- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.721
İnşallah canım Allah tamamına erdirsin. Gönlüne göre olur inşallah.
tşk ederim cnm senin de başarı haberlerini bekliyorum bir an önce a.s
İnşallah canım Allah tamamına erdirsin. Gönlüne göre olur inşallah.
Zhr cım sen aparatlarla günde kaç deneme yapıyordun ?
cnm ben her akşam yarım saat bir saat çalışıyordum birde doktor bana ben söyleyene kadar eşinle denemeyeceksin demişti biz doktor tamam diyene eşimle hiç denemedik çünkü aparatla yapabilsen bile hazır değilsen eğer hayal kırıklığı olabiliyor.sende çalışman bitene kadar deneme sakın sen günde ne kadar çalışıyorsun
cnm ben her akşam yarım saat bir saat çalışıyordum birde doktor bana ben söyleyene kadar eşinle denemeyeceksin demişti biz doktor tamam diyene eşimle hiç denemedik çünkü aparatla yapabilsen bile hazır değilsen eğer hayal kırıklığı olabiliyor.sende çalışman bitene kadar deneme sakın sen günde ne kadar çalışıyorsun
Doktorum bana günde 20 giriş-çıkış verdi ama 30 yapabilirsen çok daha iyi olur dedi. ben 2 gündür 40 deneme yapıyorum kaydirigubbakcemile2 bugün daha fazla yapıcam inşallah. seninde 40 ı buluyordu ozaman. yani yarım saatten fazla çalışıyorum.
Doktorum bana günde 20 giriş-çıkış verdi ama 30 yapabilirsen çok daha iyi olur dedi. ben 2 gündür 40 deneme yapıyorum kaydirigubbakcemile2 bugün daha fazla yapıcam inşallah. seninde 40 ı buluyordu ozaman. yani yarım saatten fazla çalışıyorum.
Bide canım ya benim 2 gündür yumurtalıklarım ağrıyor dün gece çok ağrıdı uyandım gece. sende böyle birşey oldu mu? acaba çok mu geliyor 40 deneme yada çalışırken üşütüyorum ondandır dimi ?
benimkide buluyodur cnm çok iyisin o zaman alkisalkisalkis
murat ulusoy nasıl basarılı olamadı pekı sende??
ya bana gelen toplu mailde bu siteye yazıcam diyen bir arkadaş var başarmış dr a gitmiş o burdamı şuan dr adı verebiliyormuyuz acaba
burda kım hangı doktora tedavı oldu naıslodlugunu tartısmıyoruz bız burda bılgılerımıız sunuyruz hanıg egzersızlerı ne kadra yatık naısl basradık bıbrırımızıe destek oluyoruz..yardım edıyoruz bence yok su doktor yok bu doktor demekten vazgecelım ....egzersızlerden nasıl yapıması gerektııgnden bahsedıp bırbırımıze destek olmaya calsısalım
tabıykı yararı dokunur ama dundne barı takıp ıcerıısndeyım okuduklarım sadece ben su doktora gıtıtm bana sunu yaptı ben bu doktora gıtıtm kımse kımseye yardımcı olmuyor ...yanı benım gorduugm bu sadece ve benım dusuncemevet bende katılıyorum bahara ..ha illede dr a gidip tedavi oluyorsa dr a gidemeyen arkadaslarımız olabilir onların merakını gidermek adına söyle bi tedavi uyguladı veya su telkinleri verdi diyebilir bunda bi sakınca görmüyorum hatta faydasıda olabilir
acıklaman cok guzel tesekuleralkisalkisalkiskim hangi dr. giderse gitsin herkesin yaşadıkları yapabildikleri farklıdır. biri gider en uzman kişiye bir dünya para bayılır 1 sene geçer bi fayda göremez biri kendi egzersiz yapar 1 haftada halleder (bu demek değildir ki o dr kötüdür yada o kişi başarısızdır) hangi dr iyi hangisi kötü deil konumuz en kısa zamanda nasıl bu işi aşarız drla veya drsuz bizimle aynı aşamalardan geçen arkadaşların bu konuda çok çok çok faydası oluyor benim fikrim budur kısaca zemuszemus
ulusoy değil eserdağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?