Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yumurtlama dönemi için buraya bakabilirsin canım

http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp

günaydın. bende iki parmağa geçebildim sonunda ama bazen oluyor bazen olmuyor.. ılk iki parmağı aldığımda mumu deneyeyim dedim daha ince olduğu için nereye kadar ilerleyecek merak ettim. Mumu beceremedim, girmedi.. 2-3 cm ancak girmiştir. Anlamadım yine.. En iyisi iki parmağa devam etmek.

sımdı yanlsı anlamadıysam pe..yarıısna kadar yaptın..eeeeeee bu cok gzl bır sey bence basramısn zaten ....bıra zgayret edersen hepsı olur twetyy arkadasınd edııgn yeden arastır yumurtlaa donemını bend eordan bakıyorum

canım yarısı dememe bakma başıdır kesin:) banada öyle gelmiş olabilir girdiği yeri göremiyorum tahmin edebiliyorum sadece.ama çıkışında anlayabiliyorum girdiğini.Ve düşüsene girmemiş olsa boş.... zaman hepsi dışarı çıkar ama öyle olmadı az bir kısmı çıktı.Bakalım pen.. denemelerini bir sıklaştırabilsek iyi olacak ama.Haftasonundan ümitliyim inşallah.

dün hepimiz için kötü geçmiş anlaşılan lmaz: aynen bende senin gibi gerildim ne yapsam fayda etmedi sanki kafamçokkarıştıdün bütün gün çok yoğundum ve acayip stresli bir gün geçirdim her ne kadar eve taşımamaya çalışsamda beynime yerleşmiş demekki sular seller gibi yaptığım egzersizlerde takıldım kaldım tek parmağımla bile yapamadım başka odaya geçtim duş aldım tekrar denedim zar zor 2 parmak yaptım ama sanki ilk defa yapıyomuşum gibi buda beni huzursuz etti demekki en ufak bir olay ters düz edebiliyo bizi :kedi: neyse demekki arada sırada oluyor böyle şeyler.. bu sabah üstüne bi çizgi çektim dün akşamın akşama çoooook rahat olacak mumda deneyecem bakalım :) bu bizi geri adım attırmasın biz süperiz kızlar zemuszemus

bende çok çocuk istitiyorum ama eşim beni frenliyor önce vajiyi halledelim diye zemuszemusartık çocuğu bir kenara bıraktım önce vajiyi yenmek istiyorum birde böyle korkarak yada tesadüfen değilde mutlu mesut bi cinsel yaşamdan sonra aşk çocuğu yapmak daha mantıklı gibi geliyor bana

sana çok çok katılıyorum

ben ve eşimde o şekilde düşünüyoruz...nasip kısmet tabiki..

merhaba sizlerin umutsuzluğunu okuyunca üzüldüm. biraz rahatlatmak istedim. aslında herşey piskolojide bitiyor kendini o anın güzelliğine, kocanı ne kadar sevdiğine ve onun yanında güvenli ve mutlu oluşunu düşünerek rahat bırakacaksın ve eğlenceye çevireceksin ortamı mumlarla, müzikle veya bir filim koyarak rahatlatacak çekici kıyafetler giyeceksin, hoş düşünceler içerisinde olacaksın ve akışına bırak rahat ol... hiç bir şekilde acı çekmiyorsun zerre bir şey duymuyorsun önemli olan kaslarını rahat bırakman. çok rahat bir şekilde acısız ve sorunsuz yaşanlardan biriyim maşallah... inşallah sizlerde zamanla bunu yeneceksiniz zaman ilacını damla damla verir. aşk-istek-güzel düşünceler-hoş ortam ve zafer... :lepi:

canım sendemi dün akşamki egzersizlerden sonra bu hale geldin kaydirigubbakcemile2hepimiz için hüsran olmuş anlaşılan olur bazen böyle şeyler hiç ümitsizliğe kapılma o kadar yol almışız geri dönüş yok artık sositosositohiç üzülme deneme kaçmıyor ya sende hafta sonu bol bol egzersiz yapar kendini biraz daha hazırlarsın :Saruboceq: sonrada ilk fırsatta deneme yaparsın merak etme başaracaksın sen morelini yüksek tut ben bunu başaracağım de önce sen kendine inan gerisi gelir yerimsenibenöyle eşini falanda kafaya takma buradaki herkes aynı sorunları eşiyle yaşıyo ama vajiyide aşıyorlar sonunda zemuszemus

günaydın kızlar;

bende artık çocuk istiyorummmm bu sorunu çözdüğümüz günden beri istiyoruz gün geçtikçe daha rahat ilişki yaşıyorum yumurtlama dönemine göre oldu haftaya regl günüm inş hamileyimdir:teytey:

Kesinlikle bizde bu şekilde düşünüyoruz ama sanki birşeyleri başarmak umutlandırıyor insanı.Ve bizim başka bir özel durumumuzda olduğu için böyle denemeler yapıyoruz arada.Benimde tek düşüncem şu vajiyi yenebilmek ama bazen öyle karamsarlaşıyorumki anlatamam sizdede oldumu bilmiyorum ağlama krizine giriyorum elimde değil içimden geliyor bu aralar iyiyim çok şükür.Ben doktor tedavisi görüyorum ama inanın burası o kadar iyi bir destek oluyorki anlatamam buradaki insanlar birebir yaşayan kişiler bu çok önemli.Allah karşımıza iyiki burayı çıkardı hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Ve bir gün bende buraya BAŞARDIM yazmak istiyorum:)

alabiliyorum, ama pat diye değil. Aşama aşama parmaktan başlayıp p....s büyüklüğünde muma kadar oluyo.......Süper diyeceksin ama p....s denemesinde öyle bi şansın yok işte kademe kademe.

İnşallah canım Allah tamamına erdirsin. Gönlüne göre olur inşallah.

Kızlar moralleri bozmayın çalışmalara devam. Evet haklısınız bazen olmuyor yapılamıyor, girmiyor çok iyi anlıyorum . Ama beynize şu emri verin çalışacağım , yapacağım. Bende ilk çalışmalarımda çok ağladım , mızmızlandım yapamıyorum diye. İsterseniz 1-2 gün ara verip tekrar çalışın. ben 10 gün ara vermek zorunda kaldım, bu arada kendime hep çalışıp yaparım diye telkin verdim. ve sonra çok güzel başladım. takılmadan itebiliyorum artık. Hadi kızlar biraz cesaret.. Başaracağız hepimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…