Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet insan gerçekten ihtiyaç duyuyor ben kimseyle paylaşamamıştım bu siteyi de görmemiştim.ben hep bunu aldım diğeri daha büyük nasıl alıcam diye düşünüyodum ama hepsinide alabildim sen 3.aparatıda alınca yapabildiğine daha çok inanacaksın benimde canım çok tatlı ama birazcık dayanmak lazım sonu güzel olacak sen aparatlara geçtikçe yaz bana yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla cnm

frambuazlı pastam işte bende atladığım yerden emin olmak için soruyorum zemuszemusbi yerden atlıyorum ama dahadamı atlamak gerek süprizzzzzşimdi orta parmağımın 2 boğumunu ölçtüm 5 cm. boğumdan itibaren içeriye girdiğini düşünürsem oraya gelene kadarda 2-3 cm varsa ve oraya 1-2 cm geliyosa bu yeterlimidir ? anam anlatmak bile zormuş buyrunnnnnnnnnşöyle bi türkü vardı sanırsam vajininin damından atlayamadım liralarım döküldü toplayamadım tey tey diyeee uzar gider hihoyyytyok ben bu gün hiç iyi deilim sırnaşık şey

GUINNES SEN hera ya mı gıttın Dr. ulusoya mı ? ıkısıde bıldıgım kadarıyla sonuclanmadan bırakmıyor hastalarını ? hatta hera /saygın by aldıgı ucretı gerı verıyor

Evet GUINNES senin durum nedir ne zaman gittin (sanırım saygın beye gittin.) senin neden olmadı korkuyormusun ?

hera kadın saglıgı merkezı / doktor saygın bu bahsettıgınız doktor , ısım verılmeme gıbı bır durum yok, aksıne verılmelı bence

evet cnm saygın bey

Canım valla kimseye kulak asma yaparsın reglden sonra niye yapamayasın regl engelmi durama yooo. bİZ herkesin dediğine kulak astık şimdide boğuşuyoruz bu vajiyle. Boşver sen herkesi . Ben reglden sonra çalıştım sende yapabilirsin. Güçlü ol , kararlı ol yapıcam de canım. 4.aparatım tırtıklı evet. Ben dün başladım süper başladım zemuszemus inanamadım kendime. Küçük aparatla başladım sırasıyla 4. cüye kadar gideceğim yavaş yavaş ama..

tamam canım iletişimi koparmayalım.
sen saygın beye gittin (isim veriyoruz galiba) şuan iyisin yani bi sorun yok

bence de...
bende bu akşam mum denicem 2 parmak zor gibi geldi..tabi bide muma emla'yı desteklemem gerekicek sanırım...
emla'sız mum alan varmı arkadaşlar fisfisfis

ben mum dahil egzersizlerimi emlasız yaptım iş pe.. e gelince ilk başardığım gün kullandım sonra onuda bıraktım zemuszemus

evet oraya gittim bende ilk denemelerde önce aparatla çalıştım sonra eşimle yaptık ama son 10 gündür artık onuda kullanmıyorum canımda yanmıyor artık beyine işledi galiba acımayacağı :roflol:

evet oraya gittim bende ilk denemelerde önce aparatla çalıştım sonra eşimle yaptık ama son 10 gündür artık onuda kullanmıyorum canımda yanmıyor artık beyine işledi galiba acımayacağı :roflol:

Sende çok yeni tedavi oldun yani. Çok güzel ya inşallah çalışmalarım bitince bende kurtulurum. Şu beynimiz var ya..Kişiye göre beyin farklılık gösteriyor gerçekten, ben daha yeni yeni cesaretlendim.

Sende çok yeni tedavi oldun yani. Çok güzel ya inşallah çalışmalarım bitince bende kurtulurum. Şu beynimiz var ya..Kişiye göre beyin farklılık gösteriyor gerçekten, ben daha yeni yeni cesaretlendim.

aynen cnm guclubacismile

birazdan eve geçicem zorlu maratonum başlıyoooo :lepi: :lepi::teytey:

evet benimde çok yeni cnm.sen çalışmaktan yeterki vazgeçme Allahın izniyle kurtulursun yapmaya başladıkça daha çok hevesleneceğini göreceksin

Hayır canım pişman değilim. Ben 2 doktor arasında seçim yaptım murat beyi tercih ettim. sen pişmanmısın peki ? sen saygın beyedemi giitin

once ona gıttım muayne ettı daha karar vermemıstım ama hıc sevmedım ben onu , sureklı dınden ve sureklı kendını ovmesı hosuma gıtmedı bıde bana o muayne sırasında cok acelecı geldı , ondan sonra araya bı 4 ay gırdı sonra ulusyoa ... oyle ıste , pekı sen pns deneyımı yaptın mı olmuyor mu yanı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…