Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim canım...

ayyyyyyyyyyyy tebrik ederim canım, ben çok güveniyordum sana zaten. İnşallah o yaşadığın kötü günleri arkanda bırakır eşinle mutlu mesut yaşarsınız. Erkekler birzler kadar güçlü değillerdir. Sorunlara karşı nasıl tepki göstereceklerini bilemezler bazen....bu yüzden geçmişi sil ve tertemiz bembeyaz yeni bir sayfa açın kendinize, evlilik gününüz bugün olsun.

Maşallah sana.

Tebrikler canım. Fazla açamıyorum siteyi ama her açtığımda bi başarı haberi alıyorum. Ne güzel darısı listede kalanların başına diyorum. alkisalkisalkis

geçmiş olsun canım :) tebrik edelim o zaman seni zemuszemusdikkat et kendine bu havalar tam şifayı kapmalık bilmiyorumkismile

bu arada bende hiç bir ilerleme yok eşim istemedi deneme yapmak oysa ki çok inanıyordum başaracağımıza ben de bıraktım artık egzersizlere devam bugün mumu çok az daha kalınlaştırdım kağıt havlu sardım etrafına streçledim öyle denedim 10 cm aldım 3 parmağı da mumu da pe..s başını da kaygalştırıcı kullanmadan alabiliyorum e geriye bişey kalmadı umudum da var ama eşim istemiyor deneme yapmak ödev yapar gibi deneme yapılmazmışher neyse çok canım sıkılıyor paylaşmak istedim burda yazılanları okuyorum çoğunuz çok şanslısınız eşleriniz size destek oluyor benimki doktor olduğu halde hiç bir şekilde destek olmadı bana olmuyor da...

güzelim o zaman B planına geçiyosun hemen vakit kaybetmeden zemuszemus eve geldiğinde üzerinde mini bi elbise yada etek olsun içindede mutlaka dantel iç çamaşırı tak takıştır süslen püslen aç kapıyı ama ona karşı umursamaz bi tavır takın yani mesafeli hani onun o saatte hiç gelmesini beklemiyomuşun gibi hihoyyytyeni bi elbise almışında onu deniyomuşun gibi mesela bilmiyorumkismilesanmıyorumki kocan sana kayıtsız kalsın sadece senin istemen deil ikinizin aynı anda o olayı yaşamak istemenizin çok daha keyifli olacağını düşünmekteyim süprizzzzz kolay gelsin diyorum zemuszemus

ıste olay bubayanssulusmile

bu dediğini deniycem ama zaman var biraz kızgın kırgın ve küskünüm öfkem geçsin aklıma yazdım çok sağol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…