- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.381
besen canım seni de tebrik ederim, zaten senden çok bekliyordum ama açıkcası derin şaşırttı beni...ama o zaman insanın sevinci de farklı bir güzel oluyor. tekrar ikinize hayırlı ve mutlu yaşam diliyorum, çünkü vajinismuslu kadınların bunu çok hakettiklerini ve herşeyin çok basit elde edilmediğinin çok iyi farkında olduklarını düşünüyorum. Bu tecrübe bize olgunluk açısından çok şey kattığını düşünüyorum.
O kadar gaza geldim ve cesaretlendim ki eşim işten gelir gelmez yatak odasına hapis edeceğim onu zemuszemus bu pozitif modu değerlendirmem lazım, hem dünki uğurlu gece belki biraz etkisini bırakmıştırrrrkaydirigubbakcemile3
bak yarın hepimiz senden bir gelişme bekliyoruz parmak yapamasan bile dokunmayı dene zemuszemusben akşama 2 parmak yaptıktan sonra birde mumu bi denesemmi diye merak ediyorumhihoyyyt sırf meraktan yabanci cisim girince nasıl oluyoda oluyo delikafaduldengerçi tamponu deneyemiştim bakalım mumda ne olacak :umursamaz:kızlar muma ne sarıyodunuz unuttum bilmiyorumkismile
tatlım olmuş daha bişey kalmamış yaaav harikasınız
ama lütfen mutlu umutlu olarak değiştir adını yaaavereliniortak
Kızlar bahar temizliğine başladım, pek boy gösteremiyorum sitede :)
bn dün btrdim cnm kurtuldum yni:)
AYYY BEN HER HAFTASONU BAHAR TEMİZLİĞİ YAPIYORUM AMA TÜLLERİMİN YIKANMASI LAZIM OFF YAZLIK KIŞLIK DEĞİŞİMİ VAR ONLARI YIKA KALDIR ÖFFF HANGİ ARA YAPCAM ACABA mafoldumben ALT TARAFI Bİ CUMARTESİM VAR YAHUU
cnm ben pazar aksamı kıslıkları kaldırdım,dünde perdelerdi halılardı derken aksama kadr dinlenmeden evi temizledim aclıgı ble unutmusum basım dönmeye baslayınca yemek yemediğimi hatrladım,yemeğimi yedim tekrar, aksam 7.00 mydi tam htrlamıyorum temizliğim bitti ve bugün çok rahatım boş boş duruyorum hiç bir iş kalmadı yatagımı düzelttim sabah bulasıgı ohhhhhh.dün harab ettim kndmi yorgunluk var braz 2.sınav var yne dersler basladı çlşmaya baslıycm yne(((((( bu ayın sonuna sınav ve her dersten 9ünite allah yardımcım olsun
cnm bnm normalde boyum uzun ama ynede yetmiyor kollarım agrıyor bnde merdiven aldım ona çıkıp asıyorum rahat oluyor.bende bir huy var temizlik olsun örgü olsun illa btrene kadar ugrasırım maymun iştahlıyım anlıycnkaydirigubbakcemile3AYYY NE GÜZEL VALLA ÇOK İMRENDİM ŞİMDİ GÖRENDE LEŞ GİBİYİM SANAR YALNIZ HERHAFTA CAM SİLİYOM AKŞAM KADAR CANIM ÇIKIYO AYNEN BENDE SENİN GİBİYİM GEÇENDE ANNEME GİTTİM AÇLIKTAN BAYILIYODUM ARTIK GÖREN EVE YİVEK YOK SANAR kaydirigubbakcemile3
AMA ŞU YAZLIK KIŞLIK OLAYI VARYA OFF ÖLDÜRÜYO BENİ YAA mafoldumben
NEYSE BU HAFTASONU DÖKEYİM ONLARI YIKAYAYIM BARİ ANCK KURUR KAZAKLAR SONRADA YAZLIKLARI DÖKER YIKARIM BAKALIM
EŞİM OLMADAN BEN TÜLLERİ ASAMIYORUM BOYUN YETMİYO O OLUNCA YARDIM EDİYO AMA GARİBİM Bİ TEK PAZARI VAR BENDE KALK TÜLLERİ ASALIM DİYEMİYOM YOKSA YARDIM EDER SAĞOLSUN
cnm bnm normalde boyum uzun ama ynede yetmiyor kollarım agrıyor bnde merdiven aldım ona çıkıp asıyorum rahat oluyor.bende bir huy var temizlik olsun örgü olsun illa btrene kadar ugrasırım maymun iştahlıyım anlıycnkaydirigubbakcemile3
kızlar türk kahvemi de yaptım bir güzel içiyrum gelin içelim bol köpüklü yaptım vallahi(kahve konusunda tescilliyimdr):jeyyar:
kızlar türk kahvemi de yaptım bir güzel içiyrum gelin içelim bol köpüklü yaptım vallahi(kahve konusunda tescilliyimdr):jeyyar:
ayy eşim varken merdivene gerek kalmıyo bende zemuszemus
neyse ben şu yazlık kışlığı halledeyimde o evdeyklen tülleri kakalarım ona kız ben temizlik yaparken o tülleri tütüler çok yardımcıdır bana valla
ayy bende ölee illa kendimi parçalıyorum c.tesi sabahın köründe bi kalkıyrum eşim gelince haşat duruma gelmi oluyorum yani ne olcak bu halimiz
hadi sen evdesin ara ara yapabilirsin belki ama rahat durmuyon bana ne demeli c.tesi var bi tek kolaysa yapma pazarda bizimki evde dışarı çıkıyoz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?