- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.741
burda kım hangı doktora tedavı oldu naıslodlugunu tartısmıyoruz bız burda bılgılerımıız sunuyruz hanıg egzersızlerı ne kadra yatık naısl basradık bıbrırımızıe destek oluyoruz..yardım edıyoruz bence yok su doktor yok bu doktor demekten vazgecelım ....egzersızlerden nasıl yapıması gerektııgnden bahsedıp bırbırımıze destek olmaya calsısalım
bne asla doktorlara karsı degılım keske herkezın madıdı olanagı yetsede doktora gıdebılse ...ama herkez o kadar sanslı olamıyor bend esana katılıyorum buraya gırıpte ne ıyııs su doktor dr.... su bu dıye yazmamaları gerek ..evet gercek olanlarda var ..burdakı amacımız bırbırızmıe destek olabılmek bend ebu sıtedekı kızlar sayesınde basardım ..keske ılk gunle rbulabılseydım bu sıteyı bırazıck gec oldu ...bır buuck yıl ama sukur ..ıhsallhh hepımız yenıce zbu ılletıkişisel ve soruna yönelik yardımlaşmayı cok daha ciddiye alıyorum tabi cunku egzersiz yapıyoruz ve her gün yeni bişile karsılasıyoruz ve sizin deneyimlerinizle coğu kez de seninde söyledigin gibi birbirimizi destekleyerek aşıyoruz buranın bu sitenin güzelliği de burda zaten (bıkmadan usanmadan burda oldugun içinde tskler bahar )
evet gırmıyor nerdeacaba ıhslalh ılerleme vardır:Saruboceq:arkadaşlar rabia nerelerde bileniniz varmı en son baya bi umutsuzdu 1-2 gündürde göremiyorum naptı acaba ???
Hera nın Ankara subesı yanı ,, Bısey soylıycem kendı basımıza halledemedıgımız bır durum varsa bu doktorların pesını bırakmamalıyız, bu sıtede o doktorların ıstedıgı paraları veremeyen o kadar cok ınsan varkı , tamam kredıler cektık gıttık ama bısekıdle gıttık , eslerı kredıye yanasmayan arkadaslarımızda var , bu yuzden sonuclanması gerekıyor yanı ben kendı adıma konusayım olmazsa tekrar kesınlıkle parmaga falan donmem ararım hemen , cunku bunun garantısını bısekıdle yazıları ıle yaptıkları sıtelerde verıyorlar,
ESAS HEPIMIZIN YAPMASI GEREKEN NE BILIYOR MUSNUZ ? BENIM DOKTORUMA GOREDE PARMAK YANLISTI BANA GOREDE YANLIS CUNKU KENDI ELINI SOKABILMEN PNS I ALABILECEGIN ANLAMINA GELMIYOR, TABII PARMAK ILE BU SITEDE OKADAR COK YENEN ARKADASIM OLDUKI , COOOOK BUYUK BI CESARET BENCE O BIZIM KULANDIGIMIZ APARATLARDANDA ZOR HERKESI TEBRIK EDERIMM
SIMDI SITEDEKI TUM YENEMEYEN ARKADASLARIMA YAZIYORUM , BU ISI HERKES NEFESLE VE DILATORLERLE COZEBILIR, ISTANBULDA OTURANLARLA BULUSABILIRIMDE BENGEREKIRSE, INTERNETTEN DILATOR NASIL BULURUZ ONA BKARIZ GEREKIRSE, AMA PARMAKLA 3 AYDA OLANI DILATORLERLE 3-4 GUNDE YAPABILIRSINIZ EMIN OLUN, KIMSE BENIM KADAR KORKAK OLAMAZ CUNKU
evet gırmıyor nerdeacaba ıhslalh ılerleme vardır:Saruboceq:
Merhabalar arkadaşlar biz dün yine deneme yaptık başardık.
sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Ama anestol kremle..Ben hep kremlemi yapacağım şimdide onun için endişeleniyorum.Aranızda kremle başaranlar vardı ne kadar süre kremi kullandınız sonra kremsiz yaptınızmı . Ben bu aşamada ne yapabilirim .
Ama anestol kremle..Ben hep kremlemi yapacağım şimdide onun için endişeleniyorum.Aranızda kremle başaranlar vardı ne kadar süre kremi kullandınız sonra kremsiz yaptınızmı . Ben bu aşamada ne yapabilirim .
gozlerıme ınanamıyorummm ..tebrık ederım bılıyordum basarıcagını canım benım ya ...hayır hep kremle yapmıycaksın bend e3 .4 kez yaptım kremle sonra bıraktım bır kac ke zkremle yap sonra bırak ıyıce alsıyorsun bsver bunlara takılma basradın ya supersınnnn tekrara tekrra canı yurekten kutluyorum ...hadı adını degıztır mutlu ve umutlu olsunMerhabalar arkadaşlar biz dün yine deneme yaptık başardık.
canımmmmmm tamamen oldumu yani?
CANIMCIM ÇOK TEBRİK EDERİM ARTIK BİTGTİ GİTTİ HERŞEY :teytey:
BENDE KREMLE YENMİŞTİM ŞİMDİ ŞÖLE YAPICAKSIN BİR MÜDDET KREM KULLAN MESELA HAFTADA 3 DEFA DENİYOSANIZ ÖRNEK VERİYORUM BİRİNİ KREMLE BİRİNİ KREMSİZ YAP Kİ ALIŞSIN İYİCE SONRA ZATEN KENDİ KENDİNE İSTEMİCEKSİN KREM KULLANMAK BANA DOKTORUMDA BÖLE TAVSİYE ETMİŞTİ AYNEN ÖLE YAPTIM VE BAŞARDIM...KURULUK OLURSA KAYGANLAŞTIRICI KULLANMNI TAVSİYE EDERİM TABİKİ..
gozlerıme ınanamıyorummm ..tebrık ederım bılıyordum basarıcagını canım benım ya ...hayır hep kremle yapmıycaksın bend e3 .4 kez yaptım kremle sonra bıraktım bır kac ke zkremle yap sonra bırak ıyıce alsıyorsun bsver bunlara takılma basradın ya supersınnnn tekrara tekrra canı yurekten kutluyorum ...hadı adını degıztır mutlu ve umutlu olsun
tamam benim şuan korkum kremsiz yapamayacakmıyımdı.eğzersize devam edeyimmi? Aslında ben sadece eşimle deneme yapmadan önce eğzersiz yapıyordum son zamanlar.hergün eğzersiz yapsam mı ki tekrar aynı duruma gelirmiyim .
tebrik ederim cnm alkisalkisalkis biz sadece kayganlaştırıcı uyguluyorduk başardıktan 10 gün sonra bıraktım kremi bende de aynı tereddütler vardı sanki onu kullanmayınca içime alamayacakmışım gibi geliyordu ama öyle olmadı bilinçaltından kaynaklanıyor iyice alıştıktan sonra kendine güvenin gelince kremsiz anestolsüz dene
egzersızı yap bırakam gunluk devam et bır sure ben hala bazen yapıyorum ...mesel akendımı ıyı hssetmıyorsam ılıksı oncesı yarım saat once mutlaka yapıyorum..bııtı bundan sonra gozun aydınhihoyyythihoyyytHep sen aklıma geldin zaten canım..
Krem kullanın diye diye kullandım keşke önce kullansaydım ama doktor vermeden yapmak istemedim.Tamam ismini değiştireceğim inşallah.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?