Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olumunekankayizsmile canım bu dilatorleri nerden bulabiliriz? nette baktım ama bulamadım neye benzediklerini çok merak ettimde :kedi: inş netten sipariş vardırda alırız ?

evet bende daha onceden arastırdıgımda ormustum ınternetten sıparısı y.dısından getırıyorlar bıldıgım kadarıyla , neye benzıyorbılıyor musun , vıbratorun sekılsız halı yanı amacı sadece genısletmek ve yabancı bı cısım gırebıldıgını gorebılmek , yarın bende bakarım burdan arastırırz berber olur mu ?,

google dan 'amielle set' diye arayabilirsiniz (görselleri tıkla hemen bulursun)

arkadaşlar bugün kafama şey takıldı
hani bu anestol filan var ya onunla deneme yaparsam anestolu bıraktıktan sonra da yapabilir miyim

yaparsın bence, ben kendimce şöyle açıklıyorum bir emla kullanıcısı olarak:

şimdi ben tek parmağa emla ile başladım, iki parmağa geçtiğimde tek parmağı emlasız da yapabiliyordum, şimdi mumdayım(emlalı) şimdide iki parmağı emlasız yapabiliyorum. Yani alıştıkça bir kaç defa çalıştıktan sonra bi seviyede emlasız veya anestolsüz de olur. Sanırım p...s de de öyle olur, bi kaç defadan sonra alışılır sonra anestol/ emla gerekmez.buyrunnnnnnnnn

arkadaşlar dr murat ulusoya giden varmı nazillide

selam ben gitmeyi düşünmüştüm telefonla konuştuk doktorla hani reklamlarında %100 diyo ya bize telde o garantiyi veremedi o zaman için ücretinide 4750 tl. dedi ama giner varsa bende merak ediyorum açıkçası ? Hipnoterapiyi çok araştırdım ama cok pahalı yani...

tamam canım bendede vıbratorlardan var bilmiyorumkismile en küçügünden başladım denemelere nefes egzersizlerine,kegele zorlanıyorum ama inşallah 3,5senenin kabusu bitcek inş ümitliyim:Saruboceq: eger onlardanda bulursam alıyım diyorum :lepi:yarın araştıraralım teşekkürler boshayallersmile

Arkadaşıma katılıyorum.. Bugün doktor muhabbeti yapanları sürekli eleştirmişsiniz eleştirilecek başka şeylerde var.. He evet birini yeren Birini öven olursa ona bende karşıyım arkadaşlar sonuçta her hasta farklıdır farklı şekilde tedaviye cevap verir bunda doktoru eleştirmeye gerek yok. AMA BİR KONU ELEŞTİRİLECEKKEN OLAYI DOKTOR MUHABBETİ YAPANLAR DİYE GENELLEMENİN YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. bu sitede birbirimize yardımcı olalım öyle değilmi ? ama biri doktora gittiyse neler olduğunu bilmek herkesin merak edeceği bir durumdur. gitmek isteyen arkadaşlarımızda var çünkü..

Arkadaşımında dediği gibi doktorumuza göre parmak yanlıştı ,bencede yanlış bunun yerine farklı aletler kullanılmalı. Çünkü parmak küçük p..s girdiğinde daha büyük bir doygunluk hissedilir kimi hasta bundan çok korkabilir ve hastalığı ilerleyebilir. Bazılarıda vajen içine çok duyarlıdır parmaktan sonra p..s büyük gelir. yani p..s yakın aletlerle vajeni alıştırmak gerekli.

Evet parmakla başaran arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum. ama herkesin kişilik yapısı farklıdır. Mesala ben parmaktan büyük aparatlar denedim ama parmağımı hayatta sokamam. Birbirimize yardım için burdayız arkadaşlar doktora gittik evet ama inşallah sizlerede katkımız olur.... Doktora gitmeyen bir arkadaşıma yardımcı oldum vee başardı..

kızlar inanın çok basit bişi yapınca bana hak vereceksiniz.bende bu illeti 3 ay çektim ama sonra kurtuldumbukadar insna yapıoda sizmi yapamayacaksınız.dualarım sizinle.benim şimdide bebeğim olmuo.emla krem ve uyuşması için spreyler kullanmıştım gerçi bende hiç bi işe yaramadılar acaba ondanmı olmuo bilmiom.

Fimu çok güzel bir adım bence başaracaksın .. Vibratörlerin boy boy olmalı önce parmaktan biraz daha büyük bir tanesiyle başla 3-5 gün hep bununla çalış, sonra 3-5 gün sonunda diğer boya geç.. Başaracağına inanıyorum hihoyyyt

arkadaşlar bugün kafama şey takıldı
hani bu anestol filan var ya onunla deneme yaparsam anestolu bıraktıktan sonra da yapabilir miyim

Arkadaşlar birde bu emla vs. uyuşturucu kremleri pek fazla kullanmayın bence. özelliklede çalışırken ama ilk p..s denemesinde kullanabirsiniz. vajeni sürekli uyuşturucu kreme alıştırmamak gerekli bırakın neler hissedeceğine alışsın, Krem alışkanlık olur yoksa.

Yapacağına inanıyorum krizantem hihoyyyt

Hayır arkadaşım bende emla ile başardım ve emla kullanırken hamile kaldım.Bence alakası yok.Ama yinede kesin konuşmıyim bünyeden bünyeye değişir belki...

Malesef canım,aynen öyle oldu.canım deneme kaçmıyor ama herif kaçıyor,şutarafagitti uyanık yakalayamıyorum ki yasakkelime sorduğum zaman işte yorgunum diyor.tabiki yorulur adam eğitimin çökmüş sistemini kurtarmaya çalışıyor.sabahın 5 nde kalkıyor akşam 6 gibi eve geliyor.yorgun,uykusuz olmasını anlıyorum ama ben ne yapıyım sıkıldım artık,bi hafta daha sabret diyor tabi bu bir hafta bitmiyor.o yüzden egzersizlerdede geriledim.bu arada bir defada p... denemesi yaptık ama sonuç fiyasko.anlıycağın çok dertliyim çokkkkkkk:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

teşekkürler canım inşallahhh vede çalışarak yencem bunu zemuszemusolumunekankayizsmile

cara bir alemsin valla:))) benim eşim de seninki gibi... salı sallanır , çarşamba çarşafa dolanır ,perşembe perişanlık, cuma mübarak gün, cumartesi pazar tatil........şaka bir yana bence yorgunluğunu bahane ediyordur.çünkü ben orda can çekişirken eşim o kadar huzursuz oluyor ki.canımızı acıtmaktan, bizi üzmekten korkuyorlar.ilk başlarda olmayınca ağlama krizi geçiriyordum.eşim çok üzülüyordu. 2 hafta lafını bile etmedik.kardeş kardeş yattık.eşin de bu gibi nedenlerden denemek istemiyordur.ama istemesini sağlamak da bizim elimizde.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…