- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.581
bence de...
bende bu akşam mum denicem 2 parmak zor gibi geldi..tabi bide muma emla'yı desteklemem gerekicek sanırım...
emla'sız mum alan varmı arkadaşlar fisfisfis
başardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, darısı hepınızın başınaaaaaaaaaa
Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Dün biraz okudum ve bugün üye oldum.
mumun etrafına streç film sarıyodunuz dimi ? ilk denemeyi hangi ölçülerdeki mumla yapmamızı tavsiye edersiniz ?
ben orta parmağı sonuna kadar alabildim yani eminim daha uzun olsaydı parmağım girerdi
onda bi problemim yok ama parmağı 2 ye çıkarınca biraz sorun oldu
kızlar 2 parmak 1 mumdan daha kalın bence neden 2 yada 3 parmak dan sonra
mum deniyosunuz???
biraz geç oldu ama hadi gözünüz aydın kızlar darısı diğerlerinin başına :)
amanın testlik durumdamıyım delikafadulden
hoşgeldin
egzersizleri yapabiliyor musun
nefesi kegeli okudun mu canım sayfanın en başında
Hoşbulduk a.s
İlk sayfaya biraz göz attım sadece. Benim aparatlarım var onlarla çalışıyorum. Dün başladım Yaklaşık 40 giriş çıkış yaptım. Bende inanamadım nasıl yaptığıma :1rolleyes: Siz neler yapıyorsunuz mumlamı ?
2 parmaktan kalın mum deneye bilirsin ve mum daha uzun ben 12 cm kadar aldımve parmakla iki büklüm oluyordum hem ben yoruluyordum hem kolum yoruluyodu çabuk bırakıyordum mumu istediğin kadar tutabilioysun ve aşağı yukarı dairesel hareket ettirirsen orası esniyo parmakta bunu rahat yapamıyorsun
aparat dediğin nedir ?[/QUOT
Muma benzeyen plastik şekiller diyebilirim.
bilmem 1 hafta geçti diyosun ondan dedim bide mide bulantısı kesin hamilesin sendelikafadulden:roflol:
evet parmakla zor oluyo akşam olsada dediklerini uygulasam :teytey: aman bi de bi hevesliyim ki sorma kardeş :dance: :sm_cool:
çözdüm ben bu işi yaa :lepi:
amin canım
ben senin yeneceğine yürekten inanıyorum
zaten zamanla oluyor
beynimizin alışmasına bağlı
ve sennkide alışmaya başlamış yolun sonu belli tatlım egzersizlere devam
Allahım yardımcımız olsun hepimizin ve hoşgeldin a.s.
aparat dediğin nedir ?[/QUOT
Muma benzeyen plastik şekiller diyebilirim.
evet duymuştum ama nasıl nerden bulurum sorupta alamam utanırım diye :kedi: mum daha çazip geldi :)
Bana doktorum verdi. Bende bir arkadaş için araştırdım fakat bulamadım. Bazı sitelerde yapay p..s ler var onlarlada çalışılabilir belki.
130-150 tl civarında yaa o dediğin şeyler pahalı gibi... ayrıca da eşlerimiz bozulabilir bu duruma kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?