Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

güzel bir gelişme cnım inş. kurtulursun

tebrikler ....:lepi:

günaydın canımcım zemuszemusben bu defa reglkende parmak egzersizi yapıcam çünkü dr daha rahat olacağımı söylüyor çünkü ben kendim reglken kendimden çekiniyorumda hihoyyytama onada mutlaka alışmamız lazımmış kaydirigubbakcemile2 regl bahane olmamalı egzersiz için diyor en azından yapabildiğin kadar yapki adetliyken kendine alış diyor deneyecem bakalım nasıl olucak şutarafagitti

evt tantuniyi çok severdim yiyemiyorum vallahi((((o haberin arkasına yiyeyim dedim kusuyrdum nerdeyse bitiremedn geri bıraktım sürekli gttiğim yer olmasına ragmen

valla benim kaynanam artık kendim alıp kesecem size de veririm diyor güvenmiyor kimseye dışardan et yemeyi kestim ben görümcem dün sınavdan çıktı gel yenge iskender yiyelim dedi sözü vardı yok dedim ben gittim tavuk tantuni yedim oda iskender yedi :)

günaydın venüscüm. Öyle mi dedi doktorun..? Valla ara vermek istemiyorum ama regliylen nasıl olur ki..
Parmağa eldiveni geçirip, gözü kapatıp denesem mi akşam..

günaydın venüscüm. Öyle mi dedi doktorun..? Valla ara vermek istemiyorum ama regliylen nasıl olur ki..
Parmağa eldiveni geçirip, gözü kapatıp denesem mi akşam..

ewet canım bana dene dedi daha rahat olacak göreceksin dedi zemuszemusdaha önceki regl olduğumda en küçük boy tamponu kullanmamı önermişti seyrek günler için olanı onuda yine kayganlaştıcı jel falan sürüp yapabilirsin dedi ama ben onu yapamadım daha doğrusu çokta üzerine gitmedim ama artık parmağa alıştım tamponu denemektense parmağı denemek daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum ama denemeden bilemeyiz tabi :)

Peki en yoğun günü benim bugün mesela. Bugün deneyebilirmiyim yoksa daha seyrek günlerde mi yapayım?

Peki en yoğun günü benim bugün mesela. Bugün deneyebilirmiyim yoksa daha seyrek günlerde mi yapayım?

kendini rahat hissettiğin anda yap dedi zemuszemusgöreceksin ki regl engel değil aksine çok daha rahat olacak dedi kaydirigubbakcemile3bence dene bakalım nasıl olacak denemeden bilemeyiz hihoyyyt

kendini rahat hissettiğin anda yap dedi zemuszemusgöreceksin ki regl engel değil aksine çok daha rahat olacak dedi kaydirigubbakcemile3bence dene bakalım nasıl olacak denemeden bilemeyiz hihoyyyt

Tamam venüscüm. akşama deneyeceğim. Bitsin die artık herşeyi yaparım. Çok bunaldım. Eşimin de sabrı kalmadı hiç anlayış göstermio bana artık..
Çocuğumuz olmayacak dio.. kendi derdime mi yanayım ona mı üzüleyim şaştım kaldım..:çok üzgünüm:

şu anda tek motive olmamız gereken konu bu işi halletmek ohaoldumsmile biliyorum kafaya takıyoruz illa takma demekle olmuyor ama biraz geri plana atmak gerekiyor çünkü bir sürü yol aldık bu kadar çabadan sonra eşimiz dahi olsa kimsenin motivasyonumuzu bozmasına izin vermemeliyiz zemuszemusben dr un yanında dedimki eşime şu son aşamadada sabret yanımda ol ondan sonra nasıl olsa ben senin tüm arzularını yerine getirecem adam bunu duydu gözlerinin içi parlıyordu sırnaşık şey nasıl tak ettiyse canına sengözlerimebaksanabherzamanki gibi en büyük görev bize düşüyor kendimizi motive ettiğimiz gibi eşimizide buna daha çok motive edices ve son aşamalarda mutlaka romantizm olacak istek arzu olacak ödev olarak düşünmeden sadece tadını çıkarmaya bakacağız haz almaya programlayacağız kendimizi :bbo: öncelerde hep rahat bırakmaya çalışyoduk kendimizi şimdiki hedefimiz zevk almak tadını çıkarmak :dance:

kızlar bişey sorcam regl ken oraya herhangi bişeyin girmesi haram değilmi??

tabiki öyle dini açıdan reglken eşlere diz ve karın bölgesi arasında kalan bölüm haram..ama biz kendimiz dokunuyoruz ve amacımız belli... m...basyon falan değil sadece kas kontrolu ve egzersiz olarak canım...ona bakarsan biz helalimiz olan eşimizle bişeyler yapamadığımız için dahada günahkarız belki din açısından ama Rabbim herseyi görür bilir..ve yardım eder....

Son düzenleme:
yookk tabikii sil cnm bu belanın canına okudum ben kötükedihüso

Tebrikler canımalkisalkisalkis çok sevindim.sen ne kadar süredir uğraşıyordun vajiyle? biraz anlatırmısın ben başaranlar oldumu soru yağmuruna tutuyorum:) nasıl oldu pe... egzersizi yaptın mı daha önceden? özeldende atabilirsin ayrıntılı olarak:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…