• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhaba;

sitenize yeni üye oldum.3,5 yıldır bu sorunla uğraşıyordum.en sonunda Allahın izni ile 20 gün önce çözdük sorunu.:teytey:ben 4 seansta doktor yardımı ile çözdüm ve hala inanamıyorum sanki mucize tamamen bilinçaltı ile alakalı bir durum şu an kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.Yazdıklarınızı okudum bence parmak egzersizinden mum kullanmak daha faydalı daha çabuk yol almanızı sağlar.Zaten mumu içinize alabiliyorsanız sorunu halletmiş sayılırsınız ve ilk denemenizde de anlayacaksınız ki kafamızda büyüttüğümüz kadar zor ve başarılamayacak bir durum değil.Herkese bol şans ve azim diliyorum a.s

Tebrikleeeeeerrr zhr alkisalkisalkis
4 seans derken kaç günde başardın. Doktor adı verebiliyormuyuz arkadaşlar. Kesinlikle bilinçaltı.. bende doktor yardımı alıyorum herkesin yardımla 2 günde yaptığını ben yapamadım , çok hassasım ama şuan müthiş gelişmeler var evde çalışıyorum.

arkadaşlar merhaba;

sitenize yeni üye oldum.3,5 yıldır bu sorunla uğraşıyordum.en sonunda Allahın izni ile 20 gün önce çözdük sorunu.:teytey:ben 4 seansta doktor yardımı ile çözdüm ve hala inanamıyorum sanki mucize tamamen bilinçaltı ile alakalı bir durum şu an kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.Yazdıklarınızı okudum bence parmak egzersizinden mum kullanmak daha faydalı daha çabuk yol almanızı sağlar.Zaten mumu içinize alabiliyorsanız sorunu halletmiş sayılırsınız ve ilk denemenizde de anlayacaksınız ki kafamızda büyüttüğümüz kadar zor ve başarılamayacak bir durum değil.Herkese bol şans ve azim diliyorum a.s

hakkaten arkadaşım iş insanın kafasında bitiyo...o parmak girdikten sonra ulan dedim kendi kendime dünya da milyonlarca insan bu işi yapıyo hemde zevkle naniknanik

neden ben neden 'BıZ' korkulacak bişey yok belki biraz sızı ama sonunda :hooray:

bende daha sadece 2 parmak alabildim o da hepsi değil yani...ama kendime güveniyorum Allahın sayesinde olacak :Saruboceq:

hep klasiktir ya kendini kasma serbest bırak nefes al ver kegel vs...
bunlar altın kuralmış arkadaşlar alkisalkisalkis

sözlerimi son olarak şunlarla bitirmek istiyorum değerli dostlar

SABRIN SONU SELAMETTıR,BAŞA GELEN ÇEKıLıR

:dance: :teytey: :roflol:

tebrikleeeeeerrr zhr alkisalkisalkis
4 seans derken kaç günde başardın. Doktor adı verebiliyormuyuz arkadaşlar. Kesinlikle bilinçaltı.. Bende doktor yardımı alıyorum herkesin yardımla 2 günde yaptığını ben yapamadım , çok hassasım ama şuan müthiş gelişmeler var evde çalışıyorum.

zhr84 sen hangı doktordn yardım aldın acaba

Tebrikleeeeeerrr zhr alkisalkisalkis
4 seans derken kaç günde başardın. Doktor adı verebiliyormuyuz arkadaşlar. Kesinlikle bilinçaltı.. bende doktor yardımı alıyorum herkesin yardımla 2 günde yaptığını ben yapamadım , çok hassasım ama şuan müthiş gelişmeler var evde çalışıyorum.

tşk.ederim yerimseniben

ben çalıştığım için seanslara cumartesileri gidebiliyordum yani 4 haftada bitti kabus sadece 4 kere gittim.doktor adı verebiliyormuyuz bende bilmiyorum ilk gittiğimde çok umutsuzdum ama ilk seanstan sonra bende yapabilirim demeye başladım her seanstan sonra evde çalışıyordum bir dahaki seansa kadar doktor her seansta aparatı büyüttü hepsini rahatlıkla içime alabildim bunları yapabildiğime göre neden p...s alamıyim ki diye düşünüyo insan sen kaçıncı seanstasın

Evet canım ben hem doktora gidiyom hem buraya geliyorum ikisi bir arada zemuszemusyardımcı olabileceğim bişey varsa sorabilirsin canım...

Doktorunu ve çalışmalarını merak ettim ama burada paylaşmalımıyız bilemiyorum (yeni üyeyim ya) ne kadar süredir yardım alıyorsun ? Mumla çalışmadın sanırım henüz değil mi?

hakkaten arkadaşım iş insanın kafasında bitiyo...o parmak girdikten sonra ulan dedim kendi kendime dünya da milyonlarca insan bu işi yapıyo hemde zevkle naniknanik

neden ben neden 'BİZ' korkulacak bişey yok belki biraz sızı ama sonunda :hooray:

bende daha sadece 2 parmak alabildim o da hepsi değil yani...ama kendime güveniyorum Allahın sayesinde olacak :Saruboceq:

hep klasiktir ya kendini kasma serbest bırak nefes al ver kegel vs...
bunlar altın kuralmış arkadaşlar alkisalkisalkis

sözlerimi son olarak şunlarla bitirmek istiyorum değerli dostlar

SABRIN SONU SELAMETTİR,BAŞA GELEN ÇEKİLİR

evet hep klasiktir ama insan elinde olmadan kasılıyor en önemlisi rahat olmak ve yapabileceğine inanmak dediğin gibi milyonlarca kadından hiç bir farkımız yok bence sende mumu dene daha çabuk yol alacağını göreceksin ve inancını hiç yitirme canım allahın izniyle çözersin

yENI SAYILIR , SIZ NE DURUMDASINIZ

Geçen hafta senin başarı mailini okudum sanırım :lepi: senden 2 hafta öncede ben gittim. orda çalışmalar yaptık bütün aparatları alabildim içime muayene eşliğinde ama. Kendim yapamadım canım ya çok hassasım, cesaret edip itemiyorum. Orada P...s deneyiminide kısmen yaşadık. ama kasılmalarım devam etti, korkularım da ... 10 gün ara verdim. Dün aparat çalışmalarıma başladım (küçük aparatla). 12 gün çalışmam var.. Bende çok güzel gelişmeler var imkansız dediğim şeyleri yapıyorum artık. Dün çok rahat çalıştım. Sanırım bilinçaltım yavaş yavaş tepki veriyor hihoyyyt Çok mutluyum.. inşallah başaracağım en kısa zamanda. Sen nasılsın rahat oluyor mu artık ? kasılmalar tamamen geçti mi?

tşk.ederim yerimseniben

ben çalıştığım için seanslara cumartesileri gidebiliyordum yani 4 haftada bitti kabus sadece 4 kere gittim.doktor adı verebiliyormuyuz bende bilmiyorum ilk gittiğimde çok umutsuzdum ama ilk seanstan sonra bende yapabilirim demeye başladım her seanstan sonra evde çalışıyordum bir dahaki seansa kadar doktor her seansta aparatı büyüttü hepsini rahatlıkla içime alabildim bunları yapabildiğime göre neden p...s alamıyim ki diye düşünüyo insan sen kaçıncı seanstasın

Benim doktorum şehir dışında. 3 gün görüştük. Biz eve döndük ve şimdi çalışmalarıma evde devam ediyorum. Bende aparatları büyüterek çalışmalarıma kendim devam edeceğim. Senin doktor istanbuldamı ?

evet hep klasiktir ama insan elinde olmadan kasılıyor en önemlisi rahat olmak ve yapabileceğine inanmak dediğin gibi milyonlarca kadından hiç bir farkımız yok bence sende mumu dene daha çabuk yol alacağını göreceksin ve inancını hiç yitirme canım allahın izniyle çözersin

bu akşam mum denicm cnm yarın gelişmeleri yazarım kaydirigubbakcemile5

Benim doktorum şehir dışında. 3 gün görüştük. Biz eve döndük ve şimdi çalışmalarıma evde devam ediyorum. Bende aparatları büyüterek çalışmalarıma kendim devam edeceğim. Senin doktor istanbuldamı ?

evet ist.de benim gittim merkezin ankarada da yeri var belki aynı merkezdir aparat kaç tane verdi sana

evet ist.de benim gittim merkezin ankarada da yeri var belki aynı merkezdir aparat kaç tane verdi sana

Evet canım anladım gittiğin yeri ,yok ankaraya gitmedim ben.Başka bir yere gittim. Tanışmayı çok istediğim bir doktordu senin dok.kendisiyle telf.görüşmesi yapmıştım.Senin doktorun başka hastalarıylada görüşmüştüm.
Neyse benim 4 aparatım var .. ilk küçükle başladık bakalım..

bende 4 aparat ile yaptım evet anladığın yer doğru ilk en küçüğü alabiliyorsan diğerlerinide alırsın cnm ben en sonuncuda biraz zorlanmıştım canım acıyordu biraz ama bir iki gün sonra acı falan kalmamıştı

bu akşam mum denicm cnm yarın gelişmeleri yazarım kaydirigubbakcemile5

CGDM sen bu işi çözeceksin hadi bakalım. :teytey: bu akşam dene. Güçlü olmak çok önemli bunu sende görüyorum. eğer akşam yapamazsan sakın yılma . Sen kesin yaparsın.
Evet nefes çok önemli arkadaşlar. nefes al verirken mumu it kendini sıkma nasıl kolayca girdiğini göreceksin.. Hadi başarılar..

bende 4 aparat ile yaptım evet anladığın yer doğru ilk en küçüğü alabiliyorsan diğerlerinide alırsın cnm ben en sonuncuda biraz zorlanmıştım canım acıyordu biraz ama bir iki gün sonra acı falan kalmamıştı

Seninle tanışmak moral oldu bana zhr cım. teşekkürler. iyiki üye oldum:dance:
Milyon kadından ne farkımız var dedinya hemen anladım. Aslında dediğim gibi ben bu 4 aparatıda aldım içime hatta bu en büyükte bile fazla acımadı. Ama ben çok cesaretsizim kendim itemiyorum. o yüzden yavaş yavaş çalışmalara başladık. inşallah en büyüğüde itebileceğim.

Back