• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım harikasın,süperrrrrrrrrrrrrr
Gözlerime inanamadım,çok sevindim
Ne diyceğimi bilmiyorum gerçekten bende bu kadar çabuk beklemiyordum senden ama çok çok sevindim senin adına
Allah bi daha yaşatmasın,hep mutlu ol inşallah.......

Amin canım, teşekkür ederim...
Ben de beklemiyordum ama oldu işte...

derin,besen ikinizide tebrikederim kaydirigubbakcemile5 :lepi: ne güzel darısı bizim başımıza şu illeti yenmek istiyorum bende yaaaa hep birlikte yenmek dilegiyle iyi geceler arkadaşlar hihoyyyt

Teşekkür ederim, darısı en kısa zamanda senin başına canım...

günaydın kızlar,

ah ne çok isterdim bu sabah güzel haberler vermek.....dün besen ve derin den aldığım enerjiden sonra akşam deneme yapmaya karar verdim ama olmadı. Olmasını engelleyen bazı durumlar var...bu yüzden sizlerden yardım isteyeceğim, baharcım aklıma ilk sen geldin.

1. Biz deneme yaparken kullandığımız aşırı kayganlaştırıcı, jel vs. sertleşme problemi yaşatıyo bize, yani mum gibi sert kalmıyo ki, çabuk davranmam gerekiyo, olmuyo o zaman. Mumu almam sürüyo benim bir iki dakika,p....s de böyle bi şansımız yok. Ne yapmam gerekio bu zamnı kısaltmak için iyice muma alışmam mı lazım.

2. Ben mumla çalışırken (sanırım dün biraz fazla çalıştım, akşam vajim bayağı yorulmuştu sanki) p...s kalınlığında mum alabiliyorum fakat, direkt sıfırdan olmuyo. Önce iki parmak sonra mum yapabiliyorum, vaji esnemiş oluyo çünkü.....Kısacası p...s alamıyorum sıfırdan yaaa, sanki ameliyat yapıyoruz gibi oldu valla akşam parmaklar mumlar, kremler emlalar vıcık vıcık oldum sinirim bozuldu.:gitme:

günaydın kızlar,

ah ne çok isterdim bu sabah güzel haberler vermek.....dün besen ve derin den aldığım enerjiden sonra akşam deneme yapmaya karar verdim ama olmadı. Olmasını engelleyen bazı durumlar var...bu yüzden sizlerden yardım isteyeceğim, baharcım aklıma ilk sen geldin.

1. Biz deneme yaparken kullandığımız aşırı kayganlaştırıcı, jel vs. sertleşme problemi yaşatıyo bize, yani mum gibi sert kalmıyo ki, çabuk davranmam gerekiyo, olmuyo o zaman. Mumu almam sürüyo benim bir iki dakika,p....s de böyle bi şansımız yok. Ne yapmam gerekio bu zamnı kısaltmak için iyice muma alışmam mı lazım.

2. Ben mumla çalışırken (sanırım dün biraz fazla çalıştım, akşam vajim bayağı yorulmuştu sanki) p...s kalınlığında mum alabiliyorum fakat, direkt sıfırdan olmuyo. Önce iki parmak sonra mum yapabiliyorum, vaji esnemiş oluyo çünkü.....Kısacası p...s alamıyorum sıfırdan yaaa, sanki ameliyat yapıyoruz gibi oldu valla akşam parmaklar mumlar, kremler emlalar vıcık vıcık oldum sinirim bozuldu.:gitme:
canım o olayın kayganalstırırcıyla alaksı yok bence cunku aynı sorun benım esımdede var yanı cok cabuk hareket etmemız gerek ..psıkolojık sanırım vajınusmus hastası bayanların eslerınd ebu sorun oluyormus ..yanı aynı problem bendede var:(((
bıraz uzun tut on sev... sonrada panık yapma ve esınde o olay baslayınca bekle bıra zdaha on sev.. devam et sonra tekrar dene

ben çok çekingen bir insanımdır eşim parmakla egzersiz yapalım dediğinde ortalığı kaldırmışım dokunma falan diye amaburda okuduklarımdan sonra gaza geldim iki pamaktn direk muma geçtim kalın mumu aldım içime bir hafta içinde oldu herşey bence bahane uydurmamalısın kendine hiç bir zaman ben kendim için söylüyorum parmak benim için rahatsızdı hem kısa geliyodu tam anlayamıyodum hemde ii büklüm oluyordum çabuk yorulup çabuk pes ediyodum mumu daha çok tavsiye ederim ben ondan yarar gördüm çünkü

Tebrikler besen çok sevindim alkisalkisalkis lütfen bilgilerinizi bizimle paylaşın o mutluluğu bizde yaşarız inşallah en kısa zamanda...

Günaydın kızlar...
Listeden adımı silebilirsiniz dün gece vajiyi yendim ben :dance::dance::dance::teytey:
Benim için hala inanılması güç ama başardımmmmmmmmmm hihoyyyt
Darısı hepinizin başına inşallah, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Ben de normale dönüyorum artık hihoyyyt

Derin o kadar sevindimki anlatamam :nazar: biz seninle aynı aşamadaydık bende denemeye geçtim fena gitmiyor aslında.Sormak istediğim çok şey var aslında.Sen kaç defa penis ile deneme yaptın? ağrı falan oldumu çok merak ediyorum darısı başımıza dua edin...

tamam canım teşekkür ederim...daha önce okumuştum psikolojikmen böyle olabileceğini. Demek çabuk davranmam lazım CADIARZU o zaman ben biraz daha çalışmalıyım sanırım mumla rahat olabilmam için.... örneğin parmağı da başlardan 5 dakikada alabiliyordum şimdi cuppp diye oluyo, zamanla kalın mum da öyle olur dimi mirmirmirmir

Bahar görüyormusun ne güzel ya başaranları okudukça umutlanıyorum ben mumu birkaç kez denedim ama nedendir bilmem pek ilerletemiyorum sanki yarıya kadar girdiğini görüyorum o kadar.Muma kağıt havlu sarıp üzerine streç film geçirdim öyle okumuştum bir arkadaş yazmıştı.Sen penis denemesi yaptığın ilk günmü oldu?

Bahar görüyormusun ne güzel ya başaranları okudukça umutlanıyorum ben mumu birkaç kez denedim ama nedendir bilmem pek ilerletemiyorum sanki yarıya kadar girdiğini görüyorum o kadar.Muma kağıt havlu sarıp üzerine streç film geçirdim öyle okumuştum bir arkadaş yazmıştı.Sen penis denemesi yaptığın ilk günmü oldu?
ben bır kac gund enendık hep yarııs oldu en sonund abasradım mumla dene ben mum denemsındne sonra basrdım yarısını yapıyorsan mumda hepsı olur..derın bır nefe sla ve ıktır ve bence sendne en kıs azmand abasarıcaksın

tamam canım teşekkür ederim...daha önce okumuştum psikolojikmen böyle olabileceğini. Demek çabuk davranmam lazım CADIARZU o zaman ben biraz daha çalışmalıyım sanırım mumla rahat olabilmam için.... örneğin parmağı da başlardan 5 dakikada alabiliyordum şimdi cuppp diye oluyo, zamanla kalın mum da öyle olur dimi mirmirmirmir
keısnlıkle egzersızlerını hergun duznelı yap tammaı bırakma tamammen hazır hısedınce pe.. denmesı yap

Derin o kadar sevindimki anlatamam :nazar: biz seninle aynı aşamadaydık bende denemeye geçtim fena gitmiyor aslında.Sormak istediğim çok şey var aslında.Sen kaç defa penis ile deneme yaptın? ağrı falan oldumu çok merak ediyorum darısı başımıza dua edin...

Canım teşekkür ederim, özel mesajına bakabilirsin...

Back