- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.801
olumunekankayizsmile canım bu dilatorleri nerden bulabiliriz? nette baktım ama bulamadım neye benzediklerini çok merak ettimde :kedi: inş netten sipariş vardırda alırız ?
evet bende daha onceden arastırdıgımda ormustum ınternetten sıparısı y.dısından getırıyorlar bıldıgım kadarıyla , neye benzıyorbılıyor musun , vıbratorun sekılsız halı yanı amacı sadece genısletmek ve yabancı bı cısım gırebıldıgını gorebılmek , yarın bende bakarım burdan arastırırz berber olur mu ?,
arkadaşlar bugün kafama şey takıldı
hani bu anestol filan var ya onunla deneme yaparsam anestolu bıraktıktan sonra da yapabilir miyim
arkadaşlar dr murat ulusoya giden varmı nazillide
evet bende daha onceden arastırdıgımda ormustum ınternetten sıparısı y.dısından getırıyorlar bıldıgım kadarıyla , neye benzıyorbılıyor musun , vıbratorun sekılsız halı yanı amacı sadece genısletmek ve yabancı bı cısım gırebıldıgını gorebılmek , yarın bende bakarım burdan arastırırz berber olur mu ?,
google dan 'amielle set' diye arayabilirsiniz (görselleri tıkla hemen bulursun)
Hera nın Ankara subesı yanı ,, Bısey soylıycem kendı basımıza halledemedıgımız bır durum varsa bu doktorların pesını bırakmamalıyız, bu sıtede o doktorların ıstedıgı paraları veremeyen o kadar cok ınsan varkı , tamam kredıler cektık gıttık ama bısekıdle gıttık , eslerı kredıye yanasmayan arkadaslarımızda var , bu yuzden sonuclanması gerekıyor yanı ben kendı adıma konusayım olmazsa tekrar kesınlıkle parmaga falan donmem ararım hemen , cunku bunun garantısını bısekıdle yazıları ıle yaptıkları sıtelerde verıyorlar,
ESAS HEPIMIZIN YAPMASI GEREKEN NE BILIYOR MUSNUZ ? BENIM DOKTORUMA GOREDE PARMAK YANLISTI BANA GOREDE YANLIS CUNKU KENDI ELINI SOKABILMEN PNS I ALABILECEGIN ANLAMINA GELMIYOR, TABII PARMAK ILE BU SITEDE OKADAR COK YENEN ARKADASIM OLDUKI , COOOOK BUYUK BI CESARET BENCE O BIZIM KULANDIGIMIZ APARATLARDANDA ZOR HERKESI TEBRIK EDERIMM
SIMDI SITEDEKI TUM YENEMEYEN ARKADASLARIMA YAZIYORUM , BU ISI HERKES NEFESLE VE DILATORLERLE COZEBILIR, ISTANBULDA OTURANLARLA BULUSABILIRIMDE BENGEREKIRSE, INTERNETTEN DILATOR NASIL BULURUZ ONA BKARIZ GEREKIRSE, AMA PARMAKLA 3 AYDA OLANI DILATORLERLE 3-4 GUNDE YAPABILIRSINIZ EMIN OLUN, KIMSE BENIM KADAR KORKAK OLAMAZ CUNKU
tamam canım bendede vıbratorlardan var bilmiyorumkismile en küçügünden başladım denemelere nefes egzersizlerine,kegele zorlanıyorum ama inşallah 3,5senenin kabusu bitcek inş ümitliyim:Saruboceq: eger onlardanda bulursam alıyım diyorum :lepi:yarın araştıraralım teşekkürler boshayallersmile
arkadaşlar bugün kafama şey takıldı
hani bu anestol filan var ya onunla deneme yaparsam anestolu bıraktıktan sonra da yapabilir miyim
kızlar inanın çok basit bişi yapınca bana hak vereceksiniz.bende bu illeti 3 ay çektim ama sonra kurtuldumbukadar insna yapıoda sizmi yapamayacaksınız.dualarım sizinle.benim şimdide bebeğim olmuo.emla krem ve uyuşması için spreyler kullanmıştım gerçi bende hiç bi işe yaramadılar acaba ondanmı olmuo bilmiom.
canım sendemi dün akşamki egzersizlerden sonra bu hale geldin kaydirigubbakcemile2hepimiz için hüsran olmuş anlaşılan olur bazen böyle şeyler hiç ümitsizliğe kapılma o kadar yol almışız geri dönüş yok artık sositosositohiç üzülme deneme kaçmıyor ya sende hafta sonu bol bol egzersiz yapar kendini biraz daha hazırlarsın :Saruboceq: sonrada ilk fırsatta deneme yaparsın merak etme başaracaksın sen morelini yüksek tut ben bunu başaracağım de önce sen kendine inan gerisi gelir yerimsenibenöyle eşini falanda kafaya takma buradaki herkes aynı sorunları eşiyle yaşıyo ama vajiyide aşıyorlar sonunda zemuszemus
Fimu çok güzel bir adım bence başaracaksın .. Vibratörlerin boy boy olmalı önce parmaktan biraz daha büyük bir tanesiyle başla 3-5 gün hep bununla çalış, sonra 3-5 gün sonunda diğer boya geç.. Başaracağına inanıyorum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?