- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.421
günaydın senin nasıl gidior egzersizlerin?Doktoruna mumla ilgili bişeyler sordunmu sanki öyle diyordun bir aralar.Ben cesaret edemiyorum sormaya:)) belki ters bir şey söyler diye.Ama ben yinede denedim tam olmuyor ama alışırım belki.Eşle denemelere başlamadın sanırım başlarsan durumunu yaz biz seninle aynı sayılırız onun için merak ediyorum gelişmeleri...
Derincim başardığın günden beri hiç egzersiz yaptınmı?bari onlara ara verme.Ve tekrar eşinle deneme yap lütfen ne bileyim zaman geçşnce soğukluk olur diye düşünüyorum o yüzden yani.Çok çok deneme yapki bizlerede bilgi verebilesin:)
Sordum canım sormazmıyım zemuszemussitenin ismini vermedim ama bu siteden haberi var doktorumun sadece benden isteği eğer beni rahatsız edici bir şey yazılırsa kesinlikle onu okumamam gerektiği....mesela yırtıldı, kanadı, patladı gibi şeylerhihoyyytne kadar önemsiz gibi görünsede hepimizin sorununun temelinde bunlar vb. kelimeler olduğunu üstüne basa basa vurguladı sonra ben dedim mum deneyerek çok başarılı olan arkadaşlarım var bende düşündüm açıkcası dedim kaydirigubbakcemile3kesinlikle tevsiye etmiyorum dedi çünkü parmakla hiç sorunsuz yapabiliyorsun mum parmak gibi değil daha sert bir yapısı var ve parmak gibi eğimlere sahip değil parmağı yaptırmamız zaten bilinç altının o yapıyı tanıması içeride neler var hissedebilmen dokunarak dedi..şimdilik mumu düşünmüyorum zaten benim için 2 parmak içerideyken makas işareti yapmak daha yararlı şu aşamadakaydirigubbakcemile3bu arada yanlış anlaşılmak istemem tabiki mumla yapan arkadaşları eleştirmiyorum aksine saygı duyuyorum..
Evet benim doktorumda eminimki kesinlikle onaylamaz hatta ilk başlarda permak egzersizinde parmağına hiç birşey geçirme orayı hissedebilesin demişti bunu duysa ne der tahmin edebiliyorumlmaz: :) allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kolay gelsin...
Ne güzel canım mumla bayağı ilerlemişsin.Ben tam alamıyorum ne gibi tavsiyelerin var bu halime:) biraz ilerliyor nefesde alıp veriyorum ama işte ilerleyemiyorum denemeye devameyvahedigeldismile
Sadece bir sefer egzersiz yaptım, eşimle de ikinci sefer beraber olmadık canım...
derincim sen başarmıştın neden eşin tekrar yapmıyorki ? nasıl olsa oldu şimdiye kadar onun hadi yapalım diye peşinde dolanması gerekiyordu ? acaba neden çekiniyor bir fikrin var mı ? alışabilmek için sürekli yapmak gerekiyormuş dr bana 1 ay boyunca gün aşırı yapacaksınız diyorda o yüzden merak ettim...özelse cvp vermeyebilrsin canımcım...
canım bırde mumu denerken popoya dogru yanı assagıya dogru ıktırmen gerek yanı dumduz degıl assagıya meyıllı okNe güzel canım mumla bayağı ilerlemişsin.Ben tam alamıyorum ne gibi tavsiyelerin var bu halime:) biraz ilerliyor nefesde alıp veriyorum ama işte ilerleyemiyorum denemeye devameyvahedigeldismile
Ya bu aralar yoğun çalıştığı için yapmıyor ya da benim yaşattıklarımın intikamını alıyor ki haklı da...
Ya bu aralar yoğun çalıştığı için yapmıyor ya da benim yaşattıklarımın intikamını alıyor ki haklı da...
iyide minik kuşum senin elinde olan bir şey değildiki bu durum ...kim isterki vajili olmak zemuszemus hiçbirimiz evlenelimde eşimizle bişey yapmayalım diye plan kurup evlenmedikki kaydirigubbakcemile3aksine ohhhh rahat rahat yapıcaz diye düşündük :kedi:aklımın ucundan geçse zaten bunu çözmeden evlenmezdim eşler iyi günde kötü günde sahip çıkmalı birbirine..bence bir an önce kocanı baştan çıkart hallet bu işi hihoyyytyine iş sana düşüyor...önce tam anlamıyla alış sen sonra yaparsa yapsın kaprisini senin için rahat olacak nasıl olsa...yarın sabah taze gelinden taze haberler bekliyoruz klupcek haberin olsun
reyhancıgım sen lına kadın saglıgında tedavi olmamısmıydın ben p....si aldıgını sanıyordum
Bence hic uzulme..bu kadarini yapman,,yapmaya calismanda buyuk basari bence ,,en azindan emla sayesinde hic denemedigin parmagini bile bir bogum ilerletebilmissin iceriye dogru..burdaki arkadaslardan ogrendigim kadariyla emla nin suruldukten sonra yakma etkisi varmis..ama belli sure sonra geciyormus..ve parmak denemesine basladiktan sonra ic kisma suruyor arkadaslar..ayni sekilde icte de ama yanma yapiyormus..sanirim parmak alamadigin icin henuz dis kisma cok surmus olmalisin ve dis kisimdada dogal olarak yanma olmustur...ama yinede ben bu kremin vajinaya ozel uretildigini bildigim icin herhangi bir zararininda olacagini dusunmuyorum..icin rahat olsun bence..birazdan da yanman azalarak gecer sanirim..
Merak ettim..yanma oldugu icin mi deneme yapamadiniz..yani disa da olsa surdukten sonra hic denemede bulundun mu?
malesef canım tamamını sadece bir defa aldım galiba...ilk denemelerde eşim öyle demişti..ama şuan p... bir yere kadar giriyor..sonrasını deneyemiyorum.çünkü ya eşim boşalmış oluyor ya da sertlik gittiği için fiyasko...mumu alıyorum ama iş p.... gelince bi kasılma oluyo işte...eşim de denemeye yanaşmadığı için bir kısır döngü içerisinde yenmekle yenmemek arasında gidip geliyorum....:çok üzgünüm:
tesellin için teşekkür ederim..ama bu krem vajina için özel üretilmiş bişi değil..genellikle epilasyondan önce hissizlik için haricen kullanıyorlar..ve şu saatte hala vaj iç dudakları şiş ve yanıyor şiş olduğu için içerisi hepten kapandı gibi bakmaya bile korkuyorum bacaklarımı açarak yattım ve öyle oturuyorum..zararı olur diye çok korkuyorum bi normale dönse..doktora da gidemem..ne dicem??burası küçük yer ankaraya gtmem gerek zaten...ooooffffffff keşke sürmeseydim...12 saati geçti..prospek.te az yanma hissi falan diyo ama zaten sürülecek yerler arasında vaj da yok ki..hiç yoktan dert aldım..tekrar ediyorum deneme yapssaydık eminim böyle bi acı hissetmezdim..gecem kabus oldu..çok yandı çook..
az önce okudum zehranın yazdıklarını geciktirici içmişti sanırım sınavdan önce...inşallah bi sorun yoktur Allah ona bebişini bağışlar...bu kadar sevgi dolu teyzeleri varken bebiş annesinin karnında sağ salim annecine kavuşmayı bekliyodur...hep beraber dua edip hayırlısını isteyelim Allahtan...iyi düşünelim iyi olsunnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?