Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler bende kendime şaşıyorum birden gaza gelmemle alakalı bir durum :)

valla en iyisini yaparsın :)

Canım ben bir kat pamuk sarım incecik , Sonra kağıt havlu sardım ve sitreçledim canım acımadı . Sadece bir fikir :))

kızlar dün anestol kremi sürmeden denedik ve oldu canım fazla acımadı.normal krem kullandık.peki normal krem spermleri öldürürmü

cnm ben pazar aksamı kıslıkları kaldırdım,dünde perdelerdi halılardı derken aksama kadr dinlenmeden evi temizledim aclıgı ble unutmusum basım dönmeye baslayınca yemek yemediğimi hatrladım,yemeğimi yedim tekrar, aksam 7.00 mydi tam htrlamıyorum temizliğim bitti ve bugün çok rahatım boş boş duruyorum hiç bir iş kalmadı yatagımı düzelttim sabah bulasıgı ohhhhhh.dün harab ettim kndmi yorgunluk var braz 2.sınav var yne dersler basladı çlşmaya baslıycm yne (((((( bu ayın sonuna sınav ve her dersten 9ünite allah yardımcım olsun

derin ve beser geçmiş yazıları okudum basarmısınız çok çok tebrikler vallahi şaşırttınız bni özellikle derin senden hiç beklemiyrdumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

AYYY NE GÜZEL VALLA ÇOK İMRENDİM ŞİMDİ GÖRENDE LEŞ GİBİYİM SANAR YALNIZ HERHAFTA CAM SİLİYOM AKŞAM KADAR CANIM ÇIKIYO AYNEN BENDE SENİN GİBİYİM GEÇENDE ANNEME GİTTİM AÇLIKTAN BAYILIYODUM ARTIK GÖREN EVE YİVEK YOK SANAR kaydirigubbakcemile3
AMA ŞU YAZLIK KIŞLIK OLAYI VARYA OFF ÖLDÜRÜYO BENİ YAA mafoldumben

NEYSE BU HAFTASONU DÖKEYİM ONLARI YIKAYAYIM BARİ ANCK KURUR KAZAKLAR SONRADA YAZLIKLARI DÖKER YIKARIM BAKALIM
EŞİM OLMADAN BEN TÜLLERİ ASAMIYORUM BOYUN YETMİYO O OLUNCA YARDIM EDİYO AMA GARİBİM Bİ TEK PAZARI VAR BENDE KALK TÜLLERİ ASALIM DİYEMİYOM YOKSA YARDIM EDER SAĞOLSUN

cnm bnm normalde boyum uzun ama ynede yetmiyor kollarım agrıyor bnde merdiven aldım ona çıkıp asıyorum rahat oluyor.bende bir huy var temizlik olsun örgü olsun illa btrene kadar ugrasırım maymun iştahlıyım anlıycnkaydirigubbakcemile3

ayy eşim varken merdivene gerek kalmıyo bende zemuszemus
neyse ben şu yazlık kışlığı halledeyimde o evdeyklen tülleri kakalarım ona kız ben temizlik yaparken o tülleri tütüler çok yardımcıdır bana valla

ayy bende ölee illa kendimi parçalıyorum c.tesi sabahın köründe bi kalkıyrum eşim gelince haşat duruma gelmi oluyorum yani ne olcak bu halimiz
hadi sen evdesin ara ara yapabilirsin belki ama rahat durmuyon bana ne demeli c.tesi var bi tek kolaysa yapma pazarda bizimki evde dışarı çıkıyoz yani

kız bnde minnetsizlk var ben kendi işimi kndm hallederim felsefesi :) bazen kndime kızıp yaptırıyorum bişeylerin ucundan tutturuyorumkötükedihüso, benim ev çok batmıştı sınava grecm dye dogru düzgün temizlik yapmadım 1hafta boyunca eşimde evde olunca erkek işte ne kadar temiz olablrki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…