• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hep aklıma ne geliyor biliyormusun hala atamamışım kafadan bunu.Mum denemesi olsun penis olsun kızlık zarı aklıma geliyor oda tedirgin ediyor işte.Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor.Eş parmağında tam iki boğum olmadı daha aslında.Sen nasıldın eş denemesinde onu anlaırmısın birazda.
valalhı ne yalan soyleyeyeım ben hıc es denemesı yapmadım kendım egzesrzı yaptım serce parmak...ısaret parmak..orta parmak ...ve mum sonrada ..pe... denemesı ..kzılık zarı takıntısı bende de varben ılk mumla denerken beyaz mum yoktu bu renklı bıraz daha kalın kıvırm kıvrım mumlar var y aonla denedım ve kzılık denılen bolumde o kadar hırs yapmıısmkı korku aklıma bıle gelmedı ..o kızlık bolumu takma kafana hıc oyle buyuktuugmuz gııb bı sye degıl zaten olay kızlık bolumunde degılkı

Sen öyle diyorsan öyledir canım...
Gerçi umrumda da değil artık...
Neyse bugün sınav var gene, gözden geçireyim biraz...

takma ztn sınav daha önemli bnde sinir oluyorum bu ay 6ders ve 9üniteden sorumluyum her dersten kafayı yiycm ne sacma nasıl yetiştreceksem bugün çarşıya gdip dagıtacam vallahi kas bıyık operasyonu gecirelim nefret ettim normal üniversite okusam bu kadar zorlanmıycm:(((((

takma ztn sınav daha önemli bnde sinir oluyorum bu ay 6ders ve 9üniteden sorumluyum her dersten kafayı yiycm ne sacma nasıl yetiştreceksem bugün çarşıya gdip dagıtacam vallahi kas bıyık operasyonu gecirelim nefret ettim normal üniversite okusam bu kadar zorlanmıycm:(((((

Açıktan okumak daha zor olsa gerek zaten. Hele benim gibi ders çalışmayan ve sadece sınıfta aldığını kullanan biri için...
Bizim de finaller baya zorlayacak ama haftaya vizeler var onlara odaklanmalıyım...

ya haklısın cnm açıktan okumak çok zor hiç okula gitmeyince aklına gelmiyor tabiki sınav zamanı geldimi eteklerimiz tutuşuyor ben bir sene okumayı denedim beceremedim bıraktım

günaaayyyydıııııınnn hanımlar
bugün nasılsınız hava çok güzel değil mi
kuşların sesini duyan var mı

günaydın canımmmm, ben süperim bu günnnn süperizzzzz dimi kızlar zemuszemusevet hava çok güzel bu gün işi asasım var ama malesef cuma kaydirigubbakcemile2sabah balkonda lalelerime baktım hepsinin tomurcukları büyümüş hele bi tanesi açmak üzere çok mutlu oldum yaaa delikafaduldenonu sevdim sevdim çıktım evden yerimseniben vajiyi yenen arkadaşlar bebiş yapında sevelim böyle laleyle nereye kadar dimi:delphin:

günaydın canımmmm, ben süperim bu günnnn süperizzzzz dimi kızlar zemuszemusevet hava çok güzel bu gün işi asasım var ama malesef cuma kaydirigubbakcemile2sabah balkonda lalelerime baktım hepsinin tomurcukları büyümüş hele bi tanesi açmak üzere çok mutlu oldum yaaa delikafaduldenonu sevdim sevdim çıktım evden yerimseniben vajiyi yenen arkadaşlar bebiş yapında sevelim böyle laleyle nereye kadar dimi:delphin:
ıhsallhhhhh calısmalardayız ...kaydirigubbakcemile4

Merhabalar arkadaşlar biz dün yine deneme yaptık başardık.

sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

Ama anestol kremle..Ben hep kremlemi yapacağım şimdide onun için endişeleniyorum.Aranızda kremle başaranlar vardı ne kadar süre kremi kullandınız sonra kremsiz yaptınızmı . Ben bu aşamada ne yapabilirim .

günaydın kızlar

tebrikler :)alkisalkisalkis

ıhsallhhhhh calısmalardayız ...kaydirigubbakcemile4

walla ben anlamam 2-3 ay sürecek en fazla benim balkondaki lale devrim zemuszemussona böle minik minik elli bebişler olsunki sevelim azcık alkisalkisalkisgüzel güzel bebek haberlerinizi belkiyoruz bir an önce Allah isteyen herkese versin bir an önce sositososito

günaydın kızlarrrr, moraller ne güzel böyle, sakın bozmayın!

Venüstendiğim yarın inşallah senin için başarılı olacağın yeni bir aşama başlar, ki öyle olacak zaten, sen de tez zaman taze gelin olursun, yada doğudaki deyimi ile acar gelin (yeni öğrendim bunu)

Benim bugün biraz kasklarım ağrıuo, ya son günlerde fazla egzersiz yaptım yoruldu, yada şu an yumurtalama dönemim olduğu için kasıldı.

Bir de var dün burda birisi parmak egzersizi yapmak ilişkiye girebilmek anlamına gelmiyo mutlaka yabancı cisimle ilerlemeli dedi ya (biliyorum takmamalıyım ama) onu taktım kafaya. Çünkü ben parmakta çok başarılıyım artık, mumda yapabiliyorum ama çok başarılı değilim, böyle azar azar ilerliyo hala sanki parmakta kendimi geliştirdiğim gibi mumda geliştiremiyecekmişim hep böle milim milim olacakmış gibi geliyo. Oysa Bahara öyle imreniyorum ki, o an acıyı düşünmüyordum hiç diyor, işte ben düşünüyorum, sanki çok acıyacak....ben böle sıfır acıyla yapmak istiyorum çok cesaretsizim ittir işte, kaç defa yaptın....
bana geliyo ki sanki yavaş yavaş yaparsam acıyacak, birden bir kaç santim itersem acıyacak, yol aynı yol dimi ama.............gelde anlat işte.

Venüstendiğim yarın inşallah senin için başarılı olacağın yeni bir aşama başlar, ki öyle olacak zaten, sen de tez zaman taze gelin olursun, yada doğudaki deyimi ile acar gelin (yeni öğrendim bunu)

Benim bugün biraz kasklarım ağrıuo, ya son günlerde fazla egzersiz yaptım yoruldu, yada şu an yumurtalama dönemim olduğu için kasıldı.

Bir de var dün burda birisi parmak egzersizi yapmak ilişkiye girebilmek anlamına gelmiyo mutlaka yabancı cisimle ilerlemeli dedi ya (biliyorum takmamalıyım ama) onu taktım kafaya. Çünkü ben parmakta çok başarılıyım artık, mumda yapabiliyorum ama çok başarılı değilim, böyle azar azar ilerliyo hala sanki parmakta kendimi geliştirdiğim gibi mumda geliştiremiyecekmişim hep böle milim milim olacakmış gibi geliyo. Oysa Bahara öyle imreniyorum ki, o an acıyı düşünmüyordum hiç diyor, işte ben düşünüyorum, sanki çok acıyacak....ben böle sıfır acıyla yapmak istiyorum çok cesaretsizim ittir işte, kaç defa yaptın....
bana geliyo ki sanki yavaş yavaş yaparsam acıyacak, birden bir kaç santim itersem acıyacak, yol aynı yol dimi ama.............gelde anlat işte.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sendenimkaydirigubbakcemile3 sanki ilerleyince çok açıyacak gibi geliyor mumla yaparken.Parmak ile yaptığım gibi oluyor daha azla ilerletemiyorum nedense:( evet keşke bahar gibi olabilsek biraz cesaret olsa ama nerdeeeyvahedigeldismile sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun vajiyle? doktora gidiyormusun?

sağol canım benim :kaydirigubbakcemile3 inşallah hep beraber tazeleniriz zemuszemusşimdi aynen senin gibi bende yabancı cisim olayına takıldım çünkü dr bana tampon kullan dedi ben onu soktum ama daha ileriye gidemedim...yarın dr gidince bu yabancı cisim olayını derinlemesine konuşacağım muhtemelen o tamponu yapamadığımı söylediğimde bana önerilerde bulunacak hihoyyytmum denemesiyle ilgilide fikrini alacağım bakalım nasıl yönlendirecek neler önerecek p.tesi günü sizinle paylaşırım belki birimizin işine yarar değilmi :teselli:

walla ben anlamam 2-3 ay sürecek en fazla benim balkondaki lale devrim zemuszemussona böle minik minik elli bebişler olsunki sevelim azcık alkisalkisalkisgüzel güzel bebek haberlerinizi belkiyoruz bir an önce Allah isteyen herkese versin bir an önce sositososito

Ya sana hayran kalıyorum biliyormusun maaşallah:nazar: ne kadar hayat dolusun.Sen ne kadarlık evlisin acaba? İnşallah bir gün bitecek bu vaji belası bunu çook istiyorum.Çalışırken egzersiz yapmak daha zor olur heralde ben evdeyim ama hala ilerleme kaydedemedim:(

günaydın kızlar herkese

Derin başarılar diliyorum Allah yardımcın olsun

bu arada egzersizlerde tedirginlikten bahsetmişsiniz herkeste işe yararmı bilmiyorum ama tabiki basta görev olmaktan cıkması gerekiyor ve ben rahatlatıcı müzik eşliğinde deniyorum üstelik guines bize rahatlama egzersizleri vermiştin hayal kurmayla ilgili uzunca bi yazıydı gecmişte kaldı biraz ama hayalimizde düşlediğimiz bir evde merdivelenden iniyorduk ... böyle baslayan bir hayal su an okudugum bi kitapla cok özdeşleşiyor tamı tamına da bunu örneklendiriyor kitapta beyin korkulara karsı nasıl hazırlayıp tepki üretiyorsa koruma duygusuyla aynı sekilde güzel düşünce ve hayallere karsıda tepki üretiyormus yani nası korkunca kasılıyorsak güzel seyler düşünürsek vücudumuz ona göre ayarlıyormus bedenimizi her sabah uyanınca egzersizin bi parçası olarak basarmak istedigimiz seye odaklı hayal kurmamız gerekirmiş bu her neyse hersey için gerekli bişi umarım faydalı olur yazdıklarım

Ya sana hayran kalıyorum biliyormusun maaşallah:nazar: ne kadar hayat dolusun.Sen ne kadarlık evlisin acaba? İnşallah bir gün bitecek bu vaji belası bunu çook istiyorum.Çalışırken egzersiz yapmak daha zor olur heralde ben evdeyim ama hala ilerleme kaydedemedim:(

7. aya girdik bizde zemuszemus eskiyorus yavaş yavaş ama en kısa zamanda sıfırlayacağız her şeyi taze gelin olucaz hihoyyytküçük şeylerden zevk almayı öğrendiğimiz an hayatımız değişiyor :utangac: mesela biz 14 şubatta (evlendikten sonra ilk sevgililer günümüz) birbirimize hediye alamadık ama ben evin her tarafını mumlarla süsledim en sevdiği yemekleri yaptım mum ışığında yemek yedik dans ettik birbirimize verebileceğimiz en güzel hediye aşkımızdı o akşam zemuszemussonra eşim dayanamamış bana lale almış sabah akşam gözümüz onlarda 20 tane lalem var ama sanki onlar bizim çocuğumuz eve gelen bütün misafirler hemen lalelerimi soruyorlar istanbulun her yerine lale ekildi ama kaç kişi onlara bakıp mutlu olabiliyor acaba ? işyerindeki bütün stresimi atıyorum onlarla 5 dk vakit geçirmek yetiyo bana...uçmak istiyorsak önce kendi kanatlarımıza güvenmeliyiz...gerçek başarı önce kalpten gelir sonra beynimizde büyür sonra ellerimizden hayata akar...vaji şu an bizim ellerimizde hayata akmasını hayatımızı değiştirmesini sağlamalıyız diğer evrelerini zaten başarıyla geçtikŞeniz

günaydın kızlar öncelikle başaran bütün arkadaşları tebrk ederim Allah bidaha yaşatmasın...günlerdir sadece yazdıklarınızı okuyup cesaretimi toplamaya çalışıyorum.fakat bitürlü egzersizlere bile başlayacak cesareti toplayamadım.dün bi gaza geldim duş alıp rahatladıktan sonra aynayı alıp önce iyce bi inceleyim dedim ve çok şaşırdım çünkü ilk defa kızlık zarımın septalı olduğunu fark ettim.netten biraz araştırdım küçük bi operasyon gerekliymiş.nasıl bi operasyon olduğu konusunda bi bilgim yok. bu durumda olan var mı? henuz doktora gitmedim..çok korkak biriyim ben yaa:( dünden beri düşünüp duruyorum.doktora gitsem operasyon gerekli dese kesin bayılırım.düşüncesi bile yetiyo:( küçücük bi kan aldırmada bile fenalaşan biriyim o kadar yani...ama bi taraftanda şunu düşünmeye başladım belkide ilk günlerdeki denemelerde çektiğim acı bundan kaynaklıydı belkide vajinismus değildim Yaa ne biliiyiim işte karmakaraşık düşüncelerdeyim buara ::(((

Back