- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.581
zehraalimansurcum çok çok mutlu oldum.Ne güzel haber verdin bize. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bende şu vaji.. kurtulayım istiyorum bebiş.Sıra baharcım da Allahım ona da nasip etsin tez zamanda. Sende kendine çok dikkate et.dinlen bu dönemde dikkat etmen gerekiyor. teyze olduk desene öpüyorum kocaman
krizantem78 vardı zaten o an başka kimsede yoktuki.kadın uyuşturup yapabiliyo ve çocuğu var.alışması mı kalmış.bi diğeri geldi uyuşmuyo siz uyuşuyo sanıyosunuz dedi.kullandım ne demek bu?bizdeki nasıl bir psikoloji ki insanlara göre şekilden şekile girdik kaldık,bunu da mı ayırtedemicez.şu an kaç kişi bu kremi kullanıyo burda kaç kişi egzersizlerle uğraşıyo heleki ben kaç ayımı verdim.ister istemez etkileniliyo,ben bile çoğu zaman boşa mı yapıyorum demiştim bu tür msjları gördükçe.şu an olsa yine aynı tepkiyi veririm ben kendi adıma.kimin ne tepki verip vermediği beni ilgilendirmiyo ki.1300 sayfa egzersiz ve kremlerle dolu sayfalar.bunu kimse inkar edemez,her deneyen başarıya ulaştı.kimse öyle değil siz öyle sanıyosunuz diyemez.
sevgili tarcin.. diye başlayan dua mı beddua mı belli olmayan msjı okuyunca gerekli olan açıklamayı yaptım.demek ki bana göre kayda değer bişey varmış.içeriği bilmeden orta yol bulmaya çalışmayı anlamış değilim ve bu topicte artık yokum.iyi geceler..
sevgili tarcin.. diye başlayan dua mı beddua mı belli olmayan msjı okuyunca gerekli olan açıklamayı yaptım.demek ki bana göre kayda değer bişey varmış.içeriği bilmeden orta yol bulmaya çalışmayı anlamış değilim ve bu topicte artık yokum.iyi geceler..
ayyyyy midem cok bulanıyor yaaa
zehracım karnında ağrı gibi belirtiler oldu muydu yada kasığında yada yumurtalıklarında hani sanki adet olucakmış gibi hissettinmi böyle belirtiler var mıydı
evet cnm adet olcm bn dyrdum,kasıklarımda batmalar falan hiç hamile olcagımı dşnmedim adetimle aynı belirtileri yasadım.az önce 6haftalıkken ne yenir bebek nasıl olur falan onu arastrdım bebek 1mm ble olmazmış bnmki 4mm sasırdım acaba boylumu olck hiç bişey anlamadım.organların geliştiği dönemmiş iyi beslenmm lazım,folik asidi keşke önceden baslasymısım onda pişmanım gebe klmadn önce başlamk gerekrmiş.bebek dşnenlere söyleyim sinir sistemi gelişiyrmuş ilk haftalarda o yzdn folik asidi önceden içmeye bkn
ahh canımmm benim :CüvCüv:
keşke benimde bulansa:jeyyar:
ya zehracım bişi sorcam sende de adet sanıcısı batma felan oluyomuydu ay psikolojim çökcek eger adet olursam
evt adet sancısı oluyor bndede,hiç üzülme bn adet belirtilerimn aynısını yasadım.adeti o kadr bekleme kafanı dgt hiç takma gebelik belirtilerinide fazla okuma bn okumadım pek fazla
senn su avatarına bayılıyorum vallahi çok hoşmuş
dagıtamıyorum olmuyo sürekli kafamda okudum belirtileri ama dogru dürüst bişi yok hayırlısı artık
boşluğuma geldi heralde zemuszemus kan man diyince şey oldum hihoyyytbenim vajimi doğuran bu konuda duyduğum bi hikaye o yüzden hala hassasım demekki kaydirigubbakcemile3gerçi eşim ve dr bana diyoki egzersizden sonra açılmıştır zar falan kalmamıştır diyorlar benimde umudum hep o yönde zaten...bide ben regl olmadım daha :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?