Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy kızlar ya çok uzun süredir giremedim ve baya bi geride kaldım kimler yendi kimler egzersizlere başladı hiç bilmiorum ama yenen varsa tebrik ediorum vede yeni başlayanlara başarılar diliorum. yenilmicek bişey değil kimsecikler korkmasın asıl vaji bizden korksun. ben yeneli 1sene olucak bikaç hafta sonra inanamıorum hala ne çabuk geçti :)

Canım ya geçmiş olsun.Ama bu kadar kendini kasma.Sen orasına bişey oldu dedikçe ağrın geçsede psikolojik olarak sanki orası ağrıyormuş gibi geliyor.Bence bir zararı olmaz emla kreminin.Sonuçta zararlı olsa zaten buradaki arkadaşlar onu tavsiye etmez diye düşünüyorum.Ben de daha almadım ( halen alacağım ya ben gamsızım ya iyice boşladım bu vajiyi neyse ) ama alıp kullanacağım.

Ha canım bu arada sen çok sıkma kendini bu vaji eğer hemen bir günde bitseydi buradaki herkes şuan kurtulmuş olurdu.Biraz sabır lazım, sabret lazım canım ya.

saol canım..bi bakayım internetten....vereliniortak

Ben haklı buluyorum ben de olsam aynısını hatta daha beterini yapardım bu inatla...
Ben peşini bıraktım bile :)

geçmiş olsun canım o bölgeye yumurta akı sürüp bekle acısını alacaktır birazdan daha açıklamalı olarak öğreneceğim...

teşekkür ederim.ancak ben düne kadar hiç dokunmamıştım ve dün uyuşmayle içine de sürdün nasıl sürerim yum akı??zaten içi şu ana afedersin iç dudaklar şiştiği için gözükmüyo ama daha kırmızı sanki...moralim çok bozuk kaş yapayım derken hazırı da mahvettim akannehir

İş yine başa düşüyorsa ben yokum artık yerimseniben
Yeterince yoruldum...
Şimdik sınavlarıma bakıyorum. Bugün yine sınavım var 4'te hiç onu düşünemicem yani şimdi...

hosgeldıın canım yenenlerın sayısı cogaldı.Vajısı bıten hamıle kalmakla ugrasıyor hatta bır arkadasımız hamıle darısı bızlerın basına

Canım kusra bakma çok sayfa olduğu için tam anlayamadım. Sen hangi kremi kullandında öyle oldu. Doktora gitmelisin muhakkak kendi başıan bişiler yapma. Dünde dedim çok acele ediyorsun.Öyle düzelseydi hemen doktor aylardır uğraşırmıydı...Ben anestol kullandım hiç sıkıntıda olmadı.

anladım ama şu an derdim vajinismus bile değil..canım yanıyo..içi yanıyo..bekliyorum sadece bekliyorum..geçmezse ne yaparım ankara 5 saat buraya burası küçük yer doktora gidemem..bişi olmasın yeter...........eyvahedigeldismile

umarım bırsey olmaz canım ama arkadasımın dedıgı yumurta akı cok faydalı sımdı bende okudum azcık dısını sıksan surmeye calıssan olmaz mı?olumunekankayizsmile

ya ben hiç zorlama yapmıcaktım ki zaten...herkes kullanmış diye emla sürüp bi kez denicektim..canım iğneye dayanmıyo zorlamam zaten..ama kremle bu hale geldim biraz fazla kaçırdım yarım saat o bölgeyle yok dokunuyum yok a itiyim uyuşmuş zaten içine süreyim uyuşukluk geçiyo mu ne biraz daha süreyim derken ..sonra bi başladı yanma...şişti diyorum...o kağıt gibi iç dudaklar şiş akşamdan beri..normal değil ki...doktora gidemem burda.........çok kötü oldum ya...içi öyle çok acıdı ve hala akşamki kadar olmasa a sızlıyo ki deneme yapsaydım alsaydım içime hiçbişi olmadan eminim bu kadar acı çekmezdim o normal bişi çünkü...geçerdi en azından..

umarım bırsey olmaz canım ama arkadasımın dedıgı yumurta akı cok faydalı sımdı bende okudum azcık dısını sıksan surmeye calıssan olmaz mı?olumunekankayizsmile

sağol da içine de mi sür diyosun yani iyice deneme tahtası olmaz mı?? zaten bilmeden sürdüm o emlayı mahvetti cildim de beyaz biraz hassas yani..dışa sürebilirim de benim korkum iç zaten vaj içine bişi olmasın da....eyvahedigeldismile

canım öylece oturup acı çekmektense gayret et sen güçlü bi kadınsın ha gayret...bak şimdi yumurta akı doğal bir kollajen (bir tür albüminoid)dir...yumurta akında mevcut ve aslında vitamin dolu bir plasenta (etene) olan kollajen sayesinde tamamen zararsızdır ve acı duyduğun bölgeye dokunmana gerek yok bir çay kaşığıyla dök biraz şişliği alır rahatlarsın...ooo kızım dahaaaa bebek çıkarcas oradan böyle kolay pes etmek olmaz...yapabildiğin kadar yapmayı dene...canın acımayacak sadece acısını alacak....

içe de mi sür diyosun?????????

ehhh be güzelim madem cildin hassas niye kullandın... korkma hiç rahat ol bişey olmaz sadece alerji yapabiliyomuş bazılarında sendede muhtemelen o tür bi şey oldu...önce yumurta akını dene çay kaşığı ile dök üstüne acısı geçsin yavaş yavaş bepanten sürersin bişeyciğin kalmaz...öyle mahvettim falan diyipde kendini üzme...geçecek birazdan rahatla....

iç dudaklara biraz sürüyüm o zaman onlar inerse belki iç de rahatlar.......inş iyi olur normale döniim yeter şimdilik...vaj derken şeyimden olucam mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…