• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım öyle ittiriyosun ki geniş bi yere ulaşıyosun parmak uçlarımı ilk boğumunu hareket ettirebiliyodum ben içeri öyle rahat bi yer yani kaydirigubbakcemile3

Canım onu yapıyorumda dibine kadar mı ittirmek lazım ? siz egsersiz yaparken 2 parmağı sonuna kadar alabiliyormuydunuz ?

arkadaşlar mrb...
ilk önce derin ve besen arkadaşımı tebrik ediyorum :lepi:

ben sizi hergün takip ediyorum fakat hiç bi ilerleme kaydedemediğim için yazmıyorum.
egzersizlerimi düzenli olarak yapıyorum serçe parmak bile alamıyoken dün akşam orta parmak sonuna kadar alabildim 2 parmak yapmaya çalıştım biraz canm yandı onu da 2 boğuma kadar alabildim... kegel ve nefes alıp vermek acayip işe yarıyomuş
bugün emla alıp denicem arkadaşlar sizi takip etmeye devam ediyorum gelişmeleride yazıcam..
herkese Allah sabır ve kolaylıklar versin inş

Canım teşekkür ederim...
Sen de güzel ilerlemeler kaydetmişsin devamı gelir inşallah yola devam :lepi:

Kızlar Merhaba
Ben aranıza dün katıldım. Yavaş yavaş sizleri tanımak ve neler yaptığınızı öğrenmek isterim. Ne kadar süredir çalışıyorsunuz egzersizleri. Listede 22 kişiyiz sanırım. Kaç kişi başardı acaba.
Derin ve Besen başarmış tebrik ederim sizi.
Sizlere ve tanımadığım tüm kardeşlerime duacıyım. Rabbim hepimize en kısa zamanda başarmayı nasip etsin.

Teşekkür ederim, darısı listedekilerin başına...

Kızlar Merhaba
Ben aranıza dün katıldım. Yavaş yavaş sizleri tanımak ve neler yaptığınızı öğrenmek isterim. Ne kadar süredir çalışıyorsunuz egzersizleri. Listede 22 kişiyiz sanırım. Kaç kişi başardı acaba.
Derin ve Besen başarmış tebrik ederim sizi.
Sizlere ve tanımadığım tüm kardeşlerime duacıyım. Rabbim hepimize en kısa zamanda başarmayı nasip etsin.

merhaba arkadaşım,
öncelikle aramıza hoşgeldin a.s.
listeyi sanırım Nisan başı gibi hazırladık ondan önce başaran bir sürü arkadaşımız var zemuszemusherkes farklı sürelerde başarıyor belli olmuyor 1-2 haftada yenende var 2-3 ayda yenende var tamamen egzersizlere bağlı bi durum bence kaydirigubbakcemile3umarım en kısa sürede bizlerde başarırız :bbo:

VENÜSTEN sen mum ile deneme yapıyormusun yapıyorsan biraz bilgi lütfen;)

yok canım henüz yapmadım dün burada yapacağımı söylemiştim ama evde ki mumlar uygun deildi kaydirigubbakcemile3 bi sürü mum vardı hepsi pullu mullu mum kolleksiyonu yapmışım resmen ama hiç biri vajilik deil zemuszemusbide etrafları dallı budaklı gibi karar veremedim açıkcası c.tesi doktora gidene kadar beklesemmi yoksa uygun bi mum alsammı diye düşünüyorum şu an :hihoyyyt

merhaba arkadaşım,
öncelikle aramıza hoşgeldin a.s.
listeyi sanırım Nisan başı gibi hazırladık ondan önce başaran bir sürü arkadaşımız var zemuszemusherkes farklı sürelerde başarıyor belli olmuyor 1-2 haftada yenende var 2-3 ayda yenende var tamamen egzersizlere bağlı bi durum bence kaydirigubbakcemile3umarım en kısa sürede bizlerde başarırız :bbo:

İlgin için teşekkürler..
Kızlar şunu söyleyeyim çok iyisiniz bence ,yardım almadan bu sitede kendi çalışmalarınızla parmak egzersizi yapabiliyorsanız harikasınız diyorum:lepi: Benim 15 gün önce nasıl olduğumu bir bilseniz. Sizlere hayran kaldım doğrusu. bende çalışmalarıma başladım dün.

başardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, darısı hepınızın başınaaaaaaaaaa

:nazar: tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşımmmmmm a.s.hadi kızlar başaran başarana bizde yenelimmmmm şunu....

başardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, darısı hepınızın başınaaaaaaaaaa

tebriklerrrrr harikasınnnn bugünde geldi bi haber ne güzellll :lepi: alkisalkisalkis

arkadaşlar mrb...
ilk önce derin ve besen arkadaşımı tebrik ediyorum :lepi:

ben sizi hergün takip ediyorum fakat hiç bi ilerleme kaydedemediğim için yazmıyorum.
egzersizlerimi düzenli olarak yapıyorum serçe parmak bile alamıyoken dün akşam orta parmak sonuna kadar alabildim 2 parmak yapmaya çalıştım biraz canm yandı onu da 2 boğuma kadar alabildim... kegel ve nefes alıp vermek acayip işe yarıyomuş
bugün emla alıp denicem arkadaşlar sizi takip etmeye devam ediyorum gelişmeleride yazıcam..
herkese Allah sabır ve kolaylıklar versin inş

inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin :)

Back