- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.461
ehhh be güzelim madem cildin hassas niye kullandın... korkma hiç rahat ol bişey olmaz sadece alerji yapabiliyomuş bazılarında sendede muhtemelen o tür bi şey oldu...önce yumurta akını dene çay kaşığı ile dök üstüne acısı geçsin yavaş yavaş bepanten sürersin bişeyciğin kalmaz...öyle mahvettim falan diyipde kendini üzme...geçecek birazdan rahatla....
sağol da içine de mi sür diyosun yani iyice deneme tahtası olmaz mı?? zaten bilmeden sürdüm o emlayı mahvetti cildim de beyaz biraz hassas yani..dışa sürebilirim de benim korkum iç zaten vaj içine bişi olmasın da....eyvahedigeldismile
ya herkes kullandım şöyle kolay oldu falan deyince ve de o gidilen merkezlerde de emla kullndrttıkları için hiç şüphe duymadım..normalde kulaktan dolma sağlıkla hiiç oynamam..şimdi böyle bir konu olunca ne görse sarılıyo insan..ben de çok sürdüm o uyuşmanın etkisini hissettikçe galiba ama..neyse dışa bi süriim bakiim yum akını teşekkürler..
hephuzunlu arkadasım sanırım doz aşımı yapmıssın prospektusunu bi oku istersen doz aşımında neler uygulanıyor için rahat etmiyorsa bi eczaneye danış yada saglık ocagına
ya arkadaşlar prosü akşamdan beri ezberledim yazmıyor doz aşımında yapılcakları..şimdi linada bi doktorun cbini bulmuştum netten onu aradım anlattım acil hastası geldi 10 dk sonra ara dedi bakalım inş bişey olmaz geçer der..ya ben son umudumu oraya bağlamıştım hem tatlı insanlar hem daha ucuz ama demin bu forumda oraya gidip tam halledemeyenold da okudum bilmiyorum bi şu acı şiş gitsin de önce..yazarım dok dediklerini birazdan..
hephuzunlu arkadasım sanırım doz aşımı yapmıssın prospektusunu bi oku istersen doz aşımında neler uygulanıyor için rahat etmiyorsa bi eczaneye danış yada saglık ocagına
Doz aşımı mı var bu ilacın?
Bana doktorum tüpü açıp tamamını kullanmayınca etkisini kaybediyor tüpü açınca tamamını sür daha iyi sonuç alırsın dedi...
Aralarda biraz bekleyerek sürebildiğin yere kadar içine ve dışına her yere sür tüpü bitir dedi...
ben sadece tahminde bulundum derincim belkide alerjik bi durumdur arkadasımızın anlattıklarından yola cıkarak tahminde bulundum biraz fazla sürdügünü söylemişti
Hmm ben de dr öyle dediği için ordan yola çıktım...
Alerjiktir muhtemelen. Çünkü ben bütün tüpü sürdüğüm halde birşey olmadı...
Ki zaten özellikle genital bölge için üretiliyor bu ilaç...
arkadaşlar lina dan doktor mine hanımı aradım alerjik reak göstermiştir dedi bol ılık suyla yıka dedi..ayrıca parmakyönü şusu busu önemli öle net ortamından duyduklarınızla hareket etmeyin dedi..utandım bi de öğretmeniz..ya sadece emla sürdüm zaten randevu almak istiyorum dedm cmtye aldım psikolog hamiyet hanım da varmış..gerçi jin muayeneye nasıl girerim bilmiyorum..artık bi gidiyim bi adım olur ben kendim bişi yapamam bu korkaklıkla zaten..şimdi yıkıyım bi bakalım bol suyla..geçmesi lazım dedi..linaya gidip tedavi olan olumlu veya olumsuz yazabilir mi lütfen??
arkadaşlar lina dan doktor mine hanımı aradım alerjik reak göstermiştir dedi bol ılık suyla yıka dedi..ayrıca parmakyönü şusu busu önemli öle net ortamından duyduklarınızla hareket etmeyin dedi..utandım bi de öğretmeniz..ya sadece emla sürdüm zaten randevu almak istiyorum dedm cmtye aldım psikolog hamiyet hanım da varmış..gerçi jin muayeneye nasıl girerim bilmiyorum..artık bi gidiyim bi adım olur ben kendim bişi yapamam bu korkaklıkla zaten..şimdi yıkıyım bi bakalım bol suyla..geçmesi lazım dedi..linaya gidip tedavi olan olumlu veya olumsuz yazabilir mi lütfen??
zehraaaa nerdesın yaaaa ..hadı artık catladık burdaaa yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?