Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar o kermler uyuşturmuo siz uyuşturdu sanıyosunuz.kendinize güvenin ve kremsiz yapın bakın herşey nakadar kolaymış

EMLA
ılacın Endikasyonları - Kullanılması Gereken Durumlar

Topikal deri anestezisinin gerekli olduğu iğne ponksiyonlarında ve yüzeyel cerrahi girişimler için; bacak ülserlerinde yüzeyel
cerrahi girişimlerden ve temizlemeden önce yüzeyel anestezi amacıyla
, örneğin fibrin, cerahat ve nekroz olan kısımların temizlenmesi ve genital mukozanın yüzeyel anestezisi için kullanılır.

anestezi Fr. anesthésie
a. tıp Uyuşturucu bir ilaçla vücudun bütününde veya belirli bir bölgesinde duyuların yok olması, duyum

Son düzenleme:

her gun en az gunde bir kez en az bir kere parmagi alip iceride yirmiye kadar sayip cikararak ki bence yeterli degil. gunde en az on on bes dakika mumkun oldugu kadar da alip cikararak.

bence emlasiz 2 parmakta rahatca git gel yaptiktan sonra penis denemesine gecmen daha iyi olur ki sana bagli bu uc parmak da olabilir. arkadasin hakli bence cok erken cunku anlattigina gore dogru duzgun egzersiz yapmamissin. sicramanin nedeni de kendini hazir hissetmemen

deneme sirasinda penisin vajinaya acisi popo yonune kirkbes derece olmali. cok geometrik oldu ama boyle yani

hayatacil ne yaptin basladin mi aynayla bakmaya

nefes olayını anlatır mısın canım nsıl yapcağız akşam dendim çok çoık az girdi gerisi olmadı nefesle yapayım dedim beceremedim

burnundan sekize kadar sayarak nefes alip agzindan sekize kadar sayip veriyorsun.benim bildigim nefes egzersizi bu sekildeydi. ben iliski sirasinda tabi bu sekilde yapamadim sadece burnumdan nefes alip agzimdan yavasca ufleyerek verirken ittirdim/

ayrica emlayi ben de baslarda kullaniyorum. dozu yavas yavas azaltarak biraktim/ mesela tupun tamamini suruyosan dortte ucunu sur sonra yarisi sonra dortte biri gibi

ya bakıyorum artık da göremiyorum..kapalı gibi..yani bi yoğunluk var itemiyorum öle elimi içine sokamam dahaeyvahedigeldismile

Vajina disaridan bakildiginda delk olarak gozukmez. Biz hep bakin bakin diyoruz ama yazmayi unutuyoruz :)) aman panik olmayin diye.

ben de ilk baktigimda aziik bir beyazlik gormujstum ve dogustan kapali bir kukum varmis ne kadar talihsizmisim diye paniklemistim ertesi gun de doktora kosmustum kaydirigubbakcemile3

vajinayi hamur gibi de dusunebilirsin. disaridan bakinca asla birsey girmez diye dusunursun ama parmagini hafif itince iceri giriverir. vajina da aynen boyle parmagi hafif itince aliverir ve parmak iki parmak penis vs hepsni kavrar.

aparatlarla calisan arkadaslar bana kullandiginiz en buyuk aparatin ceperinin kac cm oldugunu soyleyebilir misiniz?

hayatacil ne yaptin basladin mi aynayla bakmaya

Selam ececim..yok henuz baslamadim..reglim bitmek uzere..bittikten sonra yavas yavas baslicam ins..gerci guya bu regli surecinde gidip kayganlastirici krem,,dilator falanda temin edicektim ama henuz bisey alamadim da..ama almayi dusunuyorum tabi..cunku ben dokunamiyorum bide parmagimi girdirmek dusuncesi bile beni kasiyor nedense..belki bu dilatorler ise yarar..bide doktorlarin tavsiye ettigini soyluyo arkadaslar..demekki ise yariyor ki doktor da tavsiye edebiliyor.. ole iste canim..nese ilgin icin tesekkurler.opuyorumnanaktan

Kızlarr aparatım takılıp kalıyor senağlama

Mizmiz selam arkadasim..daha oncede sormustum ama belki okumamissindir..aparatlar (dilator ) ile nasil calisilacagi hakkinda doktorunun verdigi bilgiyi paylasabilirmisin benimle..senin icin sakincasi yoksa tabi..ozelden de yazabilirsin tabi..ben henuz yazamiyorum ama..50 msj im yok henuz.bende almak istiyorum dilator ve bunlarla baslamayi denicem..cunku nedense parmak bana itici geliyor..degdiremiyorum bile zaten ((((

Kızlarr aparatım takılıp kalıyor senağlama

Gerci aparat almayi dusunuyorum ama bu yazindan da tirsmadim degil acikcasi..neden takildiki acaba eyvahedigeldismile umarim sorunu halletmissindir..cunku dier yazilarinda okudum ilk aparatlarini kolayca yapabildigini..ins bunuda atlatmissindir..bilmiyorumkismile

günaydın kızlar...

zehracım çok haklısın hamile kalmak istiyorsanız önce doktora gidin dememdeki sebep bu çünkü kalmadan önce folik asite başlamanız gerekli ne kadar erken başlarsanız o kadar gelişim için iyi olur..

Yaa tarçınım nereye gidiyosun,benneyaptımki Konu nedir bilmiyorum ama, yardımlarından mahrum etme bizi canım lütfen.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…