Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya herkes kullandım şöyle kolay oldu falan deyince ve de o gidilen merkezlerde de emla kullndrttıkları için hiç şüphe duymadım..normalde kulaktan dolma sağlıkla hiiç oynamam..şimdi böyle bir konu olunca ne görse sarılıyo insan..ben de çok sürdüm o uyuşmanın etkisini hissettikçe galiba ama..neyse dışa bi süriim bakiim yum akını teşekkürler..

ayumut hosgeldın kac gundur aklımda sen wardın hangı asamadasın canım merak ettım senı bayadır da konusamadık umarım hersey yolundadır

herkesin cilt yapısı farklı bazı arkadaşlar hemen uyuşuyor bazıları saatlerce bekliyor bir şey olmuyor şu ana kadar böyle bir şikayet gelmedi anladığım kadarıyla ama hepimizin kulağına küpe olsun demekki hassas ciltlere yaramıyor...acaba sen bir an önce olsun bitsin diye dozunu fazla kaçırmış olabilrmisin ? aslında prospektüsünde yazıyodur muhtemelen cildinizin ufak bi bölümünde deneme yapın bekleyin bişey olmazsa ondan sonra deneyin diye..neyse hemen geçer inşallahhhh....

hephuzunlu arkadasım sanırım doz aşımı yapmıssın prospektusunu bi oku istersen doz aşımında neler uygulanıyor için rahat etmiyorsa bi eczaneye danış yada saglık ocagına

hephuzunlu arkadasım sanırım doz aşımı yapmıssın prospektusunu bi oku istersen doz aşımında neler uygulanıyor için rahat etmiyorsa bi eczaneye danış yada saglık ocagına

ya arkadaşlar prosü akşamdan beri ezberledim yazmıyor doz aşımında yapılcakları..şimdi linada bi doktorun cbini bulmuştum netten onu aradım anlattım acil hastası geldi 10 dk sonra ara dedi bakalım inş bişey olmaz geçer der..ya ben son umudumu oraya bağlamıştım hem tatlı insanlar hem daha ucuz ama demin bu forumda oraya gidip tam halledemeyenold da okudum bilmiyorum bi şu acı şiş gitsin de önce..yazarım dok dediklerini birazdan..

bende reyhanın oraya gıdıp basarılı olamadıgını duyunca sasırdım acıkcası bır cok kısıye orayı onerıyordum sayet reyhan gıbı basarılı olamazlarsa cok uzulurumbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

Doz aşımı mı var bu ilacın?
Bana doktorum tüpü açıp tamamını kullanmayınca etkisini kaybediyor tüpü açınca tamamını sür daha iyi sonuç alırsın dedi...
Aralarda biraz bekleyerek sürebildiğin yere kadar içine ve dışına her yere sür tüpü bitir dedi...

ben sadece tahminde bulundum derincim belkide alerjik bi durumdur arkadasımızın anlattıklarından yola cıkarak tahminde bulundum biraz fazla sürdügünü söylemişti

ben sadece tahminde bulundum derincim belkide alerjik bi durumdur arkadasımızın anlattıklarından yola cıkarak tahminde bulundum biraz fazla sürdügünü söylemişti

Hmm ben de dr öyle dediği için ordan yola çıktım...
Alerjiktir muhtemelen. Çünkü ben bütün tüpü sürdüğüm halde birşey olmadı...
Ki zaten özellikle genital bölge için üretiliyor bu ilaç...

arkadaşlar lina dan doktor mine hanımı aradım alerjik reak göstermiştir dedi bol ılık suyla yıka dedi..ayrıca parmakyönü şusu busu önemli öle net ortamından duyduklarınızla hareket etmeyin dedi..utandım bi de öğretmeniz..ya sadece emla sürdüm zaten randevu almak istiyorum dedm cmtye aldım psikolog hamiyet hanım da varmış..gerçi jin muayeneye nasıl girerim bilmiyorum..artık bi gidiyim bi adım olur ben kendim bişi yapamam bu korkaklıkla zaten..şimdi yıkıyım bi bakalım bol suyla..geçmesi lazım dedi..linaya gidip tedavi olan olumlu veya olumsuz yazabilir mi lütfen??

emla bu bölge için değilmiş arkadaşlar tam olarak..yani epilasyonlarda kullanıyorlar bu bölgede de içinde deil..doktor da mukozaya gelmiştir onun için dedi..parmakla ittik ya sevine sevine(!) neyse..hayırlısı..Rabbim inş günahlarımıza kefaret olur bu çektiklerimiz...

beni onlar tedavi etti
insanı çok rahatlatıyolar çok iyi insanlar çok kısa zamanda çözersin benimki 3 seansda bitti dedikleri gibiboshayallersmilebayanssulusmile

neyse muhim bişi yokmus aslında cesaret edip adım atmanada vesile oldu dr u arayıp randevu almana yani her şer görünende bir hayır cıkabiliyor demekki :)

canım linada ilgilenim çok iyi..doktorlar ve psikolog hanım da öyle...ben oraya hiç dokunamazken şuan 2 parmak hatta mum alabiliyorum....p.....ise eşimden de kaynaklanan sebeplerden dolayı tam olmadı...denemeye yanaşmıyo pek....ama az kaldı biliyorum...çok kısa bir zaman sonra p....aldım diye yazıcam burda...benim eşim de biraz acele etti...farklı pozisyonlar fln denemek istedi...e daha alışmadan o kadar da kolay deil tabi....ben şimdi mumla vajinamı iyice alıştırıyorum...sonra da p......inş.velhasıl ben sorunumun büyük kısmını lina sayesinde geride bıraktım..ayrıca orası gittiğim 3. doktordu..daha önce de özel doktorlara gitmiştim ama sadece yerimde saymıştım..lina da mesafe katettim..çok temiz nezih bi ortam.insanlar ilgili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…