- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.601
kızlar o kermler uyuşturmuo siz uyuşturdu sanıyosunuz.kendinize güvenin ve kremsiz yapın bakın herşey nakadar kolaymış
slm arkadaşlar bende 9 aydır vajiyim ama 2 parmak denedim eşim parmağını denedim emla ile tabi ama pen denemesi olmuyo sıçrıyorum dokununca girişe kötü oldum uyuşuk olmasına rağmen hissediyorum birde pozisyonu bulamadık nasıl yapıcam bir arkadaş erken başa dön dedi bana ne sıklıkla yapalım parmağı ne zaman ve nasıl geçelim pen..lütfen yazın
Buarada sanirim diger arkadaslar uykuda oldugu icin kimsecikler yok benden baska.orda gece ama bizim burda hala gunduz...yazini gorunce yazmak istedim..bende tecrubeli degilim zaten..ama burdaki arkadaslardan edindigim bilgi sayesinde sana cevap yazmaya calistim..sanirim emla ve bebanten almissin bunlarla deneme yaptiktan sonra duruma gore karar vericeksin..karar asamasindasin sanirim ..doktora gidip gitmecegin asamasinda. ins hakkinda hayirlisi olur..burdaki arkadaslar gercekten cok destekciler ve yol gostericiler resmen..en azindan istersen belli bir sure burdaki gelismeleri oku..belki ins sonrasinda devamida gelir..parmak egzersizleri veya aparat calismasi yapabilir ve bu vajiden kurtulursun..benim dusuncemde boyle ..bende artik yavas yavas baslamak istiyorum bakalim..herkes yapiyosa bizim neyimiz eksik dimi ama..
nefes olayını anlatır mısın canım nsıl yapcağız akşam dendim çok çoık az girdi gerisi olmadı nefesle yapayım dedim beceremedim
ewet:)
ya bakıyorum artık da göremiyorum..kapalı gibi..yani bi yoğunluk var itemiyorum öle elimi içine sokamam dahaeyvahedigeldismile
ya arkadaşlar bişey sorucam bir evlilikte cinsellk olmasa olmazmı
nişanlım yok ececim cinsellik konusunda 0 bilgi
hayatacil ne yaptin basladin mi aynayla bakmaya
Kızlarr aparatım takılıp kalıyor senağlama
Kızlarr aparatım takılıp kalıyor senağlama
evet cnm adet olcm bn dyrdum,kasıklarımda batmalar falan hiç hamile olcagımı dşnmedim adetimle aynı belirtileri yasadım.az önce 6haftalıkken ne yenir bebek nasıl olur falan onu arastrdım bebek 1mm ble olmazmış bnmki 4mm sasırdım acaba boylumu olck hiç bişey anlamadım.organların geliştiği dönemmiş iyi beslenmm lazım,folik asidi keşke önceden baslasymısım onda pişmanım gebe klmadn önce başlamk gerekrmiş.bebek dşnenlere söyleyim sinir sistemi gelişiyrmuş ilk haftalarda o yzdn folik asidi önceden içmeye bkn
sevgili tarcin.. diye başlayan dua mı beddua mı belli olmayan msjı okuyunca gerekli olan açıklamayı yaptım.demek ki bana göre kayda değer bişey varmış.içeriği bilmeden orta yol bulmaya çalışmayı anlamış değilim ve bu topicte artık yokum.iyi geceler..
Günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?