Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ah ah ben bir inanabilsem
speyle filan yaptım çok önceden hem de çok rahat ama bırakınca yapamadım
kreme alışınca kremsiz yapmak zor olur hiç kullanmasam mı
başaran arkadaşlar sizler ne öneriyosunuz

Günaydın dün pen.. denemesi yaptık birazını alabildim doktorum parmak egzersizi gibi yapmamı söyledi ilişkiye girer gibi denemeyin dedi.Dün iyiydim güveniyodum kendime ama denemenin ortalarında canım sıkıldı hep aklıma neden yapamıyorum diye sorular geliyor o anda istiyorumki hemen olsun bitsin ağlamaya başladım ve bıraktık.Halada canım çok sıkılıyor başaran arkadaşlardan ricam lütfen yardımcı olun.Bendede anestol var ama kullanmadım sen nasıl başardın kaç defa pen.. denemesi yaptınız ve biliyorum belki çok özel olacak ama lütfen yazabilirsen o anı bana özelden atabilirmisin mesela pozisyonları falan neyse başını şişirdim şimdiden teşekkürler...

ohhh beee gene senlendı burasııı...zemuszemus

Günaydın canım çok dertliyim bugün.Karamsarım,üzgünüm.senağlama:çok üzgünüm: Senden ve diğer başaran arkadaşlardan bilgi istiyorum nasıl başardığınızı bana özelden atın püf noktalarını.Ben dün deneme sırasında üstteydim ama başından sonra fazla ilerletemiyorum kendimi güvende hissetmiyorum zaten bizimki alıştırma aslında denemede denemez.sen mumdan sonra mı geçmiştin pen.. denemesine kaç defa yaptın?Umarım benimde bu kabusum biter bir gün Allah dualarımızı kabul etsin bu mubarek günde inşallah:Saruboceq:

canım gunaydın lutfen bozma noralını hersey yavas yavas mesela bız 4 denemeye kadar hep yarısı yaptım ama sabı rgerek zaten bak sen en zor asamayı asmıısn ama olmuyo dersen o anda moralını bozama odaklan basaracagını dusun kendıne cesaret ver emla krem kullan cok yarırını goruceksın ve senın ustte oldugun pozısyon daha rahat oluyor kontrol send eoluyor ...derın derın nefes al ve ıkın bolca kayganlastırıcı kullan bak gor ne kadar kolay olucak ama lutfen oyle moralını bozma esınnıde cok etkıler denemek ıstemez cok az kaldı

Tamam canım çok sağol,haklısın en çokda eşim için üzülmek istemiyorum ama yeniliyorum bir anda.Elimden geleni yapacağım inşallah.Mum denemelerimde yarıya ancak gelebiliyorum ilerletmek istediğimde olmuyor bakalım hayırlısı artık...

bence cok az kalmıs mum denemsınde o takıldıgn noktada bekle rahatla gozlerını kapat basardııgnı dusun ve ıktır acıyı falan dusunme ..emla krem lkullan pe... denmende gor bak nasıl olucak sen ustte ol elınle tutatark yap sankı egzerszı yapıyosun ok ve yanı karamsar olmanı gerektıran b durum yok cunku cok guzel ılerlemıısn

Günaydın derin ne güzel sen kurtuldun bu karmaşadan kafan rahatladı.Bizim içinde dua et tamammı? İçimdeki şu sıkıntıdan kurtulayım biran önce.

Henüz kurtulmamış herkes için dua ediyorum ben ama içimdeki sıkıntıyı attığımı düşünme. Yenmeme rağmen tekrar birlikte olmadık hiç...
Bu gidişle başa döneceğimden eminim...
Neyse sorun değil, artık benim problemim olmaktan çıktı bu iş...

basa dönmezsin cnm bn 1ay ara verip tekrardan ilişkiye grdğimi blirim 1ay eşimden ayrı kalmıştık yendiğim dönemlerde ilk basta korktum olmazmı acaba dye ama kalın mumla egzersz yapıp grmiştim yni basa dönmessn

Birkere oldumu gerisi gelir inşallah.Derincim kanaman oldumu çok fazla?

Hep aklıma ne geliyor biliyormusun hala atamamışım kafadan bunu.Mum denemesi olsun penis olsun kızlık zarı aklıma geliyor oda tedirgin ediyor işte.Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor.Eş parmağında tam iki boğum olmadı daha aslında.Sen nasıldın eş denemesinde onu anlaırmısın birazda.

Birkaç kere yaptıktan sonra yapmasak okey ama bizim ikinci sefer olmadı ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…