• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba, teşekkür ederim. yani deneme derken çok çok özel bi çaba değil malum ilişki sırasındaki denemeler ondada artık bunun ayıbı yok eşim boşalıyordu ve başaramıyorduk:kedi: ancak onun yaşı baya oldu artık ee benimkide az sayılmaz çocukta etraftan beklenti haline gelince konu öncelik kazandı:(

bence çocuk beklenti haline gelmeden önce denemler yapman gerekiyordu benim iki ay oldu ve beni çok üzdü bu olay iki yl sonunda knedimi düşünemiyorum hem kedime hem eşime hayatı zehir ederdim heralde doktara gidene kadarda burda tavsiye edilen egzersizler var onlarıda yapabilirsin ben buranın sayesinde ve vajinusmusun üstünden gelmek diye bir kitap var bunlr sayesinde kurtuldum geç kalmadan başla bence egzersizler :1rolleyes:

hayır bahar hiç yapmadım.ama artık eşimde bu durumdan rahatsız olmaya başladı, hatta baya isteksizleşti diyebilirim. yani biran önce halletmemiz lazım. haftaya giderim herhald malum doktora:çok üzgünüm:
canım benec doktora gıtmen once bıraz kenıdndı zorla yanı gel bak bız hepımız burda brırrımız edestek olyuoruz hemen egzerszıe basla dene bız snıen yanınadayız egerkı basraamasan o zman gıt

merhaba, teşekkür ederim. yani deneme derken çok çok özel bi çaba değil malum ilişki sırasındaki denemeler ondada artık bunun ayıbı yok eşim boşalıyordu ve başaramıyorduk:kedi: ancak onun yaşı baya oldu artık ee benimkide az sayılmaz çocukta etraftan beklenti haline gelince konu öncelik kazandı:(

Parmak egzersizi denemedin sanırım hiç...
O erken boşalma benim eşimde de oldu ve bu yüzden denemelerimiz yarım kalıyordu...
Keşke parmak egzersizi de deneseydiniz...

ayyyyyyyyyy çığlık atasım geldi..:dance::dance::dance:
inanamıyorum ya derinciğim çok mutlu oldum canım kendim yapmış kadar sevindim valla çok mutlu oldum ya ayyy hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ALLAH bir daha böyle dert vermesin canım ara vermeden devam edin:sm_cool:

Çok sağol canım, amin :)

anladım canım olsun yavaş yavaş ilerlemek daha iyi olur senin için. iyice kafanda yenmiş olursun, rahatlamış olursun, hazır hissetmen için zamanın olur.
büyük ihtimal p...s denemesi verir artık tatlım heyecenını da anlıyorum inşallah sıra sende. güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum

inşallah balım bende sabırsızlıkla bekliyorum... Allah düşmanıma bile vaji derdi vermesin bi an önce kurtulalım hepimiz zemuszemus

çok sağolun arkadaşlar, ben diyorumki bi önce doktor görsün kasılmaların şiddetine falan bakalım, bide idrar yolu enfeksyonu yaşamıştım uzun ve kötü bi deneyimdi ondan sora korkar oldum bu idrar tutup bırakma olayından, idrarın geri kaçması enfeksyonun içerde kalması falan bi sürü probleme bağlamıştıda doktor. onun için yanlış birşey yapmayayım dedim.

yaaa kızlar bişey sorcam benim için erkenmi bunu sormak emin deilim ama o iş olduktan sonra mesela 3-4 saat geçince ağrı sızı bişey hissediyomusunuz ? mesela gece oldu sabah kalkıp işe gidilebilirmi ? ona göre denemeyi hafta sonu yapcamda sıra geldiğinde :)) çokmu abartıyorum acaba ?

yaaa kızlar bişey sorcam benim için erkenmi bunu sormak emin deilim ama o iş olduktan sonra mesela 3-4 saat geçince ağrı sızı bişey hissediyomusunuz ? mesela gece oldu sabah kalkıp işe gidilebilirmi ? ona göre denemeyi hafta sonu yapcamda sıra geldiğinde :)) çokmu abartıyorum acaba ?

ayy yok yok sen işin o kısmıı dert etme bişicik omuyo tazı gibi hepimiz geldik işe zemuszemus

sen şu işi hallette istersen 15 gün yıllık izin al yani yeterki yen şu illeti zemuszemus

İlk zamanlar bende aynı senin gibi düşünüodummmmmm. .
Yendiğimm gün ne acı ne bişey vardı. . Ki zaten çok mutluydum yendiğim için . O an acı aklıma bile gelmedi .:) Bende hep hafta sonu yapıodum denemeyi şakkıdı Olmuodu tabi. .En son doktora gittik bu akşam deneyin dedi hafta içiydi, yanlş hatırlamıosam salıydı Şeniz ve oldu . Ertesi gün güle oynaya işe geldimmmm sengözlerimebaksanab
Hafta sonuna erteleme sende tamam dediğin an dene bencee hihoyyyt​

Back