- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.481
kız bayıldıgın zaman eşin yanındamıydı bayılmak çok kötü birşey yaa bende bi benzerini sürekli yaşıyorum nolcek benim bu halim bilmem:gitme::sm_confused:[/QUOTE
canım o zaman daha kabullenmemiştim bu egzersizlerden filan önceydi..pe.. le denerken olacakmı diye ne kadar kastıysam bayılmışım zor yutkunurken uyandım eşim bağırıp yüzüme vuruyodu uyanmam için zor kendime geldim..o gün kabullendim zaten vajili olduğumu sonrada egzersizler başladı işte..boshayallersmile
kız bayıldıgın zaman eşin yanındamıydı bayılmak çok kötü birşey yaa bende bi benzerini sürekli yaşıyorum nolcek benim bu halim bilmem:gitme::sm_confused:[/QUOTE
canım o zaman daha kabullenmemiştim bu egzersizlerden filan önceydi..pe.. le denerken olacakmı diye ne kadar kastıysam bayılmışım zor yutkunurken uyandım eşim bağırıp yüzüme vuruyodu uyanmam için zor kendime geldim..o gün kabullendim zaten vajili olduğumu sonrada egzersizler başladı işte..boshayallersmile
anladım canım neyseki kurtuldun artık o günler çok eskide kaldı şimdi gelecege bakalımbebiş olcakmı bakalım bu ay:ecrin_bebek:
anladım canım neyseki kurtuldun artık o günler çok eskide kaldı şimdi gelecege bakalımbebiş olcakmı bakalım bu ay:ecrin_bebek:
sen bebek istiyomuydun ayh :lepi:
Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Dün biraz okudum ve bugün üye oldum.[/QUOT 1.sayfada kegel egzersızı yazıyor.onu oku ondan sonrada parmak egzersızlerını yap cok olay oldugunu gorceksınopuyorumnanaktan
Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Dün biraz okudum ve bugün üye oldum.[/QUOT 1.sayfada kegel egzersızı yazıyor.onu oku ondan sonrada parmak egzersızlerını yap cok olay oldugunu gorceksınopuyorumnanaktan
teşekkür ederim..
Günaydın kızlar...
Listeden adımı silebilirsiniz dün gece vajiyi yendim ben :dance::dance::dance::teytey:
Benim için hala inanılması güç ama başardımmmmmmmmmm hihoyyyt
Darısı hepinizin başına inşallah, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Ben de normale dönüyorum artık hihoyyyt
Günaydın kızlar...
Listeden adımı silebilirsiniz dün gece vajiyi yendim ben :dance::dance::dance::teytey:
Benim için hala inanılması güç ama başardımmmmmmmmmm hihoyyyt
Darısı hepinizin başına inşallah, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Ben de normale dönüyorum artık hihoyyyt
ben çok çekingen bir insanımdır eşim parmakla egzersiz yapalım dediğinde ortalığı kaldırmışım dokunma falan diye amaburda okuduklarımdan sonra gaza geldim iki pamaktn direk muma geçtim kalın mumu aldım içime bir hafta içinde oldu herşey bence bahane uydurmamalısın kendine hiç bir zaman ben kendim için söylüyorum parmak benim için rahatsızdı hem kısa geliyodu tam anlayamıyodum hemde ii büklüm oluyordum çabuk yorulup çabuk pes ediyodum mumu daha çok tavsiye ederim ben ondan yarar gördüm çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?