• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence de...
bende bu akşam mum denicem 2 parmak zor gibi geldi..tabi bide muma emla'yı desteklemem gerekicek sanırım...
emla'sız mum alan varmı arkadaşlar fisfisfis

iki boy mum al bi klasik beyazlardan birde ondan biraz daha kalın önce beyaz olanı dene prezervatifle biraz kayganlaştırıcı jel yada bebeyağı kullan ben emla kullanmadım mum egzersizinde iki gün jelle birlikte yaptım üçüncü gün jelsizde alabildim nefes ve ıkınmak çok önemli ben her derin nefes alışımda alabildim mumu

başardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, darısı hepınızın başınaaaaaaaaaa

tebrikler alkisalkisalkis hergün böyle bir iki bir iki derken o listede kimse kalmayacak bir iki haftaya inşallah :)

ben orta parmağı sonuna kadar alabildim yani eminim daha uzun olsaydı parmağım girerdi

onda bi problemim yok ama parmağı 2 ye çıkarınca biraz sorun oldu

kızlar 2 parmak 1 mumdan daha kalın bence neden 2 yada 3 parmak dan sonra

mum deniyosunuz???

2 parmaktan kalın mum deneye bilirsin ve mum daha uzun ben 12 cm kadar aldımve parmakla iki büklüm oluyordum hem ben yoruluyordum hem kolum yoruluyodu çabuk bırakıyordum mumu istediğin kadar tutabilioysun ve aşağı yukarı dairesel hareket ettirirsen orası esniyo parmakta bunu rahat yapamıyorsun

hoşgeldin
egzersizleri yapabiliyor musun
nefesi kegeli okudun mu canım sayfanın en başında

Hoşbulduk a.s
İlk sayfaya biraz göz attım sadece. Benim aparatlarım var onlarla çalışıyorum. Dün başladım Yaklaşık 40 giriş çıkış yaptım. Bende inanamadım nasıl yaptığıma :1rolleyes: Siz neler yapıyorsunuz mumlamı ?

2 parmaktan kalın mum deneye bilirsin ve mum daha uzun ben 12 cm kadar aldımve parmakla iki büklüm oluyordum hem ben yoruluyordum hem kolum yoruluyodu çabuk bırakıyordum mumu istediğin kadar tutabilioysun ve aşağı yukarı dairesel hareket ettirirsen orası esniyo parmakta bunu rahat yapamıyorsun

evet parmakla zor oluyo akşam olsada dediklerini uygulasam :teytey: aman bi de bi hevesliyim ki sorma kardeş :dance: :sm_cool:

çözdüm ben bu işi yaa :lepi:

evet parmakla zor oluyo akşam olsada dediklerini uygulasam :teytey: aman bi de bi hevesliyim ki sorma kardeş :dance: :sm_cool:

çözdüm ben bu işi yaa :lepi:

hevesini kaybetme bende burda gaza geldim gittim denedim oldu daha bir haftalık üyeyim buraya başrdım

en kısa zamanda sizde başarısınız inşallah :)

Bana doktorum verdi. Bende bir arkadaş için araştırdım fakat bulamadım. Bazı sitelerde yapay p..s ler var onlarlada çalışılabilir belki.

arkadaşlar merhaba;

sitenize yeni üye oldum.3,5 yıldır bu sorunla uğraşıyordum.en sonunda Allahın izni ile 20 gün önce çözdük sorunu.:teytey:ben 4 seansta doktor yardımı ile çözdüm ve hala inanamıyorum sanki mucize tamamen bilinçaltı ile alakalı bir durum şu an kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.Yazdıklarınızı okudum bence parmak egzersizinden mum kullanmak daha faydalı daha çabuk yol almanızı sağlar.Zaten mumu içinize alabiliyorsanız sorunu halletmiş sayılırsınız ve ilk denemenizde de anlayacaksınız ki kafamızda büyüttüğümüz kadar zor ve başarılamayacak bir durum değil.Herkese bol şans ve azim diliyorum a.s

Back