Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler besen çok sevindim alkisalkisalkis lütfen bilgilerinizi bizimle paylaşın o mutluluğu bizde yaşarız inşallah en kısa zamanda...

inşallah herkes kurtulur bu dertten ben bu siteye üye oldum haftasına kurtuldum valla :) okuduklarımı duyduklarımın mantıklı gelenini yapabileceğime inandığım egzersizleri yaptım

orta kalınlıkta muma prezervatif takıp dene birazda bebeyağı sür kayganlaştırsın derin nefes al ıkın ve it mumu kayıp gittiğini göreceksin ayna karşısında yap üç kere nefes alıp ıkınmam yetmişti benim 9cm alabilmiştim üç gün mumla denedim sonra emla kremle denedim ve oldu

merhaba arkadaşım,

buraya yazarak hissettiklerini bizimle paylaşarak ilk adımı attın bile zemuszemusbu hastalık öyle bişeyki bundan kurtulmayı istemek yetmiyor malesef...hepimiz aylarca yıllarca ağladık zırladık bir dünya şey kullandık ama nafile...bundan kurtulmanın tek yolu bilinç altına söz geçirebilmek...inan hiçbirimiz birbirimizden farklı değiliz hepimiz hemen hemen aynıyız...bunu başarmak istiyorsak önce kendimizi toparlayıp azimle vazgecmeden egzersiz yapmalıyız...egzersizi daha rahat yapabilmek için emla kullanmak istiyorsan ve eczaneye gidip alamıyorsan eğer eşin alabilir yada internet üzerinden satışı vardır mutlaka o şekilde alabilirsin..herşeyden önce sen kendin bir adım atmalısın aynayla bakmayı dene bakamıyorsanda üzülme parmağınla sadece dokun parmağını hisset korkuyorsan hareket bile ettirme sadece orada öyle kalsın aradan bi saat gecsin tekrar dokun yavaş yavaş sonra sen kendin meraktan o bölgede hafif hafif parmağını gezdirmeye başlayacaksın zaten...sadece bir dene ne kaybedersin? son derece normal korkman hepimiz korktuk ama bak artık bir sürü şey öğrendik vajimiz hakkında orası üvey evlat deil oda senin bir parçan aynı burnun dudağın gibi onlara dokunmaktan korkuyormusun?

canım ben yendiğim günden itibaren parmak mum egzersizleri bıraktım aslında genişletmekle ilgili değil ki bunlar olacağına inandığın için kendini rahat bırakıyosun.bence rahatla kasma kendini,ben hala kasarsam içimdeyken ağrım oluyo.

evet istiyom en tombişinden boshayallersmile hayırlısı korkuyomda bi tarafdaneyvahedigeldismile sen istemiyomusun?

biz 1-2 yıl düşünmüyoruz canım.şu yendiğim ilk gün gümbürtüye gitti ama kaydirigubbakcemile3 istemiyoruzya bi de olacağı tutarmış diye de gülüyoruz da :)
bakalım hayırlısı olsun.Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah :Saruboceq:

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüs
5- Mutsuz_umutsuz
6- G_y
7- Cara
8- Fimu
9- Crescent84
10- Ela _emre
11- Ayumut :hooray:
12- Bembeyazev
13- Yaseminimm
14- Hayatnur86
15- Krizantem78
16- Zerr
17- Cgdm85
18- Mmerviss
19- Hayrunemin
20- Tobeornottobe
21- Hayat_acil
22- Mızmız

Taze gelinlerimiz :
1- Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

kızlar bişey sorucam şimdi parmak egzersizinde ben 2 parmak 2 boğum yapıyorumya hafif uzanır gibi sokuyorum parmakları sonra biraz doğrulup bakıyorumya gördüğüm şey yani yukardan son parmağın dibine doğru olan bir boğumluk kısımı görüyorum göremediğim yer 2ci boğumdan itibaren içeri doğru giriyorya benim o son boğumu görmememmi lazım dibine kadar sokup parmağın bitimini görmeliyim yoksa kalan 1 boğum normalmi ? bilmem anlatabildimmi delikafadulden

Resmen düşüncelerime tercuman oldun canım.Ben birkaç kere daha sormuştum sanırım bu soruyu:) Bende aynı durumdayım bende baktığım zaman parmağımın bitim kısmını görüyorum acaba iki boğum sonuna kadar girdikten sonrasımı?o zaman ben daha iki boğum yapmamış olacağım bakalım nasıl cevaplar gelecek?

dün akşam baktım durdum tek parmak orta yada işaret parmağımı sonuna kadar sokabiliyorum 2 parmağıda önce yan yana sokuyorum belirli bi yerden sonra olmuyor gibi oluyor içeride küs işareti yapıyorum itiriyorum ama tereddütte kaldım dahada içerde olmalımı diye :umursamaz: bakalım nasıl olmalıymış vaji uzmanlarımızdan öğreneceğiz şimdi zemuszemus

ilk geceden hamile olanlar çok :jeyyar: bende düşünmüyodum aslında ama dogum kontrol ilacı agır gelince bıraktım sonrada bi bebek istegi oldu bakalım bu ay olcakmı hayırlı zamanda olsun inşallah:ecrin_bebek:

canım öyle ittiriyosun ki geniş bi yere ulaşıyosun parmak uçlarımı ilk boğumunu hareket ettirebiliyodum ben içeri öyle rahat bi yer yani kaydirigubbakcemile3

benim ilişkide hala kasmalarım oluyo ayh böyle iyice sona doğru rahatlıyorum kendimi bırakıyorum sanırıp kuru kalıyorum ben hala kayganlaştırıcı kullanıos :1no2:
gerçi emlasız yaptığımada şükrediorumda sence ne durumdayım :kedi:

arkadaşlar mrb...
ilk önce derin ve besen arkadaşımı tebrik ediyorum :lepi:

ben sizi hergün takip ediyorum fakat hiç bi ilerleme kaydedemediğim için yazmıyorum.
egzersizlerimi düzenli olarak yapıyorum serçe parmak bile alamıyoken dün akşam orta parmak sonuna kadar alabildim 2 parmak yapmaya çalıştım biraz canm yandı onu da 2 boğuma kadar alabildim... kegel ve nefes alıp vermek acayip işe yarıyomuş
bugün emla alıp denicem arkadaşlar sizi takip etmeye devam ediyorum gelişmeleride yazıcam..
herkese Allah sabır ve kolaylıklar versin inş

Kızlar Merhaba
Ben aranıza dün katıldım. Yavaş yavaş sizleri tanımak ve neler yaptığınızı öğrenmek isterim. Ne kadar süredir çalışıyorsunuz egzersizleri. Listede 22 kişiyiz sanırım. Kaç kişi başardı acaba.
Derin ve Besen başarmış tebrik ederim sizi.
Sizlere ve tanımadığım tüm kardeşlerime duacıyım. Rabbim hepimize en kısa zamanda başarmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…