- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #13.421
günaydın senin nasıl gidior egzersizlerin?Doktoruna mumla ilgili bişeyler sordunmu sanki öyle diyordun bir aralar.Ben cesaret edemiyorum sormaya:)) belki ters bir şey söyler diye.Ama ben yinede denedim tam olmuyor ama alışırım belki.Eşle denemelere başlamadın sanırım başlarsan durumunu yaz biz seninle aynı sayılırız onun için merak ediyorum gelişmeleri...
Sordum canım sormazmıyım zemuszemussitenin ismini vermedim ama bu siteden haberi var doktorumun sadece benden isteği eğer beni rahatsız edici bir şey yazılırsa kesinlikle onu okumamam gerektiği....mesela yırtıldı, kanadı, patladı gibi şeylerhihoyyytne kadar önemsiz gibi görünsede hepimizin sorununun temelinde bunlar vb. kelimeler olduğunu üstüne basa basa vurguladı sonra ben dedim mum deneyerek çok başarılı olan arkadaşlarım var bende düşündüm açıkcası dedim kaydirigubbakcemile3kesinlikle tevsiye etmiyorum dedi çünkü parmakla hiç sorunsuz yapabiliyorsun mum parmak gibi değil daha sert bir yapısı var ve parmak gibi eğimlere sahip değil parmağı yaptırmamız zaten bilinç altının o yapıyı tanıması içeride neler var hissedebilmen dokunarak dedi..şimdilik mumu düşünmüyorum zaten benim için 2 parmak içerideyken makas işareti yapmak daha yararlı şu aşamadakaydirigubbakcemile3bu arada yanlış anlaşılmak istemem tabiki mumla yapan arkadaşları eleştirmiyorum aksine saygı duyuyorum..