Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

baharın söylediği kadar emlayı nohut büyüklüğünde iç kısma iyice sürdüm 3 -4 dk yanma oldu onun dışında hiç bir zararını görmedim kişiden kişiye değişiyor demekki burda tecrübelerini paylaşan herkse ve bahara çok teşekkür ederim belki netteki herşeye inanmıyacaksın ama ben burdaki arkadaşlar sayesinde yendim şükür darısı bütün vaji derdi çeken arkadaşların başına

allah duanızı kabul etti kızlar ultrasyona baktırdım kan testi yptrmadım,dr. kalp atışları normal dedi.şimdilik bişeyi yokmuş.6haftalık velet geliyr

canım hiiiiçbir zararı yok için rahat olsun doktor tavsiyeli emin ol.

allah duanızı kabul etti kızlar ultrasyona baktırdım kan testi yptrmadım,dr. kalp atışları normal dedi.şimdilik bişeyi yokmuş.6haftalık velet geliyr

ben kadın doğum bölümünde çalışmıştım bir süre okadarlık bebeğin kalp atışları yanıp yanıp sönüyor ekranda öyle güzel bi görüntüki en sevdiğim kısımdı allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

maşallah senin hamileiğini ögrenmende bi değüşük oldu hamile değilim diye üzülürken megerse karnındaymış seninki aaaayyy :CüvCüv:
ALLAHIM NE OLUR BENDE HAMİLE OLAYIM

hakkaten zehra heeeee çok bi değüşük oldu

kız bahar temizliğide yaptın bak farkında olmadan gördünmü

bundan sonra dikkat heeeee ona göre lmaz:

aaaaaaaayyyy çok sevindim :teytey:

allah analı babalı büyütsün inşallah canım yaaa hayırlı olsun...bizde seni bekliyoruz saatlerdir..

eve 2,5da geldim devlet hastanesine gttim ordan saglık ocagına kayıt oldum folik asite baslıycm bugün agzım acık gezdim acayip bir duygu allahım herkese nasip etsin.ama görsenz aptallastım dr.kalp atışı çok güzel dyr bn yasıyrmu bişey olmuşmu dyorum dün çok korkmuştum,şükürler olsun rabbime

amin cnm inş. sizlerde en yakın zmnda bu duyguyu yasarsınız

ayy tahmin edebiliyorum seni..çok güzel bir duygu olsa gerek..çok sevindim inan..allah şimdiden sana bağışlamış onu hayırlısıyla doğar inşallah..

kız adresini yaz hepimize teyzeleri hediyesini göndersin

maşallah senin hamileiğini ögrenmende bi değüşük oldu hamile değilim diye üzülürken megerse karnındaymış seninki aaaayyy :CüvCüv:
ALLAHIM NE OLUR BENDE HAMİLE OLAYIM

negatifi görnce cnm sıkılmıştı gelirsen gel gelmzsen gelme ne üzülecm ya derken karnımdymış velet:))))harbiden temizlik falan yptım bir kaç agır sey kldrdım allahım korumuş bundan sonra çok dikkat edicm.ztn eşimi grsenz yavas otur çok yorulma falan uyarı hmn hazır.

amanda aman taze anne adayımız buda zemuszemus

taze gelin oluyosun sonra kıdem alıyosun taze anne oluyosun :hooray:

siz duanızı esirgemeyin ytr saglıklı bir şekilde kucagıma alayımda baska bişey istemiyorum.mide bulantılarım basladı iyce bugün daha bir berbatım.ama bu iyi hallerimmişyemegi zor yptım vallahi ekşiyi güzel yiyorum da hayırlısı olsunda kme müjde versem kızınmı olcak yoksa dyrlar.midem çok bulanıyor deynce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…