- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.601
Bana doktorum verdi. Bende bir arkadaş için araştırdım fakat bulamadım. Bazı sitelerde yapay p..s ler var onlarlada çalışılabilir belki.
arkadaşlar merhaba;
sitenize yeni üye oldum.3,5 yıldır bu sorunla uğraşıyordum.en sonunda Allahın izni ile 20 gün önce çözdük sorunu.:teytey:ben 4 seansta doktor yardımı ile çözdüm ve hala inanamıyorum sanki mucize tamamen bilinçaltı ile alakalı bir durum şu an kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.Yazdıklarınızı okudum bence parmak egzersizinden mum kullanmak daha faydalı daha çabuk yol almanızı sağlar.Zaten mumu içinize alabiliyorsanız sorunu halletmiş sayılırsınız ve ilk denemenizde de anlayacaksınız ki kafamızda büyüttüğümüz kadar zor ve başarılamayacak bir durum değil.Herkese bol şans ve azim diliyorum a.s
evet bende o şekilde çözdüm yapay p...s ile
Arkadaşlar Doktor yardımı alan var mı ? .Venüsten sen alıyorsun galiba.
merhaba sldx
Seninle tanışmak isterim fakat şuan özel mesaj gönderemiyorum. ne zaman başardın.Yenimi gittin Murat beye.
arkadaşlar merhaba;
sitenize yeni üye oldum.3,5 yıldır bu sorunla uğraşıyordum.en sonunda Allahın izni ile 20 gün önce çözdük sorunu.:teytey:ben 4 seansta doktor yardımı ile çözdüm ve hala inanamıyorum sanki mucize tamamen bilinçaltı ile alakalı bir durum şu an kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.Yazdıklarınızı okudum bence parmak egzersizinden mum kullanmak daha faydalı daha çabuk yol almanızı sağlar.Zaten mumu içinize alabiliyorsanız sorunu halletmiş sayılırsınız ve ilk denemenizde de anlayacaksınız ki kafamızda büyüttüğümüz kadar zor ve başarılamayacak bir durum değil.Herkese bol şans ve azim diliyorum a.s
tebrikleeeeeerrr zhr alkisalkisalkis
4 seans derken kaç günde başardın. Doktor adı verebiliyormuyuz arkadaşlar. Kesinlikle bilinçaltı.. Bende doktor yardımı alıyorum herkesin yardımla 2 günde yaptığını ben yapamadım , çok hassasım ama şuan müthiş gelişmeler var evde çalışıyorum.
Tebrikleeeeeerrr zhr alkisalkisalkis
4 seans derken kaç günde başardın. Doktor adı verebiliyormuyuz arkadaşlar. Kesinlikle bilinçaltı.. bende doktor yardımı alıyorum herkesin yardımla 2 günde yaptığını ben yapamadım , çok hassasım ama şuan müthiş gelişmeler var evde çalışıyorum.
Evet canım ben hem doktora gidiyom hem buraya geliyorum ikisi bir arada zemuszemusyardımcı olabileceğim bişey varsa sorabilirsin canım...
hakkaten arkadaşım iş insanın kafasında bitiyo...o parmak girdikten sonra ulan dedim kendi kendime dünya da milyonlarca insan bu işi yapıyo hemde zevkle naniknanik
neden ben neden 'BİZ' korkulacak bişey yok belki biraz sızı ama sonunda :hooray:
bende daha sadece 2 parmak alabildim o da hepsi değil yani...ama kendime güveniyorum Allahın sayesinde olacak :Saruboceq:
hep klasiktir ya kendini kasma serbest bırak nefes al ver kegel vs...
bunlar altın kuralmış arkadaşlar alkisalkisalkis
sözlerimi son olarak şunlarla bitirmek istiyorum değerli dostlar
SABRIN SONU SELAMETTİR,BAŞA GELEN ÇEKİLİR
evet hep klasiktir ama insan elinde olmadan kasılıyor en önemlisi rahat olmak ve yapabileceğine inanmak dediğin gibi milyonlarca kadından hiç bir farkımız yok bence sende mumu dene daha çabuk yol alacağını göreceksin ve inancını hiç yitirme canım allahın izniyle çözersin
yENI SAYILIR , SIZ NE DURUMDASINIZ
tşk.ederim yerimseniben
ben çalıştığım için seanslara cumartesileri gidebiliyordum yani 4 haftada bitti kabus sadece 4 kere gittim.doktor adı verebiliyormuyuz bende bilmiyorum ilk gittiğimde çok umutsuzdum ama ilk seanstan sonra bende yapabilirim demeye başladım her seanstan sonra evde çalışıyordum bir dahaki seansa kadar doktor her seansta aparatı büyüttü hepsini rahatlıkla içime alabildim bunları yapabildiğime göre neden p...s alamıyim ki diye düşünüyo insan sen kaçıncı seanstasın
zhr84 sen hangı doktordn yardım aldın acaba[
cnm kadıköyde bir merkez ama burada doktor adı verilebiliyor mu acaba
evet hep klasiktir ama insan elinde olmadan kasılıyor en önemlisi rahat olmak ve yapabileceğine inanmak dediğin gibi milyonlarca kadından hiç bir farkımız yok bence sende mumu dene daha çabuk yol alacağını göreceksin ve inancını hiç yitirme canım allahın izniyle çözersin
Benim doktorum şehir dışında. 3 gün görüştük. Biz eve döndük ve şimdi çalışmalarıma evde devam ediyorum. Bende aparatları büyüterek çalışmalarıma kendim devam edeceğim. Senin doktor istanbuldamı ?
bu akşam mum denicm cnm yarın gelişmeleri yazarım kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
tmm cnm ilk denediğinde yapamazsan sakın yılma :1no2:derin nefes alıp tekrar dene cnm bak görürsün olacak :dance:
evet ist.de benim gittim merkezin ankarada da yeri var belki aynı merkezdir aparat kaç tane verdi sana
bu akşam mum denicm cnm yarın gelişmeleri yazarım kaydirigubbakcemile5
bende 4 aparat ile yaptım evet anladığın yer doğru ilk en küçüğü alabiliyorsan diğerlerinide alırsın cnm ben en sonuncuda biraz zorlanmıştım canım acıyordu biraz ama bir iki gün sonra acı falan kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?