• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım anladım gittiğin yeri ,yok ankaraya gitmedim ben.Başka bir yere gittim. Tanışmayı çok istediğim bir doktordu senin dok.kendisiyle telf.görüşmesi yapmıştım.Senin doktorun başka hastalarıylada görüşmüştüm.
Neyse benim 4 aparatım var .. ilk küçükle başladık bakalım..

Seninle tanışmak moral oldu bana zhr cım. teşekkürler. iyiki üye oldum:dance:
Milyon kadından ne farkımız var dedinya hemen anladım. Aslında dediğim gibi ben bu 4 aparatıda aldım içime hatta bu en büyükte bile fazla acımadı. Ama ben çok cesaretsizim kendim itemiyorum. o yüzden yavaş yavaş çalışmalara başladık. inşallah en büyüğüde itebileceğim.

bu derdi bende yaşadığım için çok iyi anlıyorum ve bi nebzede olsa yararlı olduysam ne mutlu bana :teytey:

ben bepanten ve bebe yağı ile çalışıyordum onları kullanınca çok rahat itiyosun cesaretini toplamaya çalış itmeye çalışırken güzel şeyler düşün mesela başardığını bu olayın bittiğini gibi

Seninle tanışmak moral oldu bana zhr cım. teşekkürler. iyiki üye oldum:dance:
Milyon kadından ne farkımız var dedinya hemen anladım. Aslında dediğim gibi ben bu 4 aparatıda aldım içime hatta bu en büyükte bile fazla acımadı. Ama ben çok cesaretsizim kendim itemiyorum. o yüzden yavaş yavaş çalışmalara başladık. inşallah en büyüğüde itebileceğim.

hera kadın saglıgı merkezı / doktor saygın bu bahsettıgınız doktor , ısım verılmeme gıbı bır durum yok, aksıne verılmelı bence

Geçen hafta senin başarı mailini okudum sanırım :lepi: senden 2 hafta öncede ben gittim. orda çalışmalar yaptık bütün aparatları alabildim içime muayene eşliğinde ama. Kendim yapamadım canım ya çok hassasım, cesaret edip itemiyorum. Orada P...s deneyiminide kısmen yaşadık. ama kasılmalarım devam etti, korkularım da ... 10 gün ara verdim. Dün aparat çalışmalarıma başladım (küçük aparatla). 12 gün çalışmam var.. Bende çok güzel gelişmeler var imkansız dediğim şeyleri yapıyorum artık. Dün çok rahat çalıştım. Sanırım bilinçaltım yavaş yavaş tepki veriyor hihoyyyt Çok mutluyum.. inşallah başaracağım en kısa zamanda. Sen nasılsın rahat oluyor mu artık ? kasılmalar tamamen geçti mi?

evet o benım upuzun bır yazım vardır sıtede , :) ben cok cok cok saskınım , ben zar operasyonuda yaptırmıstım , ordada ıkı gunluk bı calısma sonrası oldu , zar olmaması tabııkı benım ıcn bı artıydı ama cok fazla tıtrıyordum , dondukten sonra ıkı aksam denedık tabıı oncesınde on sevsme falan yok ders gıbı , yıne hafıf tıtremelerım oluyordu regl oldum 3. gun cok sınır oldum ama napım :( sımdı onun bıtmesını beklıyorum , yarın bıter tahmınımce , sımdıde yapamaz mıyyım acaba korkusu var ama once aparatlarla sonra hemen esınle denıyceksın , ee senın nolcakmıs sımdı ne dıyor Ulusoy ?

bu derdi bende yaşadığım için çok iyi anlıyorum ve bi nebzede olsa yararlı olduysam ne mutlu bana :teytey:

ben bepanten ve bebe yağı ile çalışıyordum onları kullanınca çok rahat itiyosun cesaretini toplamaya çalış itmeye çalışırken güzel şeyler düşün mesela başardığını bu olayın bittiğini gibi

Oldun tabi zemuszemus seninde bir süre çalışıp başarman moral verdi bana. Aynı şeyleri yaşayan birilerine çok ihtiyaç duyuyor insan. Evet benimde jelim var onla itiyorum daha rahat oluyor tabi diğer türlü kuru olur. Büyük aparatlara geçince seninle paylaşımlarıma devam etmek isterim. 3.aparatta neler yapacağım merak ediyorum. Girişteki boğumu geçerken zorlanmıştım çünkü daha önce (kendim yaparken) ufak bir acı hissi olmuştu. Ben hiçbir acıya tahammül edemiyorum tabi. İnşallah bu sefer daha rahat olacağım.

Resmen düşüncelerime tercuman oldun canım.Ben birkaç kere daha sormuştum sanırım bu soruyu:) Bende aynı durumdayım bende baktığım zaman parmağımın bitim kısmını görüyorum acaba iki boğum sonuna kadar girdikten sonrasımı?o zaman ben daha iki boğum yapmamış olacağım:( bakalım nasıl cevaplar gelecek?

hera kadın saglıgı merkezı / doktor saygın bu bahsettıgınız doktor , ısım verılmeme gıbı bır durum yok, aksıne verılmelı bence

ben de gittim 4 seansta aldım p...s büyüklüğünde olanı ama memnun değilim hala vajinismusum ve burdan sıfırdan parmak egzersizleri ile başladım. Şimdi o verilen cisimlerle çalışabiliyorum anca...yani anca acısız yapabiliyorum yavaş yavaş.

kizlar size bir soru sorcam sperm acik yerde kalinca ne kadar sürede ölür yoksa acik yerde kalmamasi mi lazim bunu cevaplarsaniz cok sewinirim bir arkadasimda vajinusmus hastasi kocasi cocuk istiyor yoksa ewlilikleri bitecek oda siringa yoluyla spermi vajinasina dokecek mumu sokabiliyor ama penisde basarisiz oluyor bir bilgisi olan warsa bana cvp yazsin

kizlar size bir soru sorcam sperm acik yerde kalinca ne kadar sürede ölür yoksa acik yerde kalmamasi mi lazim bunu cevaplarsaniz cok sewinirim bir arkadasimda vajinusmus hastasi kocasi cocuk istiyor yoksa ewlilikleri bitecek oda siringa yoluyla spermi vajinasina dokecek mumu sokabiliyor ama penisde basarisiz oluyor bir bilgisi olan warsa bana cvp yazsin

sanırım 72 saat canlı kalabiliyo

venüsten canım şu iki parmak iki boğum durumunu sormuştun sanırım. Bence parmakların 5 cm sonrası zaten önemli değil. mumlarında uzunluğu değil çapı inemli. Çünkü kasılan kaslar rahşm yolunun ağzındaki4-5 santim, gerisinin kasılma özelliği yok o yüzden çalışırken o dar yeri geçtikten sonra yayla gibi geliyo, genişlemiyo aslında sadece ordaki kaslar zaten rahat. Uğraşma parmağı uzatacam diye önemli olan girişi alıştırmak.... o bi yerde cuppp diye kayma hissi varya orayı atlattıysan tamamdır.

evet o benım upuzun bır yazım vardır sıtede , :) ben cok cok cok saskınım , ben zar operasyonuda yaptırmıstım , ordada ıkı gunluk bı calısma sonrası oldu , zar olmaması tabııkı benım ıcn bı artıydı ama cok fazla tıtrıyordum , dondukten sonra ıkı aksam denedık tabıı oncesınde on sevsme falan yok ders gıbı , yıne hafıf tıtremelerım oluyordu regl oldum 3. gun cok sınır oldum ama napım :( sımdı onun bıtmesını beklıyorum , yarın bıter tahmınımce , sımdıde yapamaz mıyyım acaba korkusu var ama once aparatlarla sonra hemen esınle denıyceksın , ee senın nolcakmıs sımdı ne dıyor Ulusoy ?

Sitedeki yazını okumadım ama dk.gruptan gönderdiği mailleri takip ediyorum. Seni çarşamba günümü aldı yani 31 mart.
evet ders gibi olunca insan yapamıyor bizde orda denedik p..s girdi ama birde bana sor nasıl girdi. Ben rahat değilim dedim kasılmalarım geçmedi. Şimdi evde devam ediyorum. Dün başladım Küçük aparatla çok rahat yaptım 40 kez. Hocada dedi regl den sonra herkes acaba yapabilirmiyim diyormuş. Bende eve döndüm regl oldum çalışamadım. sonra tedirgin oldum yapamayacağım diye 2 gün oyalandım ama dün başladım çalışmama. Sende yaparsın canım hiç takılma öyle yapamam diye.

ben de gittim 4 seansta aldım p...s büyüklüğünde olanı ama memnun değilim hala vajinismusum ve burdan sıfırdan parmak egzersizleri ile başladım. Şimdi o verilen cisimlerle çalışabiliyorum anca...yani anca acısız yapabiliyorum yavaş yavaş.

GUINNES SEN hera ya mı gıttın Dr. ulusoya mı ? ıkısıde bıldıgım kadarıyla sonuclanmadan bırakmıyor hastalarını ? hatta hera /saygın by aldıgı ucretı gerı verıyor

spermin dış ortamda canlı kalma süresi diye google yazarsan cıkıyor :) 3-5 dk mış :)

Sitedeki yazını okumadım ama dk.gruptan gönderdiği mailleri takip ediyorum. Seni çarşamba günümü aldı yani 31 mart.
evet ders gibi olunca insan yapamıyor bizde orda denedik p..s girdi ama birde bana sor nasıl girdi. Ben rahat değilim dedim kasılmalarım geçmedi. Şimdi evde devam ediyorum. Dün başladım Küçük aparatla çok rahat yaptım 40 kez. Hocada dedi regl den sonra herkes acaba yapabilirmiyim diyormuş. Bende eve döndüm regl oldum çalışamadım. sonra tedirgin oldum yapamayacağım diye 2 gün oyalandım ama dün başladım çalışmama. Sende yaparsın canım hiç takılma öyle yapamam diye.

yanı yapılıyor dımı ? bende üzüldüm regl den sonra kapanır mı orsı yıne , kasılır mı dıye , bıde bazı ınsanlar reglden sonra ılıskı zor oluyor dıyor gercı bazılarıda daha kolay oluyor dıyo ay bılmıyorum aslında bu satten sonra oyle herkesın dedıgıne tkılmamak lazımmıs ,pekı senın denemelerın nasıl suanda? dorduncu aparatın tırtıklı olan mı ?

Back