• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şu anda tek motive olmamız gereken konu bu işi halletmek ohaoldumsmile biliyorum kafaya takıyoruz illa takma demekle olmuyor ama biraz geri plana atmak gerekiyor çünkü bir sürü yol aldık bu kadar çabadan sonra eşimiz dahi olsa kimsenin motivasyonumuzu bozmasına izin vermemeliyiz zemuszemusben dr un yanında dedimki eşime şu son aşamadada sabret yanımda ol ondan sonra nasıl olsa ben senin tüm arzularını yerine getirecem adam bunu duydu gözlerinin içi parlıyordu sırnaşık şey nasıl tak ettiyse canına sengözlerimebaksanabherzamanki gibi en büyük görev bize düşüyor kendimizi motive ettiğimiz gibi eşimizide buna daha çok motive edices ve son aşamalarda mutlaka romantizm olacak istek arzu olacak ödev olarak düşünmeden sadece tadını çıkarmaya bakacağız haz almaya programlayacağız kendimizi :bbo: öncelerde hep rahat bırakmaya çalışyoduk kendimizi şimdiki hedefimiz zevk almak tadını çıkarmak :dance:

Haklısın canım. Bazen burayı ona da okutasım gelio, anlasın die. Ne kadar çok kişinin bu dertle uğraştığını bilmiyo, sadece bizim başımızda var zannediyo....

sldx basarmana cok sevindim. bak gecti gitti bile. sana doktora git dusunme derken aslinda bunu kastetmistim. cunku bekleyip sikinti cekmektense doktora gidip basarip rahatlamak insanin uzerinden bin ton yuk aliyor. keske daha once gitseydin.
10 gun sonra alamama durumun olmicak ama sadece alabilir miyim acaba diye anca korkarsin. o korku da zamanla gecer insallah.

Gunaydın kızlar, her sabah aynı korku dun gece yaptım ama bu aksam yapabılecekmıyım, umarım kurtuılurum yakında, benım suanda tek problemım bacaklarımın delı gıbı tıtremesı ,bır de bacaklarım bayaa kalın benım yanı her pozısyonu da yapamıyrum ben :( aletlerde bır sorun yok ama mumla deneyenler kesınlıkle nefes lmayı ogrenmek gerekıyor yoksa gırmıyor , kesınlıkle dogum yapan kadınlar gıbı nefes alıp vermeyı ogrenmek gerekıyor ...

tabiki öyle dini açıdan reglken eşlere diz ve karın bölgesi arasında kalan bölüm haram..ama biz kendimiz dokunuyoruz ve amacımız belli... m...basyon falan değil sadece kas kontrolu ve egzersiz olarak canım...ona bakarsan biz helalimiz olan eşimizle bişeyler yapamadığımız için dahada günahkarız belki din açısından ama Rabbim herseyi görür bilir..ve yardım eder....

Selam banada doktorum regl döneminde egzerszi yapmamı söyledi ama iki gün falan geçiriorum azalınca yapıyorum.Sen hangi aşamadasın ben pe.. aşamasındayım doktora her hafta gidemedik aralılı oldu epeyde uzadı haliyle senin ne kadar oldu?zaman geçtikce sıkılmaya başladım:( inşallah sonu gelir artık 6 ay oldu mafoldumben

selam kizlar nasilsiniz... yurtdisindayim 2haftadir kocamladaaa ayriyiiiiimm cok ozledim. giremiyorum nete .. basaranlaaaaaaaaarrr cooooook tebrk ederiiim heleee derin seniii daha cok tbr ederimm uyuzz kizzz oldu iste sonunda:) persembeden itibaren turkiyeye dondugumde tamgaz takilmaya devam edecem burda. opuyorum herkezii...

selam kizlar nasilsiniz... yurtdisindayim 2haftadir kocamladaaa ayriyiiiiimm cok ozledim. giremiyorum nete .. basaranlaaaaaaaaarrr cooooook tebrk ederiiim heleee derin seniii daha cok tbr ederimm uyuzz kizzz oldu iste sonunda:) persembeden itibaren turkiyeye dondugumde tamgaz takilmaya devam edecem burda. opuyorum herkezii...

Teşekkür ederim canım, oldu ve olduğu yerde kaldı...
Hadi bakalım dön artık aramıza :)

Selam banada doktorum regl döneminde egzerszi yapmamı söyledi ama iki gün falan geçiriorum azalınca yapıyorum.Sen hangi aşamadasın ben pe.. aşamasındayım doktora her hafta gidemedik aralılı oldu epeyde uzadı haliyle senin ne kadar oldu?zaman geçtikce sıkılmaya başladım:( inşallah sonu gelir artık 6 ay oldu mafoldumben

biz evliliğimiz 4. ayında dr gitmeye karar verdik ve başladık şu an 7. aya girdik aynen senin gibi 2-3 haftada bir ancak gidebiliyoruz..geçen hafta c.tesi 4, seansımıza gittik zaten en başta dr bana demişti eşinin sana dokunmasında bir sorunun yok bu iyi birşey senin için daha hızlı ilerlersin dedi birde inanılmaz pozitifsin ben senin 4-5 seansta bunu aşacağına inanıyorum diyordu hatta diğer hastalarına bile beni örnek göstereceğini söylüyor zemuszemusbirde ben eşime göre kasmıyormuşum sadece onu itiriyomuşum hiiiç farkında bile deildim o an gelince sanki kendimde deilim zemuszemus1 mayısta son seansımıza gidicez geldiğinizde artık ben hazırım diyeceksin ve p.....s denemesine başlayacaksınız 1 ay süreyle gün aşırı yapacakmışız sonra bizim yakamızdan düşecekmiş dr.muz sositososito

Tebrikler canımalkisalkisalkis çok sevindim.sen ne kadar süredir uğraşıyordun vajiyle? biraz anlatırmısın ben başaranlar oldumu soru yağmuruna tutuyorum:) nasıl oldu pe... egzersizi yaptın mı daha önceden? özeldende atabilirsin ayrıntılı olarak:kedi:

Ben 2 yıllık evliyim
bundan 1.5 ay önce hymenektomi (kızlık zarının cerrahi operasyonla alınması) oldum çünkü kızlık zarım etliymiş doktor bu operasyonu olman gerek dedi bende hoplaya zıplaya ohh vaji değilim işte sorun buymuş dedim ve yaptırdım 1 hafta sonra ilişkiye girmek istedik fakat olmadı vajinismus denen kabusla karşı karşıyaydım ama yine de kendime yediremiyodum bu düşünceyi

sonra bu siteyi buldum okudum okudum okudum ve sonuç artık kesinlikle vajiliydim :1no2:
okudum araştırdım okudum araştırdım neler yapmam gerektiğini öğrendim
ilk önce kegel egzerzisiyle başladım sonra parmak

ilk önce bi kayganlaştırı aldım orta parmakla başladım inan çok kolay olmadı nefes egzersizleriyle rahatladım oraya adapte olmadım yavaş yavaş ittirdim tabi yine nefes alıp vererek bunun altını çiziyorum

2 parmak 2 boğuma kadar alabildim
çok cesaretlendim
ertesi gün parmak egzersizlerime devam ettim mum egzerzisiyle denemek istedim emlayla o işi de hallettm
ve sıra artk bence p...s teydi
ilk dakikalar biraz zorlandım kegel ve nefes imdadıma yetişti tabi emlanın çoook büyük etkisi var

neyse dün akşam da emlasız yapmak zorundaydım kendimi kandırmak istemiyodum
ve onu da başardım Allahın izniyle

ilk önce kendin bu illetten kurtulacağına inan...kendine güven ve düşün milyonlarca kadın bunu yapıyo benm senin ne eksiğimiz var kaydirigubbakcemile5

ben açıkçası fazla egzersiz yapmadım sadece beynmde bitirdm kurtulcaktm ve kabus bitti :Saruboceq:

Allah bu derdi çeken herkese yardımcı olsun (Amin)

Son düzenleme:
biz evliliğimiz 4. ayında dr gitmeye karar verdik ve başladık şu an 7. aya girdik aynen senin gibi 2-3 haftada bir ancak gidebiliyoruz..geçen hafta c.tesi 4, seansımıza gittik zaten en başta dr bana demişti eşinin sana dokunmasında bir sorunun yok bu iyi birşey senin için daha hızlı ilerlersin dedi birde inanılmaz pozitifsin ben senin 4-5 seansta bunu aşacağına inanıyorum diyordu hatta diğer hastalarına bile beni örnek göstereceğini söylüyor zemuszemusbirde ben eşime göre kasmıyormuşum sadece onu itiriyomuşum hiiiç farkında bile deildim o an gelince sanki kendimde deilim zemuszemus1 mayısta son seansımıza gidicez geldiğinizde artık ben hazırım diyeceksin ve p.....s denemesine başlayacaksınız 1 ay süreyle gün aşırı yapacakmışız sonra bizim yakamızdan düşecekmiş dr.muz sositososito

Aynıyız canım benimde 3 ay olacak doktora.Ben en son aşamadayım heralde son gidişim olcak pe... denemesi verdiğine göre:) bize her gün yapacaksınız dedi oda çok zor oluyor bir gün diğerine uymuyor haliyle.bakalım allahım yardımcımız olsun.Şu anda eşli parmak egzersizindemisin?

Ben 2 yıllık evliyim
bundan 1.5 ay önce hymenektomi (kızlık zarının cerrahi operasyonla alınması) oldum çünkü kızlık zarım etliymiş doktor bu operasyonu olman gerek dedi bende hoplaya zıplaya ohh vaji değilim işte sorun buymuş dedim ve yaptırdım 1 hafta sonra ilişkiye girmek istedik fakat olmadı vajinismus denen kabusla karşı karşıyaydım ama yine de kendime yediremiyodum bu düşünceyi

sonra bu siteyi buldum okudum okudum okudum ve sonuç artık kesinlikle vajiliydim :1no2:
okudum araştırdım okudum araştırdım neler yapmam gerektiğini öğrendim
ilk önce kegel egzerzisiyle başladım sonra parmak

ilk önce bi kayganlaştırı aldım orta parmakla başladım inan çok kolay olmadı nefes egzersizleriyle rahatladım oraya adapte olmadım yavaş yavaş ittirdim tabi yine nefes alıp vererek bunun altını çiziyorum

2 parmak 2 boğuma kadar alabildim
çok cesaretlendim
ertesi gün parmak egzersizlerime devam ettim mum egzerzisiyle denemek istedim emlayla o işi de hallettm
ve sıra artk bence p...s teydi
emla kremi burdan duydum onu da aldm uyguladım yine ilk dakikalar biraz zorlandım kegel ve nefes imdadıma yetişti tabi emlanın çoook büyük etkisi var

neyse dün akşam da emlasız yapmak zorundaydım kendimi kandırmak istemiyodum
ve onu da başardım Allahın izniyle

ilk önce kendin bu illetten kurtulacağına inan...kendine güven ve düşün milyonlarca kadın bunu yapıyo benm senin ne eksiğimiz var kaydirigubbakcemile5

ben açıkçası fazla egzersiz yapmadım sadece beynmde bitirdm kurtulcaktm ve kabus bitti :Saruboceq:

Allah bu derdi çeken herkese yardımcı olsun (Amin)

amin canım inşallah en kısa zamanda bizde çözeriz bu işi.Dediğin gibi kafada bitirmek lazım.Ama ben kendimi ilk günlerle kıyaslıyorumda bayağı yol aldım en azından daha rahatım.Şu illetten kurtulsam heralde üzerimden büyük bir yük kalkacak hayırlısı yinede...

amin canım inşallah en kısa zamanda bizde çözeriz bu işi.Dediğin gibi kafada bitirmek lazım.Ama ben kendimi ilk günlerle kıyaslıyorumda bayağı yol aldım en azından daha rahatım.Şu illetten kurtulsam heralde üzerimden büyük bir yük kalkacak hayırlısı yinede...

Emin ol sırtındaki en büyük yük kalkmış olacak...
Yapamıyorum diye birşey olmayacak...

Emin ol sırtındaki en büyük yük kalkmış olacak...
Yapamıyorum diye birşey olmayacak...

biliyorum derincim o günün gelmesini okadar istiyorumki anlatamam.Çünkü herzaman aklımın köşesinde duruyor.İçimden bazen hiç birşey yapasım gelmiyor.Zaten normaldede küçük ayrıntılara takılan dert eden biriyken bu illetle uğraşmak çok zoruma gidiyor.Ama şunuda düşünüyorum herkesin ne dertleri var çaresiz... Allah bizide böyle bir sınava tabi tutuyor ve yine derman verecek olanda kendisi.Her zaman dua ediyorum hepimiz için:Saruboceq: Sende denemeye devam et fırsat buldukça canım ki alışasın ara verme fazla derim ben sana.

biliyorum derincim o günün gelmesini okadar istiyorumki anlatamam.Çünkü herzaman aklımın köşesinde duruyor.İçimden bazen hiç birşey yapasım gelmiyor.Zaten normaldede küçük ayrıntılara takılan dert eden biriyken bu illetle uğraşmak çok zoruma gidiyor.Ama şunuda düşünüyorum herkesin ne dertleri var çaresiz... Allah bizide böyle bir sınava tabi tutuyor ve yine derman verecek olanda kendisi.Her zaman dua ediyorum hepimiz için:Saruboceq: Sende denemeye devam et fırsat buldukça canım ki alışasın ara verme fazla derim ben sana.

Aynen ben de ayrıntılara çok takılırım. O yüzden bu konu beni yiyip bitirdi 2 yıl boyunca...
İnanır mısın başaranlar her gün denerken ben başaralı 1 hafta olduğu halde 2.yi yapmadık... :(

Aynen ben de ayrıntılara çok takılırım. O yüzden bu konu beni yiyip bitirdi 2 yıl boyunca...
İnanır mısın başaranlar her gün denerken ben başaralı 1 hafta olduğu halde 2.yi yapmadık... :(

Biliyorum takip ediyorum seni o yüzden diyorum bende denemeleri sıklaştırın diye.Olsun bir kere yendin ya geriside gelir evelallah...

Back