günaydın kızlarrrr, moraller ne güzel böyle, sakın bozmayın!
Venüstendiğim yarın inşallah senin için başarılı olacağın yeni bir aşama başlar, ki öyle olacak zaten, sen de tez zaman taze gelin olursun, yada doğudaki deyimi ile acar gelin (yeni öğrendim bunu)
Benim bugün biraz kasklarım ağrıuo, ya son günlerde fazla egzersiz yaptım yoruldu, yada şu an yumurtalama dönemim olduğu için kasıldı.
Bir de var dün burda birisi parmak egzersizi yapmak ilişkiye girebilmek anlamına gelmiyo mutlaka yabancı cisimle ilerlemeli dedi ya (biliyorum takmamalıyım ama) onu taktım kafaya. Çünkü ben parmakta çok başarılıyım artık, mumda yapabiliyorum ama çok başarılı değilim, böyle azar azar ilerliyo hala sanki parmakta kendimi geliştirdiğim gibi mumda geliştiremiyecekmişim hep böle milim milim olacakmış gibi geliyo. Oysa Bahara öyle imreniyorum ki, o an acıyı düşünmüyordum hiç diyor, işte ben düşünüyorum, sanki çok acıyacak....ben böle sıfır acıyla yapmak istiyorum çok cesaretsizim ittir işte, kaç defa yaptın....
bana geliyo ki sanki yavaş yavaş yaparsam acıyacak, birden bir kaç santim itersem acıyacak, yol aynı yol dimi ama.............gelde anlat işte.