Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gercekten herkesin farklı farklı oluyor durumu.. kimi bakamıyor bile .. adı üstünde kaçınma ve erteleme hastalıgı sanırım biraz kendimizi disipline etmemiz gerekiyor kendimize söz dinletmemiz gerekiyor ve vajinayı tanımak lazım tabiki hemen pat diye egzersize baslayamayabilir kimisi kendini ikna etmek lazım acaba o yöntemmi bu yöntemmi dr a mı gitsem botoksmu yaptırsam egzersizmi yapsam diyede bisürü vakit kaybı oluyor bi yerden bismillah diyip baslamalı ...görüyoruzki yapanlar egzersizle gayretle üzerine giderek hallediyor insallah azıcık cesaretle bence baslamalısın hayat bence adını listeye yazdır :)

Canım harikasın,süperrrrrrrrrrrrrr
Gözlerime inanamadım,çok sevindim
Ne diyceğimi bilmiyorum gerçekten bende bu kadar çabuk beklemiyordum senden ama çok çok sevindim senin adına
Allah bi daha yaşatmasın,hep mutlu ol inşallah.......

tebrik ederim derincim çok sevindim teze gelin daha buralara uğramaz eee malum onca zamanın acısını çıkarmak lazım. darısı bana ve diğer arkadaşlara

besencim tebrik ederim çok sevindim sizleri gördükçe cesaret geldi bana da. ne kadar zaman çektin vajiyi

derin,besen ikinizide tebrikederim kaydirigubbakcemile5 :lepi: ne güzel darısı bizim başımıza şu illeti yenmek istiyorum bende yaaaa hep birlikte yenmek dilegiyle iyi geceler arkadaşlar hihoyyyt

herkese günaydın okula gitmeden günaydın diyeyim dedim
nasılsınız kızlar
bugün müjde verecek olan var mı
haberlerinizi bekliyoruz
herkese sevgiler
hoşçkalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…