- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.781
Merhabalar arkadaşlar biz dün yine deneme yaptık başardık.
sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Ama anestol kremle..Ben hep kremlemi yapacağım şimdide onun için endişeleniyorum.Aranızda kremle başaranlar vardı ne kadar süre kremi kullandınız sonra kremsiz yaptınızmı . Ben bu aşamada ne yapabilirim .
Tebrik ederim canım...
Hala inanamıyorum sengözlerimebaksanab
Tamam inşallah hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz zaten benim için buradaki herkesin bütün duygu ve düşünceleri yok önemli.. HATTA eşlerimizin verdiği tepkiler bile. Ben bu siteyi bulalı eşimi daha iyi anladım. çünkü tek benim eşim bana tepki veriyor zannediyordum ama hepimizin eşlerinde benzer durumlar varmış ..
tebrik ederimdelikafadulden yanlış hatırlamıyosan mutsuz umutsuz olan nickini değiştircektin sen mutlu çok mutlu olsun artık kaydirigubbakcemile3
derincim hoşgeldin a.s.
nasılsın ?
Mutluyum ama iyi değilim...
Anzak günü için iş başvurusu yapmıştım...
Mülakata girmiştim, kabul edilmişim mail geldi, o yüzden mutluyum...
Ama sahilde oturduk arkadaşımla üşüttüm galiba sinüzitim azdı, başım çatlıyor...
o değiştirmesede ben listede onu mutlu umutlu yaptım bile zemuszemus
Mutluyum ama iyi değilim...
Anzak günü için iş başvurusu yapmıştım...
Mülakata girmiştim, kabul edilmişim mail geldi, o yüzden mutluyum...
Ama sahilde oturduk arkadaşımla üşüttüm galiba sinüzitim azdı, başım çatlıyor...
bu arada bende hiç bir ilerleme yok eşim istemedi deneme yapmak oysa ki çok inanıyordum başaracağımıza ben de bıraktım artık egzersizlere devam bugün mumu çok az daha kalınlaştırdım kağıt havlu sardım etrafına streçledim öyle denedim 10 cm aldım 3 parmağı da mumu da pe..s başını da kaygalştırıcı kullanmadan alabiliyorum e geriye bişey kalmadı umudum da var ama eşim istemiyor deneme yapmak ödev yapar gibi deneme yapılmazmışher neyse çok canım sıkılıyor paylaşmak istedim burda yazılanları okuyorum çoğunuz çok şanslısınız eşleriniz size destek oluyor benimki doktor olduğu halde hiç bir şekilde destek olmadı bana olmuyor da...
ıste olay bubayanssulusmilegüzelim o zaman B planına geçiyosun hemen vakit kaybetmeden zemuszemus eve geldiğinde üzerinde mini bi elbise yada etek olsun içindede mutlaka dantel iç çamaşırı tak takıştır süslen püslen aç kapıyı ama ona karşı umursamaz bi tavır takın yani mesafeli hani onun o saatte hiç gelmesini beklemiyomuşun gibi hihoyyytyeni bi elbise almışında onu deniyomuşun gibi mesela bilmiyorumkismilesanmıyorumki kocan sana kayıtsız kalsın sadece senin istemen deil ikinizin aynı anda o olayı yaşamak istemenizin çok daha keyifli olacağını düşünmekteyim süprizzzzz kolay gelsin diyorum zemuszemus
geçmiş olsun canım :) tebrik edelim o zaman seni zemuszemusdikkat et kendine bu havalar tam şifayı kapmalık bilmiyorumkismile
tebrikler canım işin oldu ne güzel
bu dediğini deniycem ama zaman var biraz kızgın kırgın ve küskünüm öfkem geçsin aklıma yazdım çok sağol:)güzelim o zaman B planına geçiyosun hemen vakit kaybetmeden zemuszemus eve geldiğinde üzerinde mini bi elbise yada etek olsun içindede mutlaka dantel iç çamaşırı tak takıştır süslen püslen aç kapıyı ama ona karşı umursamaz bi tavır takın yani mesafeli hani onun o saatte hiç gelmesini beklemiyomuşun gibi hihoyyytyeni bi elbise almışında onu deniyomuşun gibi mesela bilmiyorumkismilesanmıyorumki kocan sana kayıtsız kalsın sadece senin istemen deil ikinizin aynı anda o olayı yaşamak istemenizin çok daha keyifli olacağını düşünmekteyim süprizzzzz kolay gelsin diyorum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?