- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.201
Herkese günaydın.. Epeydir yazmamıştım. Umarım hepiniz iyisinizdir..
sonunda iki parmağa geçebildim. Çok rahat olmasamda itebildiğim kadar itiyorum..
Cts günü regl oldum o yüzden ara vermek zorunda kaldım. Reglim bitsede egzersizlerime devam etsem die sabırsızlanıyorum artık..
kız bnden çok siz catlıyonuz daha kahvaltı yapmadım bn,eczane gtcm bgün szi hayal kırıklıgınada ugratabilirim hazır olun,bn negatifleri görmektn test yapasımda gelmiyor ama yapıcm artık bugün
aynen ya güvenipte et alınmıyor artık hep mersin adana çıkıyor tv lerde
kızlar günaydın...
dün yazamadım gelişmeleri size aktarayım
ben cuma akşamı bu derdi emla kremle halletmiştim biliyosunuz
ama tam olarak başardım diyemedim çünkü o geçici bi çözüm
işin en zor tarafını dün atlattım emlasız ve kayganlaştırıcısız yaptım
ve inanın kızlar sadece ilk o duvarı aşmak beni biraz zorladı
bunu da nefes ve kegel egzersizleri sayesinde atlattım
NEFES GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ VE İNANIN İŞE YARIYO
ben altta olacak pozisyonda rahattım üstte nedense yapamadım alıştıktan sonra o da oldu
itiraf etmek gerekirse acıdan ziyade zevk aldım da denebilir kaydirigubbakcemile3
ben emlaya karşıyım arkadaşlar kendinizi kandırmayın ve alıştırmayın 1 en fazla 2 kere kullanın bence
tabi bu benim fikrim kimseyi karşıma almak istemem
ay lütfen lütfen hemen git çok heyecanlandım hihoyyytdelikafadulden
Herkese günaydın.. Epeydir yazmamıştım. Umarım hepiniz iyisinizdir..
sonunda iki parmağa geçebildim. Çok rahat olmasamda itebildiğim kadar itiyorum..
Cts günü regl oldum o yüzden ara vermek zorunda kaldım. Reglim bitsede egzersizlerime devam etsem die sabırsızlanıyorum artık..
evt tantuniyi çok severdim yiyemiyorum vallahi((((o haberin arkasına yiyeyim dedim kusuyrdum nerdeyse bitiremedn geri bıraktım sürekli gttiğim yer olmasına ragmen
güzel bir gelişme cnım inş. kurtulursun
günaydın canımcım zemuszemusben bu defa reglkende parmak egzersizi yapıcam çünkü dr daha rahat olacağımı söylüyor çünkü ben kendim reglken kendimden çekiniyorumda hihoyyytama onada mutlaka alışmamız lazımmış kaydirigubbakcemile2 regl bahane olmamalı egzersiz için diyor en azından yapabildiğin kadar yapki adetliyken kendine alış diyor deneyecem bakalım nasıl olucak şutarafagitti
günaydın venüscüm. Öyle mi dedi doktorun..? Valla ara vermek istemiyorum ama regliylen nasıl olur ki..
Parmağa eldiveni geçirip, gözü kapatıp denesem mi akşam..
ewet canım bana dene dedi daha rahat olacak göreceksin dedi zemuszemusdaha önceki regl olduğumda en küçük boy tamponu kullanmamı önermişti seyrek günler için olanı onuda yine kayganlaştıcı jel falan sürüp yapabilirsin dedi ama ben onu yapamadım daha doğrusu çokta üzerine gitmedim ama artık parmağa alıştım tamponu denemektense parmağı denemek daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum ama denemeden bilemeyiz tabi :)
Peki en yoğun günü benim bugün mesela. Bugün deneyebilirmiyim yoksa daha seyrek günlerde mi yapayım?
kendini rahat hissettiğin anda yap dedi zemuszemusgöreceksin ki regl engel değil aksine çok daha rahat olacak dedi kaydirigubbakcemile3bence dene bakalım nasıl olacak denemeden bilemeyiz hihoyyyt
TEBRIKK EDERIMMM...:lepi::lepi:
taze gelinimiz tamamen oldu dimi siliyorum bak adını sona kendini paralasan bidaaa yazmam oraya zemuszemus
teşekkür ederim baharcım opuyorumnanaktan
kendini rahat hissettiğin anda yap dedi zemuszemusgöreceksin ki regl engel değil aksine çok daha rahat olacak dedi kaydirigubbakcemile3bence dene bakalım nasıl olacak denemeden bilemeyiz hihoyyyt
Tamam venüscüm. akşama deneyeceğim. Bitsin die artık herşeyi yaparım. Çok bunaldım. Eşimin de sabrı kalmadı hiç anlayış göstermio bana artık..
Çocuğumuz olmayacak dio.. kendi derdime mi yanayım ona mı üzüleyim şaştım kaldım..:çok üzgünüm:
kızlar bişey sorcam regl ken oraya herhangi bişeyin girmesi haram değilmi??
yookk tabikii sil cnm bu belanın canına okudum ben kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?