- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.701
Canım emla almadım ama anestol var ilk günlerde almıştım belki onu denerim.İşin açıkcası kremlere alışmak istemiyorum doktor kontrolündeyim birde o yüzden verdiklerinin dışına çıkmak istemiyorum(ilaç olarak).Birde yumurtlama günlerini sormak istiyorum benim bildiğim adet süresinin yarısından başlıyor 28 gün oluyorsan adetten itibaren 14. gününden başlıyorsun 18.gününe kadar.Senin bilginide öğrenmek istiyorum.Ben bu ay denedim biliyormusun yarısına kadar penis girdi ve boş.... eşim.İzin verdim buna çoğuda gitti içime olma şansı çok düşük biliyorum ama kısmet:) Biraz açık yazdım kusura bakmayın
sımdı yanlsı anlamadıysam pe..yarıısna kadar yaptın..eeeeeee bu cok gzl bır sey bence basramısn zaten ....bıra zgayret edersen hepsı olur twetyy arkadasınd edııgn yeden arastır yumurtlaa donemını bend eordan bakıyorumCanım emla almadım ama anestol var ilk günlerde almıştım belki onu denerim.İşin açıkcası kremlere alışmak istemiyorum doktor kontrolündeyim birde o yüzden verdiklerinin dışına çıkmak istemiyorum(ilaç olarak).Birde yumurtlama günlerini sormak istiyorum benim bildiğim adet süresinin yarısından başlıyor 28 gün oluyorsan adetten itibaren 14. gününden başlıyorsun 18.gününe kadar.Senin bilginide öğrenmek istiyorum.Ben bu ay denedim biliyormusun yarısına kadar penis girdi ve boş.... eşim.İzin verdim buna çoğuda gitti içime olma şansı çok düşük biliyorum ama kısmet:) Biraz açık yazdım kusura bakmayın
sımdı yanlsı anlamadıysam pe..yarıısna kadar yaptın..eeeeeee bu cok gzl bır sey bence basramısn zaten ....bıra zgayret edersen hepsı olur twetyy arkadasınd edııgn yeden arastır yumurtlaa donemını bend eordan bakıyorum
yumurtlama dönemi için buraya bakabilirsin canım
Tşekkürler canım sağol.
yumurtlama dönemi için buraya bakabilirsin canım
Tşekkürler canım sağol.
rica ederim canım allah kolaylık versin...
ama tavsiyem yani benim görüşüm şu illeti tamamiyle yenmeden her şekilde rahat ilişkiye girmeden çocuk düşünmeyin.lmaz:. ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir karşınıza vaji illeti tekrarlayabilir..
rica ederim canım allah kolaylık versin...
ama tavsiyem yani benim görüşüm şu illeti tamamiyle yenmeden her şekilde rahat ilişkiye girmeden çocuk düşünmeyin.lmaz:. ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir karşınıza vaji illeti tekrarlayabilir..
evet onu bende düşüdnüyorum ama bu istekde bambaşka oluyor o anda işte.Şu illeti bir yenebilsembazen çok ümitsizliğe kapılıyorum
evet onu bende düşüdnüyorum ama bu istekde bambaşka oluyor o anda işte.Şu illeti bir yenebilsembazen çok ümitsizliğe kapılıyorum
sana şöyle söyliyim bende evliliiğim ilk zamanları bu illeti yenmeye çalışırken acaip çocuk istiyodum yani öyle böyle değil ama yendikten sonra bu isteğin azalıyo biliyomusun?yani ahsen benim öyle oldu...özlem duyuyorsun çünkü eşine hayata...hayatın tadına varmak istiyosun gerçekten öyle..inşallah sende en kısa zamanda kurtulursunda tadını çıkartıktan sonra çocuğu o zaman planlarsın
çok gerginim bugün, dünkü fiyasko dibe vurdu beni, bugün tekrar egzersiz yapayım dedim yapmaz olaydım:umursamaz: resmen gerilemişim yada moralim çok bozuk olduğu için olmadı.
yaaaaa ben çok doldum artık bitsin bu işkence dayanamıyorum.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bende çok çocuk istitiyorum ama eşim beni frenliyor önce vajiyi halledelim diye zemuszemusartık çocuğu bir kenara bıraktım önce vajiyi yenmek istiyorum birde böyle korkarak yada tesadüfen değilde mutlu mesut bi cinsel yaşamdan sonra aşk çocuğu yapmak daha mantıklı gibi geliyor bana
Günaydın kızlar,ben iyice umutsuzlandım.sabah sabah hiç iyi değilim.gerçekçi olup bu vajiyi yenemeyeceğime karar verdim.çünkü eşim destek olmuyor sadece işiyle uğraşıyor,ben muu u artık alamıyorum yani çok az alıyorum.bu hafta sonu deneme yaparız sanmıştım,yatılı misafir geliyor.anlıyacağınız hayallerim suya düştü.
bende çok çocuk istitiyorum ama eşim beni frenliyor önce vajiyi halledelim diye zemuszemusartık çocuğu bir kenara bıraktım önce vajiyi yenmek istiyorum birde böyle korkarak yada tesadüfen değilde mutlu mesut bi cinsel yaşamdan sonra aşk çocuğu yapmak daha mantıklı gibi geliyor bana
Daha önce bir iki kere mum denemiştim ama uzun süre yapmadım.İki parmak iki boğumdayım şu anda.Dün azim geldi mum denemek istedim:)ama yarıya yakınını alabildim sadece.Tavsiyelerini dikkate alacağım teşekkürler.Sen mumun ne kadarını alabiliyorsun?
ELA_EMRE teşekkürler özeldeki msjını okudum sağol.Ama bend aha atamıyorum özelden msj
günaydın kızlar;
bende artık çocuk istiyorummmm bu sorunu çözdüğümüz günden beri istiyoruz gün geçtikçe daha rahat ilişki yaşıyorumyumurtlama dönemine göre oldu haftaya regl günüm inş hamileyimdir:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?