Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm arkadaşlar bende 9 aydır vajiyim ama 2 parmak denedim eşim parmağını denedim emla ile tabi ama pen denemesi olmuyo sıçrıyorum dokununca girişe kötü oldum uyuşuk olmasına rağmen hissediyorum birde pozisyonu bulamadık nasıl yapıcam bir arkadaş erken başa dön dedi bana ne sıklıkla yapalım parmağı ne zaman ve nasıl geçelim pen..lütfen yazın

kızlarrrrrrrrrr
eşimin 4aylık göreve gönderiyorlarsenağlama ve ben ne güzel egzersizlerimi yapıyordum şimdi 4ay yok ben nasıl pe.. s denemesine geçcem üffff yaaaa üffffff :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: şimdi ben ne yapcan,nasıl olcak?

sakın bırakma yok diye azaltma motivasyonu sıkı tut ben azalttım sonra yapamadım

Kızlarr aparatım takılıp kalıyor senağlama

son yaptıgım parmak egzersizinde bende takıldım ve kayganlaştırıcı miktarını çoğaltarak hallettim cok rahat oluyor içerdeyken kegel yap ve nefes al ver zaten biliyorsundur ama hatırlatayım yinede.. su an hangi aşamadasın bilemiyorum ama ilk aşamaları tekrarlayarak baslayabilirsin

:) amin amin doktorun kim cnm

cnm bugün dr.aceleye geldi rastgele gldim halk kentteki kadın doguma gttim ali rıza yılmazdı galiba.saglık ocagında ebeye kayıt oldum kan surubu blmm ne zmn olup olmaycgına takip edecklr.dr.um fena dgl baklım folik asit verdi o bitsin yne aynı dr. gderim blki daha dsnmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…