadr takılmazki insan.fazla kptırmayın forumlara kndinizi,vakit geciriyruz derdimizi paylasıyoruz hepsi bu

tamam aldım ben cevabıkaydirigubbakcemile5

ahh canımmm benim :CüvCüv:
keşke benimde bulansa:jeyyar:
ya zehracım bişi sorcam sende de adet sanıcısı batma felan oluyomuydu ay psikolojim çökcek eger adet olursam

evt adet sancısı oluyor bndede,hiç üzülme bn adet belirtilerimn aynısını yasadım.adeti o kadr bekleme kafanı dgt hiç takma gebelik belirtilerinide fazla okuma bn okumadım pek fazla

canim aslinda cok guzel bi yere degindin. burda konusurken herkesin dikkatli olmasi lazim aslinda. burda vajililer oldugnu unutmamak gerek. kim kan yazdi gormedim kisisel algilamasin/

ayrica kendini serbest biraktigin zaman ordan kan gelme ihtimali cok dusuk/ o duyduun hikayeler kadinin kendisini cok fazla kasmasindan dolayi olusan tahris vs den kaynaklaniyor.

kizlik zari uzerinde sinir olmayan, sogan zari kalinliginda sadece cok minik kilcal damarlar bulunan bir zar/ uzerinde sinir olmadigi icin de caninin yanmasi mumkun degil. sadece kendini cok kasmandan dolayi canin yanabilir. bu uzun sure evli ciflerin de basina gelebilir. vajiyi yenenlerin cogu zari esnettigi icin kan falan olmuyo aama olsa da o kucucuk kilcal damarlardan cikn pembe renkli bisey oluyomus. bende oyle bisey olmadi o yuzden bilemiyorum. zaten soyle de bisey var hani bi yerimiz cizilir kan akar ama farketmeyiz etrafimizdakiler soyler neden cnku aslinda sinir olmayan incecik damarlarin oldugu yer cizilmstir. bu da aynen oyle bisey. o yuzden korkma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…