- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.821
Arkadaşlar birde bu emla vs. uyuşturucu kremleri pek fazla kullanmayın bence. özelliklede çalışırken ama ilk p..s denemesinde kullanabirsiniz. vajeni sürekli uyuşturucu kreme alıştırmamak gerekli bırakın neler hissedeceğine alışsın, Krem alışkanlık olur yoksa.
Yapacağına inanıyorum krizantem hihoyyyt
Merhabalar arkadaşlar biz dün yine deneme yaptık başardık.
sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Ama anestol kremle..Ben hep kremlemi yapacağım şimdide onun için endişeleniyorum.Aranızda kremle başaranlar vardı ne kadar süre kremi kullandınız sonra kremsiz yaptınızmı . Ben bu aşamada ne yapabilirim .
ohhh beee gene senlendı burasııı...zemuszemus
canım gunaydın lutfen bozma noralını hersey yavas yavas mesela bız 4 denemeye kadar hep yarısı yaptım ama sabı rgerek zaten bak sen en zor asamayı asmıısn ama olmuyo dersen o anda moralını bozama odaklan basaracagını dusun kendıne cesaret ver emla krem kullan cok yarırını goruceksın ve senın ustte oldugun pozısyon daha rahat oluyor kontrol send eoluyor ...derın derın nefes al ve ıkın bolca kayganlastırıcı kullan bak gor ne kadar kolay olucak ama lutfen oyle moralını bozma esınnıde cok etkıler denemek ıstemez cok az kaldıGünaydın dün pen.. denemesi yaptık birazını alabildim doktorum parmak egzersizi gibi yapmamı söyledi ilişkiye girer gibi denemeyin dedi.Dün iyiydim güveniyodum kendime ama denemenin ortalarında canım sıkıldı hep aklıma neden yapamıyorum diye sorular geliyor o anda istiyorumki hemen olsun bitsin ağlamaya başladım ve bıraktık.Halada canım çok sıkılıyor başaran arkadaşlardan ricam lütfen yardımcı olun.Bendede anestol var ama kullanmadım sen nasıl başardın kaç defa pen.. denemesi yaptınız ve biliyorum belki çok özel olacak ama lütfen yazabilirsen o anı bana özelden atabilirmisin mesela pozisyonları falan neyse başını şişirdim şimdiden teşekkürler...
canım gunaydın lutfen bozma noralını hersey yavas yavas mesela bız 4 denemeye kadar hep yarısı yaptım ama sabı rgerek zaten bak sen en zor asamayı asmıısn ama olmuyo dersen o anda moralını bozama odaklan basaracagını dusun kendıne cesaret ver emla krem kullan cok yarırını goruceksın ve senın ustte oldugun pozısyon daha rahat oluyor kontrol send eoluyor ...derın derın nefes al ve ıkın bolca kayganlastırıcı kullan bak gor ne kadar kolay olucak ama lutfen oyle moralını bozma esınnıde cok etkıler denemek ıstemez cok az kaldı
Günaydın kızlar...
bence cok az kalmıs mum denemsınde o takıldıgn noktada bekle rahatla gozlerını kapat basardııgnı dusun ve ıktır acıyı falan dusunme ..emla krem lkullan pe... denmende gor bak nasıl olucak sen ustte ol elınle tutatark yap sankı egzerszı yapıyosun ok ve yanı karamsar olmanı gerektıran b durum yok cunku cok guzel ılerlemıısnTamam canım çok sağol,haklısın en çokda eşim için üzülmek istemiyorum ama yeniliyorum bir anda.Elimden geleni yapacağım inşallah.Mum denemelerimde yarıya ancak gelebiliyorum ilerletmek istediğimde olmuyor bakalım hayırlısı artık...
Günaydın derin ne güzel sen kurtuldun bu karmaşadan kafan rahatladı.Bizim içinde dua et tamammı? İçimdeki şu sıkıntıdan kurtulayım biran önce.
Günaydın derin ne güzel sen kurtuldun bu karmaşadan kafan rahatladı.Bizim içinde dua et tamammı? İçimdeki şu sıkıntıdan kurtulayım biran önce.
Henüz kurtulmamış herkes için dua ediyorum ben ama içimdeki sıkıntıyı attığımı düşünme. Yenmeme rağmen tekrar birlikte olmadık hiç...
Bu gidişle başa döneceğimden eminim...
Neyse sorun değil, artık benim problemim olmaktan çıktı bu iş...
Henüz kurtulmamış herkes için dua ediyorum ben ama içimdeki sıkıntıyı attığımı düşünme. Yenmeme rağmen tekrar birlikte olmadık hiç...
Bu gidişle başa döneceğimden eminim...
Neyse sorun değil, artık benim problemim olmaktan çıktı bu iş...
bence cok az kalmıs mum denemsınde o takıldıgn noktada bekle rahatla gozlerını kapat basardııgnı dusun ve ıktır acıyı falan dusunme ..emla krem lkullan pe... denmende gor bak nasıl olucak sen ustte ol elınle tutatark yap sankı egzerszı yapıyosun ok ve yanı karamsar olmanı gerektıran b durum yok cunku cok guzel ılerlemıısn
basa dönmezsin cnm bn 1ay ara verip tekrardan ilişkiye grdğimi blirim 1ay eşimden ayrı kalmıştık yendiğim dönemlerde ilk basta korktum olmazmı acaba dye ama kalın mumla egzersz yapıp grmiştim yni basa dönmessn
Birkere oldumu gerisi gelir inşallah.Derincim kanaman oldumu çok fazla?
Birkaç kere yaptıktan sonra yapmasak okey ama bizim ikinci sefer olmadı ya...
hiç bişey olmaz merak etme bn eminim enfeksiyon yüzüne ne yanmalar geçrdim bn nasıl acılı olurdu bn sogumadıysm sen hayli hayli sogumazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?