- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.421
Besen tebrik ederim. Seni bekliyordum zaten eli kulağında diyordum:)) Allah başka dert vermesin inşallah.
Tebrik ederim derin ve besen a.s. a.s.kaydirigubbakcemile2sositososito
Size bir haberde benden dün bizde de büyük gelişmeler oldu .İçime alabildim epey ama daha emin değilim .İlk defa içime boşaldı eşim. İnşallah 2 , 3 güne kesin emin olur bende başardım yazacağım :))
kabustan kurtulduk zeliha :)
evet cnm buı arada adım zehra bnde sana beser demişim hadi ödeşmiş olduk:))))))bebk çlşmalrına baslıycnmı
evet cnm buı arada adım zehra bnde sana beser demişim hadi ödeşmiş olduk:))))))bebk çlşmalrına baslıycnmı
süpersin canım son aşamadasın sayılır. çünkü ben iki parmak iki boğumda 2,3 gün egzersiz yapıp başarmıştım, ama tabi kendini hazır hisset öyle yap denemeyi..
dediğim gibi çok pozitif ve morallisin. o yüzden senin mutlu sonda yakın hihoyyyt
:bbo: iide ben zehra okuyup zeliha nasıl yazdım anlamadım kusura bakma
aaaaaa bnm hiç bişeyden haberim yok derin ve besen neler olmus szde
hosgeldın canım aramız a..hıc egzerszı yaptınmılisteden silinen arkadaşların yerine beni yazabilirsinizonların adına çok sevindim. Ben yeni bi üyeyim sizden biraz destek almak için kayıt oldum buraya. 2 yılımız bitti evlilikte hatta biraz daha acele etmezsek 3te bitebilir birkaç aya kadar çokmu vahim arkadaşlar durum? ankaradayım ve 1/2 haftaya kadar bir sağlık merkezine gideceğim isim vermiyorum ama herkes anlamıştır galiba neresi olduğunu. aslında o kadar parayı vermekte zoruma gitmiyor değil hani. ama bir deniyeceğim artık ne yapalım.
E günaydın hayatım, kabus bitti :)
Derincim çok tebrik ederim. İnan çok sevindim.
kızlar dün anestol kremi sürmeden denedik ve oldu canım fazla acımadı.normal krem kullandık.peki normal krem spermleri öldürürmü
derin hepimizi şaşırttın bir an gırgırmı yapıyorlar dedim:) ben dogru düzgün gremedimki foruma sen yatarken ben bahar temizliğimi yaptım bitti şimdide ben rahatım sen temizlikle uğraş dur:)))))))))))
listeden silinen arkadaşların yerine beni yazabilirsinizonların adına çok sevindim. Ben yeni bi üyeyim sizden biraz destek almak için kayıt oldum buraya. 2 yılımız bitti evlilikte hatta biraz daha acele etmezsek 3te bitebilir birkaç aya kadar çokmu vahim arkadaşlar durum? ankaradayım ve 1/2 haftaya kadar bir sağlık merkezine gideceğim isim vermiyorum ama herkes anlamıştır galiba neresi olduğunu. aslında o kadar parayı vermekte zoruma gitmiyor değil hani. ama bir deniyeceğim artık ne yapalım.
hosgeldın canım aramız a..hıc egzerszı yaptınmı
Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin...
Hiç denemedin mi kendi çabanla yenmeyi?
Eğer işe yarayacaksa bu sağlık merkezi verdiğin paraya acıma, evliliğinden daha değerli değil...
canım benim çok teşekkür ederim... ben doktoruma bağlıyım başka aşamaya geçmek için malesef zemuszemusaslında çok daha erken bitebilirdi her hafta gitmem gereken randevuya 2-3 haftada 1 gidebiliyorum 6 aylık evliyiz şu an toparlanma aşamasındayız çok fazla borcumuz var ev falan aldık onun taksitleri var durumu dr anlattım oda benim periyodumu 2-3 haftalığa ayarladı gittiğimizde 15 gün boyunca ben neler yaşadım eşimle naptık ruh halimiz nasıldı o an nasıl tek tek ifade alıyor ona göre program yapıyor şimdilik dr sadığız ama büyük ihtimalle bu hafta gittiğimde p...s denemesi verecek gibi zemuszemusçok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2
Derin ve Besen ikinizide tebrik ediyorum darısı basımıza insalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?