• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın senin nasıl gidior egzersizlerin?Doktoruna mumla ilgili bişeyler sordunmu sanki öyle diyordun bir aralar.Ben cesaret edemiyorum sormaya:)) belki ters bir şey söyler diye.Ama ben yinede denedim tam olmuyor ama alışırım belki.Eşle denemelere başlamadın sanırım başlarsan durumunu yaz biz seninle aynı sayılırız onun için merak ediyorum gelişmeleri...

Sordum canım sormazmıyım zemuszemussitenin ismini vermedim ama bu siteden haberi var doktorumun sadece benden isteği eğer beni rahatsız edici bir şey yazılırsa kesinlikle onu okumamam gerektiği....mesela yırtıldı, kanadı, patladı gibi şeylerhihoyyytne kadar önemsiz gibi görünsede hepimizin sorununun temelinde bunlar vb. kelimeler olduğunu üstüne basa basa vurguladı sonra ben dedim mum deneyerek çok başarılı olan arkadaşlarım var bende düşündüm açıkcası dedim kaydirigubbakcemile3kesinlikle tevsiye etmiyorum dedi çünkü parmakla hiç sorunsuz yapabiliyorsun mum parmak gibi değil daha sert bir yapısı var ve parmak gibi eğimlere sahip değil parmağı yaptırmamız zaten bilinç altının o yapıyı tanıması içeride neler var hissedebilmen dokunarak dedi..şimdilik mumu düşünmüyorum zaten benim için 2 parmak içerideyken makas işareti yapmak daha yararlı şu aşamadakaydirigubbakcemile3bu arada yanlış anlaşılmak istemem tabiki mumla yapan arkadaşları eleştirmiyorum aksine saygı duyuyorum..

Derincim başardığın günden beri hiç egzersiz yaptınmı?bari onlara ara verme.Ve tekrar eşinle deneme yap lütfen ne bileyim zaman geçşnce soğukluk olur diye düşünüyorum o yüzden yani.Çok çok deneme yapki bizlerede bilgi verebilesin:)

Sadece bir sefer egzersiz yaptım, eşimle de ikinci sefer beraber olmadık canım...

Sordum canım sormazmıyım zemuszemussitenin ismini vermedim ama bu siteden haberi var doktorumun sadece benden isteği eğer beni rahatsız edici bir şey yazılırsa kesinlikle onu okumamam gerektiği....mesela yırtıldı, kanadı, patladı gibi şeylerhihoyyytne kadar önemsiz gibi görünsede hepimizin sorununun temelinde bunlar vb. kelimeler olduğunu üstüne basa basa vurguladı sonra ben dedim mum deneyerek çok başarılı olan arkadaşlarım var bende düşündüm açıkcası dedim kaydirigubbakcemile3kesinlikle tevsiye etmiyorum dedi çünkü parmakla hiç sorunsuz yapabiliyorsun mum parmak gibi değil daha sert bir yapısı var ve parmak gibi eğimlere sahip değil parmağı yaptırmamız zaten bilinç altının o yapıyı tanıması içeride neler var hissedebilmen dokunarak dedi..şimdilik mumu düşünmüyorum zaten benim için 2 parmak içerideyken makas işareti yapmak daha yararlı şu aşamadakaydirigubbakcemile3bu arada yanlış anlaşılmak istemem tabiki mumla yapan arkadaşları eleştirmiyorum aksine saygı duyuyorum..

Evet benim doktorumda eminimki kesinlikle onaylamaz hatta ilk başlarda permak egzersizinde parmağına hiç birşey geçirme orayı hissedebilesin demişti bunu duysa ne der tahmin edebiliyorum:olmaz: :) allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kolay gelsin...

Evet benim doktorumda eminimki kesinlikle onaylamaz hatta ilk başlarda permak egzersizinde parmağına hiç birşey geçirme orayı hissedebilesin demişti bunu duysa ne der tahmin edebiliyorum:olmaz: :) allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kolay gelsin...

ben hiç bir şey geçirmiyorum zemuszemussen ne geçiriyosun ki? birde ben bu ay reglim başlayınca doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım..sen kullanacakmısın hap ?

Ne güzel canım mumla bayağı ilerlemişsin.Ben tam alamıyorum ne gibi tavsiyelerin var bu halime:) biraz ilerliyor nefesde alıp veriyorum ama işte ilerleyemiyorum denemeye devameyvahedigeldismile

canım aynı sen gibiydim..doktorum muma falan gerek yok demişti ama ben penisi başaramadığım için mumu denemek istedim..2 parmağı yapıyodum.ama mum bi yere kadar girip kalıyodu ve acı duyuyodum , ilerletemiyodum..şöyle yaptım canım;mumdan biraz ince bi çubuğa peçeteleri baya bi sardım.kalınlaştırdım.sonra streçle sarıp penis boyutuna getirdim.mum çok sert olduğu için ilk etapta onu alamamıştım ben.yaptığım alet mumla aynı boyutta ama daha yumuşak olduğu için daha kolay oldu...ilk önce biraz girdirip bekledim.nefes alıp kendimi çok rahat bi ortamda hayal ettim ve rahatladım.ben genelde denizde su üzerinde hareketsiz dururken hayal ediyorum..çünkü o zaman da tüm kasları gevşetip rahatlamak gerekiyor ya iyi oluyo.daha önce bi arkadaş da buna benzer bişey yazmıştı.beyin olumlu düşünceye olumlu tepki veriyormuş diye..nefesle ve kegelle iyice rahatladım.sonra yavaşça ittirdim.irrite olduğum yerde durdum.vajen kaslarımı kastım.ve gevşettiğim anda ittirmeye devam ettim.derin nefesle birlikte hani biyere gelip daha çok acıyo gibi oluyo ya işte orayı geçince acı macı kalmadan ilerletebiliyosun.o noktayı geçince ittir ittirebildiğin kadar...kaydirigubbakcemile5ha bi de ben küçük bi el aynasıyla ittirirken bakıyorum.az da olsa girişini görmek gaz veriyo..ve daha da ittiresin geliyo...pozisyon da ; yatakta arkama 3 yastık koyup dayandım.yatar gibi oturur gibi bir pozisyon canım...işte ben bunları yaparak mumu rahatlıkla aldım..ama penisi yarıya kadar alabiliyorum daha malesef...hadi kolay gelsinolumunekankayizsmile

Sadece bir sefer egzersiz yaptım, eşimle de ikinci sefer beraber olmadık canım...

derincim sen başarmıştın neden eşin tekrar yapmıyorki ? nasıl olsa oldu şimdiye kadar onun hadi yapalım diye peşinde dolanması gerekiyordu ? acaba neden çekiniyor bir fikrin var mı ? alışabilmek için sürekli yapmak gerekiyormuş dr bana 1 ay boyunca gün aşırı yapacaksınız diyorda o yüzden merak ettim...özelse cvp vermeyebilrsin canımcım...

derincim sen başarmıştın neden eşin tekrar yapmıyorki ? nasıl olsa oldu şimdiye kadar onun hadi yapalım diye peşinde dolanması gerekiyordu ? acaba neden çekiniyor bir fikrin var mı ? alışabilmek için sürekli yapmak gerekiyormuş dr bana 1 ay boyunca gün aşırı yapacaksınız diyorda o yüzden merak ettim...özelse cvp vermeyebilrsin canımcım...

Ya bu aralar yoğun çalıştığı için yapmıyor ya da benim yaşattıklarımın intikamını alıyor ki haklı da...

Ne güzel canım mumla bayağı ilerlemişsin.Ben tam alamıyorum ne gibi tavsiyelerin var bu halime:) biraz ilerliyor nefesde alıp veriyorum ama işte ilerleyemiyorum denemeye devameyvahedigeldismile
canım bırde mumu denerken popoya dogru yanı assagıya dogru ıktırmen gerek yanı dumduz degıl assagıya meyıllı ok

Ya bu aralar yoğun çalıştığı için yapmıyor ya da benim yaşattıklarımın intikamını alıyor ki haklı da...

haklı değil bence vaji olmayıpta yapmasan onu istmesen tamam haklı ama elimizde değilki bu bir tür hastalık gibi bir bela isteyipte başaramadığımız birşey ama sen başardn bence sen peşini bırakma kaydirigubbakcemile3

iyide minik kuşum senin elinde olan bir şey değildiki bu durum ...kim isterki vajili olmak zemuszemus hiçbirimiz evlenelimde eşimizle bişey yapmayalım diye plan kurup evlenmedikki kaydirigubbakcemile3aksine ohhhh rahat rahat yapıcaz diye düşündük :kedi:aklımın ucundan geçse zaten bunu çözmeden evlenmezdim eşler iyi günde kötü günde sahip çıkmalı birbirine..bence bir an önce kocanı baştan çıkart hallet bu işi hihoyyytyine iş sana düşüyor...önce tam anlamıyla alış sen sonra yaparsa yapsın kaprisini senin için rahat olacak nasıl olsa...yarın sabah taze gelinden taze haberler bekliyoruz klupcek haberin olsun :kahve:

iyide minik kuşum senin elinde olan bir şey değildiki bu durum ...kim isterki vajili olmak zemuszemus hiçbirimiz evlenelimde eşimizle bişey yapmayalım diye plan kurup evlenmedikki kaydirigubbakcemile3aksine ohhhh rahat rahat yapıcaz diye düşündük :kedi:aklımın ucundan geçse zaten bunu çözmeden evlenmezdim eşler iyi günde kötü günde sahip çıkmalı birbirine..bence bir an önce kocanı baştan çıkart hallet bu işi hihoyyytyine iş sana düşüyor...önce tam anlamıyla alış sen sonra yaparsa yapsın kaprisini senin için rahat olacak nasıl olsa...yarın sabah taze gelinden taze haberler bekliyoruz klupcek haberin olsun :kahve:

çok doğru söyledin canım...eşler belki biraz mağdur durumda ama en büyük mağduriyeti biz yaşıyoruz...bi de onların kaprisiyle uğraşıyoruz...bazen çok kaba ve düşüncesiz olabiliyolar...bunu da hiç kabul etmezler tabi..onca zaman dayandığını söyleyip dururlar ama bizim de yenmek için ne kadar çaba gösterdiğimizi hep gözardı ederler...sanki biz çok meraklıyız bu durumu yaşamaya.....tövbe tövbe......:oklava:

kızlar zehraalimansurdan haberiniz var mı?bugün kan testı yaptırmaya gıtcekti merak ettim tüm gün ona dua ettim kan testindede pozitif cıkar diye ınsalahhh hamıledır

az önce okudum zehranın yazdıklarını geciktirici içmişti sanırım sınavdan önce...inşallah bi sorun yoktur Allah ona bebişini bağışlar...bu kadar sevgi dolu teyzeleri varken bebiş annesinin karnında sağ salim annecine kavuşmayı bekliyodur...hep beraber dua edip hayırlısını isteyelim Allahtan...iyi düşünelim iyi olsunnnn...

reyhancıgım sen lına kadın saglıgında tedavi olmamısmıydın ben p....si aldıgını sanıyordum

malesef canım tamamını sadece bir defa aldım galiba...ilk denemelerde eşim öyle demişti..ama şuan p... bir yere kadar giriyor..sonrasını deneyemiyorum.çünkü ya eşim boşalmış oluyor ya da sertlik gittiği için fiyasko...mumu alıyorum ama iş p.... gelince bi kasılma oluyo işte...eşim de denemeye yanaşmadığı için bir kısır döngü içerisinde yenmekle yenmemek arasında gidip geliyorum....:çok üzgünüm:

Bence hic uzulme..bu kadarini yapman,,yapmaya calismanda buyuk basari bence ,,en azindan emla sayesinde hic denemedigin parmagini bile bir bogum ilerletebilmissin iceriye dogru..burdaki arkadaslardan ogrendigim kadariyla emla nin suruldukten sonra yakma etkisi varmis..ama belli sure sonra geciyormus..ve parmak denemesine basladiktan sonra ic kisma suruyor arkadaslar..ayni sekilde icte de ama yanma yapiyormus..sanirim parmak alamadigin icin henuz dis kisma cok surmus olmalisin ve dis kisimdada dogal olarak yanma olmustur...ama yinede ben bu kremin vajinaya ozel uretildigini bildigim icin herhangi bir zararininda olacagini dusunmuyorum..icin rahat olsun bence..birazdan da yanman azalarak gecer sanirim..

Merak ettim..yanma oldugu icin mi deneme yapamadiniz..yani disa da olsa surdukten sonra hic denemede bulundun mu?

tesellin için teşekkür ederim..ama bu krem vajina için özel üretilmiş bişi değil..genellikle epilasyondan önce hissizlik için haricen kullanıyorlar..ve şu saatte hala vaj iç dudakları şiş ve yanıyor şiş olduğu için içerisi hepten kapandı gibi bakmaya bile korkuyorum bacaklarımı açarak yattım ve öyle oturuyorum..zararı olur diye çok korkuyorum bi normale dönse..doktora da gidemem..ne dicem??burası küçük yer ankaraya gtmem gerek zaten...ooooffffffff keşke sürmeseydim...12 saati geçti..prospek.te az yanma hissi falan diyo ama zaten sürülecek yerler arasında vaj da yok ki..hiç yoktan dert aldım..tekrar ediyorum deneme yapssaydık eminim böyle bi acı hissetmezdim..gecem kabus oldu..çok yandı çook..

malesef canım tamamını sadece bir defa aldım galiba...ilk denemelerde eşim öyle demişti..ama şuan p... bir yere kadar giriyor..sonrasını deneyemiyorum.çünkü ya eşim boşalmış oluyor ya da sertlik gittiği için fiyasko...mumu alıyorum ama iş p.... gelince bi kasılma oluyo işte...eşim de denemeye yanaşmadığı için bir kısır döngü içerisinde yenmekle yenmemek arasında gidip geliyorum....:çok üzgünüm:

canım sen egersızlerıne devam et bu surecdede esınle hıc ılıskıye gırme ınanmıycaksın ama ben esımın p....sını mezuroyla ölctum onun p.....sınden daha fazla buyuk bır seyle calıstım ve emın ol esımınkını alırken hıc zorluk cekmedım cunku daha buyuguyle yapabılıyordum ben herkeze dıyorum vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı mutlaka okuyun youtubeyede yazıp adamın konusmalarını dınleyebılırsınız bu kıtabı okuyan yuzde doksan kısı basarır dıyo gercektende ole kıtap kıremıt gıbı gözuktug ıcın herkez korkuyor hıc alakası yok sen sayet kıtabı temın edebılırsen ben hangı sayfaları okuycagını sana yazarım zaten kıtabı aldıktan sonra roman gıbı okuyasın gelıyor hiç bir sey kaybetmessın dualarım senınleboshayallersmileboshayallersmileopuyorumnanaktan

hayat_acil elifnur67 reyyan000 guinness mislina82
teselliLERıNıZ için çok teşekkür ederim..ama bu krem vajina için özel üretilmiş bişi değil..genellikle epilasyondan önce hissizlik için haricen kullanıyorlar..ve şu saatte hala vaj iç dudakları şiş ve yanıyor şiş olduğu için içerisi hepten kapandı gibi bakmaya bile korkuyorum bacaklarımı açarak yattım ve öyle oturuyorum..zararı olur diye çok korkuyorum bi normale dönse..doktora da gidemem..ne dicem??burası küçük yer ankaraya gtmem gerek zaten...ooooffffffff keşke sürmeseydim...12 saati geçti..prospek.te az yanma hissi falan diyo ama zaten sürülecek yerler arasında vaj da yok ki..hiç yoktan dert aldım..tekrar ediyorum deneme yapssaydık eminim böyle bi acı hissetmezdim..gecem kabus oldu..çok yandı çook..hala da acı çekiyorum bişi değil geçsin de..deneme yapmak ne kelime acıdan uyuyamadım.....

tesellin için teşekkür ederim..ama bu krem vajina için özel üretilmiş bişi değil..genellikle epilasyondan önce hissizlik için haricen kullanıyorlar..ve şu saatte hala vaj iç dudakları şiş ve yanıyor şiş olduğu için içerisi hepten kapandı gibi bakmaya bile korkuyorum bacaklarımı açarak yattım ve öyle oturuyorum..zararı olur diye çok korkuyorum bi normale dönse..doktora da gidemem..ne dicem??burası küçük yer ankaraya gtmem gerek zaten...ooooffffffff keşke sürmeseydim...12 saati geçti..prospek.te az yanma hissi falan diyo ama zaten sürülecek yerler arasında vaj da yok ki..hiç yoktan dert aldım..tekrar ediyorum deneme yapssaydık eminim böyle bi acı hissetmezdim..gecem kabus oldu..çok yandı çook..

geçmiş olsun canım o bölgeye yumurta akı sürüp bekle acısını alacaktır birazdan daha açıklamalı olarak öğreneceğim...

az önce okudum zehranın yazdıklarını geciktirici içmişti sanırım sınavdan önce...inşallah bi sorun yoktur Allah ona bebişini bağışlar...bu kadar sevgi dolu teyzeleri varken bebiş annesinin karnında sağ salim annecine kavuşmayı bekliyodur...hep beraber dua edip hayırlısını isteyelim Allahtan...iyi düşünelim iyi olsunnnn...

bence hıc bır zararı olmaz o ıctıgı hapın cunku daha yenı kalmıs hamıle hemen zararı olcagına acıkcası ben ınanmıyorum Rabbım yardımcısı olsun

Back