- 15 Temmuz 2019
- 4.438
- 6.855
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #267.621
Önce derin nefes alıp 3-5 sn idrarı tutar gibi kasıp 5 sn bu şekilde kalıp tekrar nefesi verirken de 3-5 sn gevşetinAparat aldım bebe yağı ile deniyorum esli panik oluyorum içine girse bile acı oluyor. Hareket etsin istemiyorum. Nefes egzersizi demiş birçok kişi o nedir
Özellikle ilişki sonrası kasılmak oluyor çok fazla. Biraz dayanıp ilişkiyi yaşasam da sonrası cok kasiliyorÖnce derin nefes alıp 3-5 sn idrarı tutar gibi kasıp 5 sn bu şekilde kalıp tekrar nefesi verirken de 3-5 sn gevşetin
Bundan bahsediliyor sanırım
Hala kasıyorsun demektir içindeyken de. Odağını o bölgeden al orayı düşündükçe ağrıyı, baskıyı daha fazla hissedersin
Bunu yapıyorum ancak ilişki sonrası vajina istemsiz çok kasiliyor ağrıdan oturamıyorum nerdeyseEşli denerken kasılmamak için bacaklarınızı göğsüzüne doğru çekin belinizin altınada hafif bi yastık koyun kasılma ciddi oranda azalıyor
Siz tamamen kurtuldunuz mu vajinismustanÖnce derin nefes alıp 3-5 sn idrarı tutar gibi kasıp 5 sn bu şekilde kalıp tekrar nefesi verirken de 3-5 sn gevşetin
Bundan bahsediliyor sanırım
Hala kasıyorsun demektir içindeyken de. Odağını o bölgeden al orayı düşündükçe ağrıyı, baskıyı daha fazla hissedersin
Evet tamamen kurtulunca hamile kaldım öncesi düşünmüyordumSiz tamamen kurtuldunuz mu vajinismustan
Merhaba ben 4.aparati da yapabildim. Ancak eşli denemede olmadı. Tedavi gördüğüm doktor üstte olmamı önerdi. Ancak ben nasıl duracağımı kafama tam oturtamıyorum. Yardımcı olabilir misinizHangi seviyedesiniz aparat kullanabiliyor musunuz
Ben yeneli 7 ay oldu 1 aylıkta hamileyim yardımcı olalım size de
Bende de böyle oldu. Eşlide başarısız olmuştum. Üstteyken kendiniz yerleştirip ıkınmanız daha iyi olabilir. Kendi yerini buluyor ondan sonraMerhaba ben 4.aparati da yapabildim. Ancak eşli denemede olmadı. Tedavi gördüğüm doktor üstte olmamı önerdi. Ancak ben nasıl duracağımı kafama tam oturtamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Dizlerim üzerinde de dilatörle çalistigimda da oturmaya çalışır gibi yaparken de dilatörü kendim ittiriyorum. Dilatörü ittirrmeden sadece oturarakiçeriye almaya çalışmam mı lazım acabaBende de böyle oldu. Eşlide başarısız olmuştum. Üstteyken kendiniz yerleştirip ıkınmanız daha iyi olabilir. Kendi yerini buluyor ondan sonra
O şekilde deneyebilirsin bir de eğim zaten kalçaya doğru oluyor dik değil eşlide de bunu dikkate alabilirsin daha kolay olur. Önemli olan giriş anı orda kasmamaya çalış odağını oraya verme sonrası zaten kendiliğinden geliyor.Dizlerim üzerinde de dilatörle çalistigimda da oturmaya çalışır gibi yaparken de dilatörü kendim ittiriyorum. Dilatörü ittirrmeden sadece oturarakiçeriye almaya çalışmam mı lazım acaba
Dilatörleri eşinize yaptırın hem ona güveniniz gelirMerhaba ben 4.aparati da yapabildim. Ancak eşli denemede olmadı. Tedavi gördüğüm doktor üstte olmamı önerdi. Ancak ben nasıl duracağımı kafama tam oturtamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Merhaba eşli denemede sorun yaşıyorum yardımcı olabilir misinizBenim ileri seviyede değildi muhtemelen iki yıldır bir pozisyonda da olsa bana oluyor gibi geliyordu ama tam olmuyormuş başka pozisyonlarda canım yanıyordu 2-3 kere doktora gittim muayene olamadım aslında hep şüphelendim vajinusmus olduğumdan ama doktorlar normal diyordu neyse en son Dr’a gittiğimde yine muayene olamadım böyle yaparsan eşin senden boşanır dedi o an o kadar çok ağladım ki iki gün ağladım nerdeyse sonra burayı okudum dilatorleri aldım ve kegele başladım hergun yapıyordum dilatorler gelene kadar ilk olarak geçtim ayna karşısına önce oramı inceledim sonra jelle birlikte en küçükten başlayarak parmak egzersizi yaptım ikisi çok rahat oldu ortancaya geçince yanma baskı hissettim sanki mesaneme doğru baskı okuyor gibiydi ama nefes egzersizleriyle ilerlemeye başladım yandığı yerde durdum bekledim 1 hafta kadar önce orta parmak sonra iki parmak şeklinde çalıştım içeriyi keşfetmeye başladım dilatorler gelince onunda en küçüğü çok kolay oldu ikinci dilatorle iki gün çalıştım yatakta rahat olucak şekilde uzandım bacaklarımı kırıp nefes ala vere ilerletmeye çalıştım 3.dikatorle 3 gun çalistim o da beni çok zorlamadı 4.boya geçtiğimde ilk gün hiç olmadı yapamicam heralde dedim ama pes etmedim gerginlik ve yanma oluyordu ama çıkmadan içerde beklettim nefes alıp verdim rahatlayınca kadar sayı saydım rahatlayınca ilerlettim kendime daha az sürede yapacaksın diyordum bi gün 10dk 7dk 5 dk şeklinde düşürüyordum ilk başta çok fazla yanma gerginlik oldu sonra idrari yapar gibi ıkınıp ittiriyordum her gün yaptıkça daha fazla ilerliyorsun zaten yatar pozisyonda ve oturur pozisyonda denemeye çalışıyordum ama en önemlisi nefes egzersizi araya adet falan girdi derken eşli denemeye geçtik tabi jelle oldu dilatore göre daha zor oldu daha kalın geldi kontrol bende olucak şekilde yönlendiriyordum dilatoru yaptığım pozisyonda yaptık evet yanma baskı oluyor ilk günlerde gerekirse sesli bir şekilde nefes alıp verin ama pes etmemek gerekiyor hergun dilatorle gunasiri da eşli deneme yaptık eşli de de önce dilator yapıyorum hala ama şunu söyleyim bunu yenebilmek çok güzel bir his hala kendimi tam serbest bırakamıyorum ama oluyor çok şükür iki yıl boşuna zaman kaybetmişim diyorum inşallah siz de yenersiniz
Bana da yardımcı olur musunuz. Ben seviye olarak aparatları deniyorum 4. De oluyor ama hızı kendim ayarladigim için acı olmuyor eğer hızlı yaparsam aparatla ağrı oluyor. Eşli de aynı sorunu yaşıyorum. Tam olarak ne yapmalıyım. Aparatla çalışırken kendimi hızlıya mi alıştırmalıyım. Sadece aparatları içeri almak yeterli gelmiyor :/Evet tamamen kurtulunca hamile kaldım öncesi düşünmüyordum
Benimde sorum olucak size aparatla 4. De deniyorum oluyor fakat dilatörü içerde hareket ettirdiğim anda ağrı başlıyor. Ne yapmalıyım kendimi dilatorde yavaş olup ağrı hissetmemeye mi odaklamaliyim yoksa ağrı da olsa hızlıya mi calismaliyim :/Bende de böyle oldu. Eşlide başarısız olmuştum. Üstteyken kendiniz yerleştirip ıkınmanız daha iyi olabilir. Kendi yerini buluyor ondan sonra
Yenebildiniz mi bana da yardımcı olun lutfenMerhaba ben 4.aparati da yapabildim. Ancak eşli denemede olmadı. Tedavi gördüğüm doktor üstte olmamı önerdi. Ancak ben nasıl duracağımı kafama tam oturtamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Hayır maalesef eşli denemede başarılı olamadık henüzYenebildiniz mi bana da yardımcı olun lutfen
Hayır maalesef eşli denemede başarılı olamadık henüz
Merhaba ben diktatörleri içime aldım. Ancak hareket ettirdigimde ağrı oluyor eşle de denediğimde aynı sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım. Aparatları siz içinizde hareket etttirerwk mi çalıştınız yoksa alıp içinizde beklettiniz mi. Ne yapmalıyımEşli denerken kasılmamak için bacaklarınızı göğsüzüne doğru çekin belinizin altınada hafif bi yastık koyun kasılma ciddi oranda azalıyor
Merhaba ben sadece 1 parmak alabiliyorum. Parmak egzersizi çalışmadım. Aparat çalıştım 4. Aparatı da alıyorum içime ancak aparatı git gel yaptigimda ağrı hissediyorum yavaş yaptigimda acıyi daha az hissediyorum. Eşli de denedik içine girdi ancak cok yavaş olursa ağrı olmuyor aynı aparattaki gibi. Bundan sonrasında ne yapmalıyım? Parmak çalışmadığım için mi ağrı hissediyorum sizce. Aparat 4. Yu alırken parmak 2. De agri hissediyorum. Içinde hareket ettirdigimde ağrı oluyor. Sizce ne yapmalıyımParmağını vajina girişine yerleştir ama dimdik şekilde değil, çentik şeklinde olsun. Burnundan derin nefes al verirken parmağını ilerlet kendini sıkma ve ıkınabilirsin, pes etme bende zor almıştım 2. Boğum bile haftalar sürdü. Öncesinde klitoris masajı yap mutlaka, ve kayganlaştırıcı sür parmağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?