• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel yaaa zemuszemus o zaman bende şu mum olayına bi el atayım kaydirigubbakcemile3 malum parmağa ne kadar alışsakta yabancı bir cisim alabilmek çok önemli demekki :Saruboceq:

bence de...
bende bu akşam mum denicem 2 parmak zor gibi geldi..tabi bide muma emla'yı desteklemem gerekicek sanırım...
emla'sız mum alan varmı arkadaşlar fisfisfis

bence de...
bende bu akşam mum denicem 2 parmak zor gibi geldi..tabi bide muma emla'yı desteklemem gerekicek sanırım...
emla'sız mum alan varmı arkadaşlar fisfisfis

Ben emlasız aldım mumu ..bence mumu almak hiç zor değil canım emlayı kullanma derim.Önce parmağınla orayı hisset ince bir kalemle ne kadar girebildiğine bak ve kendini rahatlat. Sonra muna kayganlaştırıcı sür ve dene olacaktır. Emlayı kullanma bence ..

Ben emlasız aldım mumu ..bence mumu almak hiç zor değil canım emlayı kullanma derim.Önce parmağınla orayı hisset ince bir kalemle ne kadar girebildiğine bak ve kendini rahatlat. Sonra muna kayganlaştırıcı sür ve dene olacaktır. Emlayı kullanma bence ..

mumun etrafına streç film sarıyodunuz dimi ? ilk denemeyi hangi ölçülerdeki mumla yapmamızı tavsiye edersiniz ?

mumun etrafına streç film sarıyodunuz dimi ? ilk denemeyi hangi ölçülerdeki mumla yapmamızı tavsiye edersiniz ?

Burada beyaz mum demişti bir arkadaş ben onla denedim bir büyüğünü alamadım zaten. Kenarına incecik pamuk sardım.Sonra bir kat kağıt havlu , streçledim ve kayganlaştırıcı ile çok rahat oluyor .

benim ilişkide hala kasmalarım oluyo ayh böyle iyice sona doğru rahatlıyorum kendimi bırakıyorum sanırıp kuru kalıyorum ben hala kayganlaştırıcı kullanıos :1no2:
gerçi emlasız yaptığımada şükrediorumda sence ne durumdayım :kedi:

kız kasılmalar bende de oluyo hala elimden geldiği kadar rahatlamaya çalışıyorum ama oluyo hala daha alışırsın sen yenisin önsevişme uzun olsuunnnnnnnnnn o zaman ıslanırsın zamanla herşeysositososito

ben orta parmağı sonuna kadar alabildim yani eminim daha uzun olsaydı parmağım girerdi

onda bi problemim yok ama parmağı 2 ye çıkarınca biraz sorun oldu

kızlar 2 parmak 1 mumdan daha kalın bence neden 2 yada 3 parmak dan sonra

mum deniyosunuz???

kaydirigubbakcemile3ayy benim midem bulanmaya başladı sanırsam hamileyim:roflol:
(gene hamileyim psikolojisine girdim):roflol:

bende de o psikoloji var niyeyse ilişki yaşayamadım daha

işin kötüsü 1 haftayı geçti hala regl olmadım ağrım falanda yok 2 dir sabahları midem bulanıyo

sperm hareketli biliyosunuzki ya yolunu bulduysa eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

bende de o psikoloji var niyeyse ilişki yaşayamadım daha

işin kötüsü 1 haftayı geçti hala regl olmadım ağrım falanda yok 2 dir sabahları midem bulanıyo

sperm hareketli biliyosunuzki ya yolunu bulduysa eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

test alıp yapsana belli olmas öyle hamile kalan çok testler 2-3tl bişi al bitane istersen benim daha 12 günüm var adete

Tebrikler alkisalkisalkis ne kadar güzel bizede dua edin.Ne zamandır uğraşıyordun vajiyle?

Tam 3 sene 10 gun sonra bıttı kabus , suanda cok yenıyım , ve regl oldum , daha denemelere tam alısmadan :( kendı kendıme yenemedım ben sızler gıbı maaesef , gıttım dr. ulusoy a , 2 gun sonunda ılıskıye gırebıldım

Tam 3 sene 10 gun sonra bıttı kabus , suanda cok yenıyım , ve regl oldum , daha denemelere tam alısmadan :( kendı kendıme yenemedım ben sızler gıbı maaesef , gıttım dr. ulusoy a , 2 gun sonunda ılıskıye gırebıldım
tatlım önemli olan bunu yenmek ve yeneceğimizin farkına varmak
hepimizde bu potansiyel var
destek almak da güzel
gerekirse almalıyız tabiki
tebrik ediyorum seni ve eşinle mutluluklar diliyorum bir ömür boyu

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alkisalkisalkis

arkadaşlar mrb...
ilk önce derin ve besen arkadaşımı tebrik ediyorum :lepi:

ben sizi hergün takip ediyorum fakat hiç bi ilerleme kaydedemediğim için yazmıyorum.
egzersizlerimi düzenli olarak yapıyorum serçe parmak bile alamıyoken dün akşam orta parmak sonuna kadar alabildim 2 parmak yapmaya çalıştım biraz canm yandı onu da 2 boğuma kadar alabildim... kegel ve nefes alıp vermek acayip işe yarıyomuş
bugün emla alıp denicem arkadaşlar sizi takip etmeye devam ediyorum gelişmeleride yazıcam..
herkese Allah sabır ve kolaylıklar versin inş

amin canım
ben senin yeneceğine yürekten inanıyorum
zaten zamanla oluyor
beynimizin alışmasına bağlı
ve sennkide alışmaya başlamış yolun sonu belli tatlım egzersizlere devam
Allahım yardımcımız olsun hepimizin ve hoşgeldin a.s.

merhaba sldx
Seninle tanışmak isterim fakat şuan özel mesaj gönderemiyorum. ne zaman başardın.Yenimi gittin Murat beye.

Arkadaslar herkese merhaba bu siteye bayaa onceden uye olmustum..1 yillik evliyiz..bende de ayni durum var.. acil bir vakayim :( ((((( burayi hep sessiz takip edenlerden biriyim..yurt disinda yasiyoruz..tabi korkudan acaba biri tanirmi beni diye farkli bi sehirden gorunuyorum..aramizda zaman farki var..oyleki her sabah uyandigimda direk kendimi bu sitede yazilanlari okurken buluyorum..burda gun yeni baslarken orda bitior oluyor..ve sizin gun icerisinde girmis oldugunuz yazilari bir cirpida okuyorum..okuyorum okuyorum okuyorum okuyorum sadece yaptigim bu :( (((( ilerisine gidemiyorum gidemedim hic. Yani denemeye calistim sizin gibi..once parmakla basladim ama olmadi ..oraya bakamiyorum parmagim degdigi anda kas kati kesiliyorum resmen ..cok degil bi kac denemeden sonra bunu yapamicagimi anladim ve bunun bizim gibiler icin baska bir yolunun mutlaka olmasi gerektigini dusunup arastirma yaparken ve burda bazi arkadaslarin yazilarini okurken botoks tedavisini gordum..once tamam dedim iste bu..bu tam bizim gibiler icin olan bir tedavi yontemi..vajina kaslarina bir defada yapilicak ignelerle kurtulucam ve istemsiz kasilan kaslarim kasilamicak..etkiside en az 2 ay surdugu icin bu surectede iliskiye girebilicegim icin beynim buna otomatikmen alisicaktir diye dusundum..hatta okudugum yazilarin bazilarinda da aynen boyle diyordu..bi cok yerde botoks la ilgili olumsuz yazi var ama birinde de olsa olumlu yaziyi gordum ya ..tamam di..bitirmistim kafamda.. Turkiye ye gidicektik kisa bir surelige ..gittigimizde hemen yaptiricaktim..ve gittik..2 ay kadar tr deydik.esimin isleri nedeniyle..daha 3 gun once donduk tekrar buraya..ve tr deki o 2 aylik surecte botoks yaptirma isini bile her gun ertelemeye basladim..bugun yarin diye..gitmeden once burda oturdugum yerde heveslenip giderim demek cok kolaymis..ama is basa gelince ordayken bunu yapamadim yine..simdi gidicem vajinama igne nasil yaparlar dusuncesi bile beni kas kati kesmeye yettti.. ve daha ordayken yine beynimden gecen erteleme bahaneleri..neyse bir kac ay sonra yine gelicez tr ye ,,yaz olucak,,o zamana kadar toparlarim kendimi ve o zaman yaptirim diye..
Ve anlicaginiz ben yine burdayim ,,hic bisey yapamadim yine..botoksu bile beceremedim,,ama yinede anlamadigim bir umudum var icimde hep ertelsemde..ve sizlerin burdaki basardim yazilarini okudukca nasil bir umutlaniyor insan anlatamam..hele bugunku basaranlari okuyunca daha bi umutlandim heveslendim.. ne olur banada yardim edin arkadaslar..ve su emla denen kremi bile eczanenin birine girip almayi cesaret edemedim..en cok ta bunun icin pismanim..burda varmidir nerde bulurum hic bilmiyorumda..dilimde henuz olmadigi icin her nekadar iyi sartlar olsada burdaki bir doktora gidip derdimi anlaticak cozumumde yok..esimle gitsem oda cok sacma olucak..esimmi doktora anlaticak ,,benim hissettiklerimi doktora nasil aktarabilir ki.:( (( ve burdaki arkadaslarin hepsine tesekkurler,,cok guzel bir paylasim alani burasi ya..Bahar arkadasim sen nasil iyi bir insansin boyle ,,nuran arkadasim senin iyiligin ve dogal anlatimin hele..venusten senin pozitifligin ve sayamadigim diger arkadaslar cok cok tesekkurler..iyiki bu site var..bi gun benimde vajiyi yenmis biri olarak basardimmmmm yazimla giris yapmam umidiyle..hepinize iyi aksamlar..

merhaba tatlım
sen başarmayı istiyorsun ama kendini engelliyorsun
lütfen silkelen topla kendini
bizde senn gibidik erteledik erteledikçe sorunlar oldu
kendimizi kötü hissettik
eşini seviyorsun kendini seviyorsun öyleyse buna bir son verelim
ben de dokunamazdım orama
yerini de bilmezdim
ama bak burda birçok arkadaşımız yerini bile benm gibi bilmeyenler hep sonunda başardık
sen de başaracaksın inşallah
ama adım at
adımların ilerledikçe başarın artacak
yavaş yavaiş
bak zamanla oraya bakmayı dokunmayı okşamayı gevşemeyi parmakla egzersiz yapmayı.....yapacaksın
amaaa adım atman şart
ben üye olmamıştım burayoı okuduğumda
yenince üye oldum bir düşün beni
ben başardıysam sen de.... inan bana
erteleme artık
lütfen topla kendini canım kardeşim
:1hug:kaydirigubbakcemilea.s.

Back