• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımcım şahsen ben devam ettim belli bir süre özellikle kremsiz yapacağın gün işişlki öncesi 1 saat önce felan mutlaka yapıyodumki orası açılsın diye ve faydası oluyodu açıkcası

bence bir müddet daha ara ara kremne ve egzersize devam et zaten iyice kendine güvenin geldikten sonra başarıcağına inanınca herşeyi bırakıyosun..

Yaparım eğzersizlerimi artık hatta güle oynaya yaparım zemuszemus

canım tebrikler:lepi:

Teşekkür ederim canım a.s.

Ne mutlu sana yaaa bence artık o mutsuz umutsuz ismini değiştir... Darısı başımıza:1hug:

İnşallah en kısa zamanda sende başarırsın canım korktuğumuz gibi birşey değilmiş . Rahat ol :))

egzersızı yap bırakam gunluk devam et bır sure ben hala bazen yapıyorum ...mesel akendımı ıyı hssetmıyorsam ılıksı oncesı yarım saat once mutlaka yapıyorum..bııtı bundan sonra gozun aydınhihoyyythihoyyyt

Çok mutluyum Rabbim düşmanıma vermesin bu illeti ...

Evet canım krem kulandım diye hisetmedim değil herşeyi hisettim sadece ağrım azaldı. Ağrı olmayıncada rahat oldu. Eşimde çok mutlu oldu hatta ilk defa bana bu işi başardık ,ilerde dahada iyi olacak dedi...:))

tebrikler canımmmm benim çoooooooooooooooooook mutlu oldum hihoyyytalkisalkisalkisyasakkelimeyasakkelime bi kere olduktan sonra gerisi gelir hiç merak etme sen rahat ol yeter (hey allahım sanki 10 kere vajiyi yendimde biliyomhihoyyyt) ayyyy durr heyecanlandım siliyim seni listeden büyük bi zevkleee zemuszemus

tebrikler canımmmm benim çoooooooooooooooooook mutlu oldum hihoyyytalkisalkisalkisyasakkelimeyasakkelime bi kere olduktan sonra gerisi gelir hiç merak etme sen rahat ol yeter (hey allahım sanki 10 kere vajiyi yendimde biliyomhihoyyyt) ayyyy durr heyecanlandım siliyim seni listeden büyük bi zevkleee zemuszemus

Canım çook teşekkür ederim. Sen doktora cumartesi gidecektin galiba.. Eminim haftaya senden güzel haberler bekleyeceğiz ve duyacağız .Sende mutlu sona yaklaştın . Çok eminim.Sen bu pozitif halinle hayli aşarsın. Maşallah deyim nazarım değmesin ..:nazar:a.s.

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüs
5- G_y
6- Cara
7- Fimu
8- Crescent84
9- Ela _emre
10- Ayumut :hooray:
11- Bembeyazev
12- Yaseminimm
13- Hayatnur86
14- Krizantem78
15- Zerr
16- Cgdm85
17- Mmerviss
18- Hayrunemin
19- Tobeornottobe
20- Hayat_acil
21- Mızmız

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- :nazar: Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- :nazar: Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3- :nazar: Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

Merhabalar arkadaşlar biz dün yine deneme yaptık başardık.

sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

Ama anestol kremle..Ben hep kremlemi yapacağım şimdide onun için endişeleniyorum.Aranızda kremle başaranlar vardı ne kadar süre kremi kullandınız sonra kremsiz yaptınızmı . Ben bu aşamada ne yapabilirim .

gerçekten mi
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok mutlu oldum senin adına canım benim çok sevindim ya. inşallah eşinle olan problmlerde ortadan kalkar artık. kendim yapmış kadar mutlu oldum. hihoyyythihoyyyt
krem konusuna gelince anestol zaten çok kuvvetli bir uyuşturucu değil en azından emla gibi değil. kullanmadığında çok aşırı bir etki göreceğini sanmıyorum canım onu da gittikçe azalt sonra bırakırsın. korkma bağımlılık yapacakderecede bir krem değil ya da bana hiç etki göstermedi..

Canım çook teşekkür ederim. Sen doktora cumartesi gidecektin galiba.. Eminim haftaya senden güzel haberler bekleyeceğiz ve duyacağız .Sende mutlu sona yaklaştın . Çok eminim.Sen bu pozitif halinle hayli aşarsın. Maşallah deyim nazarım değmesin ..:nazar:a.s.

ewet c.tesi gidicez ama p....s denemesi verirmi bilmiyorum tahminin önce eş parmağını yaptıracak gibi geliyor ama bi yandanda regl olcam ve reglin ilk günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım :CüvCüv: son gittiğimde çünkü bu ödevlerden sonra eğer çocuk istemiyorsanız hap kullan dedi ki bunu iiice çözmeden zaten bebek olayına girmeyin dedi zemuszemus hiçte anlamam haptan falan unuturum ben onu içmeyi bakalım ne olacak :hulya:ama köşe bucak annemle kayın valideden hapları saklamam lazım yoksa kıyamet kopar hihoyyyt

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- :nazar: Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- :nazar: Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3- :nazar: Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

Hala inanamıyorum sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol:
sen nasıl bir vajilisin ya yenene de yardımcı oluyorsun yenemeyene de :))
ben vajiyken böyle pozitif olaydım ohoooooo.. hergün oturur ağlardım, suratsızın tekiydim..
maşallahın var valla canım hiç yitirme bu durumunu :nazar:

gerçekten mi
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok mutlu oldum senin adına canım benim çok sevindim ya. inşallah eşinle olan problmlerde ortadan kalkar artık. kendim yapmış kadar mutlu oldum. hihoyyythihoyyyt
krem konusuna gelince anestol zaten çok kuvvetli bir uyuşturucu değil en azından emla gibi değil. kullanmadığında çok aşırı bir etki göreceğini sanmıyorum canım onu da gittikçe azalt sonra bırakırsın. korkma bağımlılık yapacakderecede bir krem değil ya da bana hiç etki göstermedi..

Evet çok etkili değil ama canımın acımasını engelliyor.İçim rahatladı sizlerden aldığım bilgi ile.. olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2

ewet c.tesi gidicez ama p....s denemesi verirmi bilmiyorum tahminin önce eş parmağını yaptıracak gibi geliyor ama bi yandanda regl olcam ve reglin ilk günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım :CüvCüv: son gittiğimde çünkü bu ödevlerden sonra eğer çocuk istemiyorsanız hap kullan dedi ki bunu iiice çözmeden zaten bebek olayına girmeyin dedi zemuszemus hiçte anlamam haptan falan unuturum ben onu içmeyi bakalım ne olacak :hulya:ama köşe bucak annemle kayın valideden hapları saklamam lazım yoksa kıyamet kopar hihoyyyt

hmm evet tabi canım önce eş parmağı egzersizi verir tahminen. çünkü düşününce başta dokundurtmuyorduk bile bacak arama gelince eli zıplardım ben. alışmak için önemli bir aşama eş parmağı.regle kadar o egzersizi yaparsınız sonra p...s denemesi verir herhalde..

Eş parmağı verirse bile o 15 gün denemene gerek yokki canım onu hayli hayli alırsın rahatça .. Benim doktorum bana eş parmağı ödevi hiç vermeden pe. geçtik ama ben yinede eşimle öylede eğzersiz yapmıştık..

Evet çok etkili değil ama canımın acımasını engelliyor.İçim rahatladı sizlerden aldığım bilgi ile.. olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2

tabi canım endişelenme.
kişiden kişiye değişiyor demek ki. anestolu ağda için kullanmak istedik hiç ama hiç uyuşturmamıştı.
merak etme sen bir kere yaptın artık eminim beynin çok rahatladı ve devamını getireceksin. dediğim gibi sadece her kullanımda azalt kayganlaştırıcı kullan o daha da rahatlaştırıyor.

:roflol::roflol:
sen nasıl bir vajilisin ya yenene de yardımcı oluyorsun yenemeyene de :))
ben vajiyken böyle pozitif olaydım ohoooooo.. hergün oturur ağlardım, suratsızın tekiydim..
maşallahın var valla canım hiç yitirme bu durumunu :nazar:

ah güzelim ahhh sen beni bi bilsen ben nasıl kafaya taktım evliliğim ilk 2 ayını kendime cehennem ettim ölüyodum baş ağrısından..gece gündüz düşün düşün migren oldum artık zemuszemusve sürekli kusmaya başladım üzüntüden başımın ağrısından eşim o kadar üstüme titriyoduki ben ona karşılık veremiyorum diye içim içimi yiyodu balayında bile her gece deniyoruz sarhoş oluyom kör kütük olsun artık diye adam beni yatağa yatırdığı an zınk açıyom gözleri hiç bişey içmemişim gibi zemuszemusher sabah uyandığımda hayal kırıklığıyla uyanıyodum ama bi bakıyorum eşim odanın her yanını çiçeklerle doldurmuş gelde sevin zemuszemusotur zırla sonra :teselli:neyse dr gittim nörolağa ölüyorum ağrıdan adam Hulusi Kentmen gibi biriydi saolsun bana dedi kızım sen manyakmısın bi dünya fırça beni söyle bi silkeledi kendime geldim normalde sürekli pozitifimdir ama o ilk gecenin şoku benim 2 ayımı kararttı kendime geldim ve hemen bir adım attım dr gittim allah şükür 4 aydır başım 1 gr ağrımıyor yani uzun lafın kısası biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz bunu aşacak olan ne dr nede eşimiz sadece biziz zemuszemus

ah güzelim ahhh sen beni bi bilsen ben nasıl kafaya taktım evliliğim ilk 2 ayını kendime cehennem ettim ölüyodum baş ağrısından..gece gündüz düşün düşün migren oldum artık zemuszemusve sürekli kusmaya başladım üzüntüden başımın ağrısından eşim o kadar üstüme titriyoduki ben ona karşılık veremiyorum diye içim içimi yiyodu balayında bile her gece deniyoruz sarhoş oluyom kör kütük olsun artık diye adam beni yatağa yatırdığı an zınk açıyom gözleri hiç bişey içmemişim gibi zemuszemusher sabah uyandığımda hayal kırıklığıyla uyanıyodum ama bi bakıyorum eşim odanın her yanını çiçeklerle doldurmuş gelde sevin zemuszemusotur zırla sonra :teselli:neyse dr gittim nörolağa ölüyorum ağrıdan adam Hulusi Kentmen gibi biriydi saolsun bana dedi kızım sen manyakmısın bi dünya fırça beni söyle bi silkeledi kendime geldim normalde sürekli pozitifimdir ama o ilk gecenin şoku benim 2 ayımı kararttı kendime geldim ve hemen bir adım attım dr gittim allah şükür 4 aydır başım 1 gr ağrımıyor yani uzun lafın kısası biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz bunu aşacak olan ne dr nede eşimiz sadece biziz zemuszemus

Venusten ben geçen yıl bu zamanlar başımın arkasında şiddetli bir ağrı vardı ve 2 ay çektim o ağrıyı gitmediğim doktor kalmadı. Kimse bilemedi ve en son başımda kist varmış ve 10 ay önce ameliyatla aldılar.Ve bizim evliliğimiz bu sorun yüzünden kabus gibiydi. ben hep kistin sebebini bunlara buluyorum. Zaten bütün hastalıkların kaynağı sitres ...

Eş parmağı verirse bile o 15 gün denemene gerek yokki canım onu hayli hayli alırsın rahatça .. Benim doktorum bana eş parmağı ödevi hiç vermeden pe. geçtik ama ben yinede eşimle öylede eğzersiz yapmıştık..

aslında dr beni her hafta çağırıyorda ben gidemiyorum ki zemuszemusşimdiye kadar çoktan biterdi her hafta gitsek ben ancak 2-3 haftada bir gidebiliyorum malum çok taksitimiz var bide ev aldık onun taksitleri ancak denkleştirebiliyorum dr anlattım durumu oda bana ona göre bir takvim yaptı kaydirigubbakcemile315 gün olduğu zaman daha rahatım çünkü 1 hafta daha kısıtlı olurdu benim için çünkü eşimle p...le dokunma ödevide vardı bu aralar kocişim mesaiye kalıyor bana para yetiştirmek için onu ancak 5-6 defa yapabildik o yüzden sositosositohayırlısı bakalım nasıl olacak ta olcak çok merak ediyorum bende açıkcası delikafadulden

Venusten ben geçen yıl bu zamanlar başımın arkasında şiddetli bir ağrı vardı ve 2 ay çektim o ağrıyı gitmediğim doktor kalmadı. Kimse bilemedi ve en son başımda kist varmış ve 10 ay önce ameliyatla aldılar.Ve bizim evliliğimiz bu sorun yüzünden kabus gibiydi. ben hep kistin sebebini bunlara buluyorum. Zaten bütün hastalıkların kaynağı sitres ...

geçmiş olsun canımsım... Allahtan bende öyle bişey çıkmadı bir sürü MR falan çektiler hiç bişeyin yok dedi aldı beni karşısına 1 saat konuştu anlattı herkesin hayatında bi takım zorluklar vardır bunları biz takıntı haline getirirsek dahada büyür ve kendimize zarar veririz Allah razı olsun çok etkili oldu benim için verdiği örnekler özellikle guclubacismileama stres konusunda sana kesinlikle katılıyorum çünkü ben rahatsam egzersizim çok rahat geçiyo en ufak bişeyi kafama takarsam olmuyor :olmaz:bide ilk zamanlar denerken ben ne zevki düşünüyodum ne bişeyi direk acır kanar ölürüm ben onları düşünüyodum halbuki bıraksam kendimi akışına o kadar büyümeyecekti sositososito

Back