- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #13.481
bende merak ediyom ne oldu bizim taze anne adayına:CüvCüv:
bende çok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ediyom ne oldu bizim taze anne adayına:CüvCüv:
zehraaaa nerdesın yaaaa ..hadı artık catladık burdaaa yeter
zehraaaa nerdesın yaaaa ..hadı artık catladık burdaaa yeter
kızlar 6haftalık hamileyim ve bebeğim saglıklıymış çok şükür.boyu 4mm mş![]()
az önce okudum zehranın yazdıklarını geciktirici içmişti sanırım sınavdan önce...inşallah bi sorun yoktur Allah ona bebişini bağışlar...bu kadar sevgi dolu teyzeleri varken bebiş annesinin karnında sağ salim annecine kavuşmayı bekliyodur...hep beraber dua edip hayırlısını isteyelim Allahtan...iyi düşünelim iyi olsunnnn...
canım hiiiiçbir zararı yok için rahat olsun doktor tavsiyeli emin ol.arkadaşlar aranıza dün katılmıştım..çok kötü bi gece geçirdimmafoldumben emlayla yapanları falan görünce nasıl cesaret gelmişti uzun zamndır deneme bile yoktu çünkü bende..denemeyle veya deneyememeyle ilgili değil sorun...EMLA yüzünden kaç saattir ağlıyorum..ben dün orayı kapalı gördüğümü hiç parmak egz falan yapmadığımı kötü bile olsa p..sle bi deneme yapmayı düşündüğümü yazmıştım..oturdum aldım aynayı emlayı dıştan sürmeye başladım..hafif yandı olcak zaten denmişti neyse..oraya dokundum ik defa sürdükçe ittim biraz..o kas gibi dolgu şeyi..ilk defa vajinamla bu kadar haşırneşir oldumakannehir şu an görmek bile istemiyorum:1no2: işaret parmağımın bir boğumu gibi ittim ya..sonra dışarıdan hislenmeye başlayınca tekrar sürmeye başladım yine içe kadar ya yarm saatte mi geçer etki..sonra o kadar çok YANMA oldu ki..o afedersiniz yazmak durumundym vajinanın iç dudakları şişti şişti..sığmadı içine hala da tam inmiş değil acı da hala sürüyo hafiflemekle beraber..ancak şunu söyleyebilirim ki belki zorla denem yapsaydım tek bu kadar acımazdı..bacaklarım açık üflemekten bitap düştüm ağlaya ağlaya..hala da sızlıyor birazı indi sadece..denemeyi bırakın şu acı geçsin bişi olmasın diye dua ettim..fazla sürdüm heralde ama bi zararı dokunmaz de mi????????çünkü içine de sürdüm parmağımla?????bu arada vajinanın içini bu kadar ileriyi(!)ilk defa gördüm dedim ya ya böyle parça parça et uzantıları gibi şeyler normal mi çok salak belki sorum ama..?içerideyse bi yoğun kas gibi bi şi sanki itilse gidecek etrafı boş gibi ama?????zararı konusunda bişi bilen varsa rahatlatılmaya çooook ihtiyacım var..teşekkürler şimdiden....:çok üzgünüm:
allah duanızı kabul etti kızlar ultrasyona baktırdım kan testi yptrmadım,dr. kalp atışları normal dedi.şimdilik bişeyi yokmuş.6haftalık velet geliyr![]()
maşallah senin hamileiğini ögrenmende bi değüşük oldu hamile değilim diye üzülürken megerse karnındaymış seninki aaaayyy:CüvCüv:
ALLAHIM NE OLUR BENDE HAMİLE OLAYIM
aaaaaaaayyyy çok sevindim:teytey:
allah analı babalı büyütsün inşallah canım yaaa hayırlı olsun...bizde seni bekliyoruz saatlerdir..
ben kadın doğum bölümünde çalışmıştım bir süre okadarlık bebeğin kalp atışları yanıp yanıp sönüyor ekranda öyle güzel bi görüntüki en sevdiğim kısımdıallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
eve 2,5da geldim devlet hastanesine gttim ordan saglık ocagına kayıt oldum folik asite baslıycm bugün agzım acık gezdim acayip bir duygu allahım herkese nasip etsin.ama görsenz aptallastım dr.kalp atışı çok güzel dyr bn yasıyrmu bişey olmuşmu dyorum dün çok korkmuştum,şükürler olsun rabbime
allah duanızı kabul etti kızlar ultrasyona baktırdım kan testi yptrmadım,dr. kalp atışları normal dedi.şimdilik bişeyi yokmuş.6haftalık velet geliyr![]()
maşallah senin hamileiğini ögrenmende bi değüşük oldu hamile değilim diye üzülürken megerse karnındaymış seninki aaaayyy:CüvCüv:
ALLAHIM NE OLUR BENDE HAMİLE OLAYIM
negatifi görnce cnm sıkılmıştı gelirsen gel gelmzsen gelme ne üzülecm ya derken karnımdymış velet:))))harbiden temizlik falan yptım bir kaç agır sey kldrdım allahım korumuş bundan sonra çok dikkat edicm.ztn eşimi grsenz yavas otur çok yorulma falan uyarı hmn hazır.
negatifi görnce cnm sıkılmıştı gelirsen gel gelmzsen gelme ne üzülecm ya derken karnımdymış velet:))))harbiden temizlik falan yptım bir kaç agır sey kldrdım allahım korumuş bundan sonra çok dikkat edicm.ztn eşimi grsenz yavas otur çok yorulma falan uyarı hmn hazır.
ayy tahmin edebiliyorum seni..çok güzel bir duygu olsa gerek..çok sevindim inan..allah şimdiden sana bağışlamış onu hayırlısıyla doğar inşallah..
kız adresini yaz hepimize teyzeleri hediyesini göndersin![]()