- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.861
7. aya girdik bizde zemuszemus eskiyorus yavaş yavaş ama en kısa zamanda sıfırlayacağız her şeyi taze gelin olucaz hihoyyytküçük şeylerden zevk almayı öğrendiğimiz an hayatımız değişiyormesela biz 14 şubatta (evlendikten sonra ilk sevgililer günümüz) birbirimize hediye alamadık ama ben evin her tarafını mumlarla süsledim en sevdiği yemekleri yaptım mum ışığında yemek yedik dans ettik birbirimize verebileceğimiz en güzel hediye aşkımızdı o akşam zemuszemussonra eşim dayanamamış bana lale almış sabah akşam gözümüz onlarda 20 tane lalem var ama sanki onlar bizim çocuğumuz eve gelen bütün misafirler hemen lalelerimi soruyorlar istanbulun her yerine lale ekildi ama kaç kişi onlara bakıp mutlu olabiliyor acaba ? işyerindeki bütün stresimi atıyorum onlarla 5 dk vakit geçirmek yetiyo bana...uçmak istiyorsak önce kendi kanatlarımıza güvenmeliyiz...gerçek başarı önce kalpten gelir sonra beynimizde büyür sonra ellerimizden hayata akar...vaji şu an bizim ellerimizde hayata akmasını hayatımızı değiştirmesini sağlamalıyız diğer evrelerini zaten başarıyla geçtikŞeniz
rabiacım seni merak ettik yoktun buralarda sositososito
Canım 2 gündür yorgan döşek evde hasta yatıyordum.Ancak bugün gelebildim işe.
arkadaşlar herkese merhaba...
dün çok fazla işim olduğu için gelişmeleri yazamadım
ben en son 2 parmak 2 boğum aşamasındaydım
dün emla krem aldım ilk önce emlasız yine parmak egzersizlerimi yaptımtek parmakda hiiç sorun yok gayet rahatım
2 parmak yaptığımda biraz gerilmeler oldu ama yinede devam ettim
sonra emlayı sürdüm hemen uyuştu ve mumun hepsini alabildim çok rahat bi şekilde ama bu iş
beni rahatsız etti..yani orası uyuşuk ne sokarsan alır gibime geldi ben emla'sız denemek istiyorum
yani bunu kendim için başarı saymıyorumlmaz:
kızzlar emlayla çok rahat olup ta sonra çuvallayan varmı?
bide çeşit çeşit emla yok dimi bayanlar
benim ki 5 tane küçük küçük tüpler di
sizinkide öyle mi CADIARZU
arkadaşlar herkese merhaba...
dün çok fazla işim olduğu için gelişmeleri yazamadım
ben en son 2 parmak 2 boğum aşamasındaydım
dün emla krem aldım ilk önce emlasız yine parmak egzersizlerimi yaptımtek parmakda hiiç sorun yok gayet rahatım
2 parmak yaptığımda biraz gerilmeler oldu ama yinede devam ettim
sonra emlayı sürdüm hemen uyuştu ve mumun hepsini alabildim çok rahat bi şekilde ama bu iş
beni rahatsız etti..yani orası uyuşuk ne sokarsan alır gibime geldi ben emla'sız denemek istiyorum
yani bunu kendim için başarı saymıyorumlmaz:
kızzlar emlayla çok rahat olup ta sonra çuvallayan varmı?
bide çeşit çeşit emla yok dimi bayanlar
benim ki 5 tane küçük küçük tüpler di
sizinkide öyle mi CADIARZU
günaydın kızlar burnum akıyo boğazım ağrıyo bi de öksürüyorum bi de gece nöbetim var :gitme:
Arkadaşıma katılıyorum.. Bugün doktor muhabbeti yapanları sürekli eleştirmişsiniz eleştirilecek başka şeylerde var.. He evet birini yeren Birini öven olursa ona bende karşıyım arkadaşlar sonuçta her hasta farklıdır farklı şekilde tedaviye cevap verir bunda doktoru eleştirmeye gerek yok. AMA BİR KONU ELEŞTİRİLECEKKEN OLAYI DOKTOR MUHABBETİ YAPANLAR DİYE GENELLEMENİN YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. bu sitede birbirimize yardımcı olalım öyle değilmi ? ama biri doktora gittiyse neler olduğunu bilmek herkesin merak edeceği bir durumdur. gitmek isteyen arkadaşlarımızda var çünkü..
Arkadaşımında dediği gibi doktorumuza göre parmak yanlıştı ,bencede yanlış bunun yerine farklı aletler kullanılmalı. Çünkü parmak küçük p..s girdiğinde daha büyük bir doygunluk hissedilir kimi hasta bundan çok korkabilir ve hastalığı ilerleyebilir. Bazılarıda vajen içine çok duyarlıdır parmaktan sonra p..s büyük gelir. yani p..s yakın aletlerle vajeni alıştırmak gerekli.
Evet parmakla başaran arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum. ama herkesin kişilik yapısı farklıdır. Mesala ben parmaktan büyük aparatlar denedim ama parmağımı hayatta sokamam. Birbirimize yardım için burdayız arkadaşlar doktora gittik evet ama inşallah sizlerede katkımız olur.... Doktora gitmeyen bir arkadaşıma yardımcı oldum vee başardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?