- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #13.501
zehracım çok sevindim.....allah yavrunu sana bağışlamış...eee anlat bakalım belirtiler nasıldı?ilk his olarak nasıl anladın bebişinin içinde olduğunu.....allahım bu harika bi duygudur heralde.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ISTEEEE BUUUUUUUUU...CANIMM GOZUN AYDIN AY INANIRMIISN OKADARMUTLU OLDUMKI COK DIKKAT ET KENDINE AY HALA INANAMIYOURM.....delikafaduldendelikafaduldenkızlar 6haftalık hamileyim ve bebeğim saglıklıymış çok şükür.boyu 4mm mş![]()
amanda aman taze anne adayımız buda zemuszemus
taze gelin oluyosun sonra kıdem alıyosun taze anne oluyosun :hooray:
siz duanızı esirgemeyin ytr saglıklı bir şekilde kucagıma alayımda baska bişey istemiyorum.mide bulantılarım basladı iyce bugün daha bir berbatım.ama bu iyi hallerimmişyemegi zor yptım vallahi ekşiyi güzel yiyorum da hayırlısı olsunda kme müjde versem kızınmı olcak yoksa dyrlar.midem çok bulanıyor deynce:)
çok çlşkanım masallahallah yrdım etmeseydi hiç birini basaramazdım.ultrasyonda görsenz allahın en büyük mucizesi bu dersinz.biz tüy ble yaratamazken rahmimde küçücük bişey ve kalp atışları karmakarısık duygular anlatamıyorum vallahi.allahım nazardan,tehlikeden esirgesin bana bagıslasın rabbim.
ISTEEEE BUUUUUUUUU...CANIMM GOZUN AYDIN AY INANIRMIISN OKADARMUTLU OLDUMKI COK DIKKAT ET KENDINE AY HALA INANAMIYOURM.....delikafaduldendelikafadulden
siz duanızı esirgemeyin ytr saglıklı bir şekilde kucagıma alayımda baska bişey istemiyorum.mide bulantılarım basladı iyce bugün daha bir berbatım.ama bu iyi hallerimmişyemegi zor yptım vallahi ekşiyi güzel yiyorum da hayırlısı olsunda kme müjde versem kızınmı olcak yoksa dyrlar.midem çok bulanıyor deynce:)
ayyy çok canım çekti bak şimdi zehra yaaaaaaa akşam olsun tepesine binicem kocişimin bu gidişle zemuszemus
gec bile kaldın bu duyguyu tatmanı ısrarla tavsiye ediyorum:))
denk geldim bi sorayım dedim hamile kalan arkadaşım gözünaydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşş.ama test nasıl yanılttı ne kadar zmnda yaptın testi
OLSUN VALLAHI SANKI BENIM BEBEGIM OLCAK O KADAR ICTENS EVINDIM IHSALLH PESINDNE TAKIP EDERIM BNEDE:CüvCüv:saol bitanem inş.senle aynı anda kalırız dyrdum ya hayırlısı neyse o olsun.bn biliyorsun 1saate ykn bacaklarımı havya kldırdım belimn altınada yastık koydum ve 4gün boy abdesti almadımki sperm döllenmemişse içinde canlı dursun dye.tedbirimi aldım takdir allahtan geldi çok şükür darsı szlere inşşşşşş.
oooooooofff offffffff daha kışa çok var ama mafoldumben
nasıl sabretcem ben şimdi
olsun canım yaa napalım hayırlısı olsun..
bn yaz çocugu istyrdum ama allahın izniyle 6aralıkta dünyaya gelck inş.üzülme hiç yaz kıs dsnme cnm allahım inş. sanada en kısa zmnda nasip eder
bn yaz çocugu istyrdum ama allahın izniyle 6aralıkta dünyaya gelck inş.üzülme hiç yaz kıs dsnme cnm allahım inş. sanada en kısa zmnda nasip eder
bnmde 3 gn oldu bgn gecikti dün test yaptım negatif çıktı ama bnde daha tık yok gelmedi acaba bnm testte yanılmış olabilirmiki saol cnm cvbın içinnn
eğer düzensizliğin yoksa kan testi yaptır canım..