• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız bnde minnetsizlk var ben kendi işimi kndm hallederim felsefesi :) bazen kndime kızıp yaptırıyorum bişeylerin ucundan tutturuyorumkötükedihüso, benim ev çok batmıştı sınava grecm dye dogru düzgün temizlik yapmadım 1hafta boyunca eşimde evde olunca erkek işte ne kadar temiz olablrki:)

ayy yok valla eğer evdeyse zaten tüllerin konusunu açmiyim ytardımcı olcak dye benimkisi hemen yıkayalım der aksine benden güzel ütü yapıyo jilet gibi maşallah :nazar: kocama nazar değmesin çok yardımcıdır bana her konuda iş olsun alışveriş olsun başka şey olsun maşallah maşallah :nazar:

ayy yok valla eğer evdeyse zaten tüllerin konusunu açmiyim ytardımcı olcak dye benimkisi hemen yıkayalım der aksine benden güzel ütü yapıyo jilet gibi maşallah :nazar: kocama nazar değmesin çok yardımcıdır bana her konuda iş olsun alışveriş olsun başka şey olsun maşallah maşallah :nazar:

boyuna tül yıkat sen ona ozmn:)))bnmkide güzel ev süpürür ama bn yokken:)))))))))

boyuna tül yıkat sen ona ozmn:)))bnmkide güzel ev süpürür ama bn yokken:)))))))))

kaydirigubbakcemile3 ilahi kız
bi yazlık kışlık olaylarını halledeyim o evdeyken tülleri yıkayıp ütületicem kaydirigubbakcemile3

ben istesemde tüm bu olaylar bir günde olamaz c.tesi var bi tek ancak eşimde çalışıyo o gün ayarlıcam bakim

kaydirigubbakcemile3 ilahi kız
bi yazlık kışlık olaylarını halledeyim o evdeyken tülleri yıkayıp ütületicem kaydirigubbakcemile3

ben istesemde tüm bu olaylar bir günde olamaz c.tesi var bi tek ancak eşimde çalışıyo o gün ayarlıcam bakim

yani yazık sana bn yne neyse dgr gne dinleniyorum ,sen günlere yay ben bazen gündüz temizlik yapmak cnm istemez aksam yaparım ev süpürmek haricinde gerisini yaparım yni.bnmki evde olunca bol bol geziyoz. bu aralar yne iş bulma ümidimi var ama hayırlısı su ülkenin haline üzülüyorum ya ankara üniversitesinden mezun eşim jeofizik mühendisi ve iş bulamıyor malesef.ama ilkokul mezunu adamlar nerelerde çlşyor

Son düzenleme:
yani yazık sana bn yne neyse dgr gne dinleniyorum ,sen günlere yay ben bazen gündüz temizlik yapmak cnm istemez aksam yaparım ev süpürmek haricinde gerisini yaparım yni.bnmki evde olunca bol bol geziyoz. bu aralar yne iş bulma ümidimi var ama hayırlısı su ülkenin haline üzülüyorum ya ankara üniversitesinden mezun eşim jeofizik mühendisi ve iş bulamıyor malesef.ama ilkokul mezunu adamlar nerelerde çlşyorturkbayragi

evet yaa yazık bana valla şu 23 nisan tatilini iple çekiyorum yani 2 gün evde olucam rahat rahat diye ama eşimin öyle resmi tatili yok maalesef bir tek pazar ondada dinlensinmi gezelimmi misafirmi gelsin yoksa işmi yaptırayım bide kıyamadığım için kendimi parçalıyom işte mafoldumben

ahh canım yaa en kısa zamanda inşallah bulur ülkenin hali ortada işte napıcaksın

evet yaa yazık bana valla şu 23 nisan tatilini iple çekiyorum yani 2 gün evde olucam rahat rahat diye ama eşimin öyle resmi tatili yok maalesef bir tek pazar ondada dinlensinmi gezelimmi misafirmi gelsin yoksa işmi yaptırayım bide kıyamadığım için kendimi parçalıyom işte mafoldumben

ahh canım yaa en kısa zamanda inşallah bulur ülkenin hali ortada işte napıcaksın

cnm sıkıntısını çekiyorsun şimdi çlşmanın ama, ileride çok sefasını sürecksin,emekli olup kurtulucn yaslandıgında bir gelirin olcak inş. bnde su okulu btririm de hayırlısı artık.

Günaydın kızlar...
Listeden adımı silebilirsiniz dün gece vajiyi yendim ben :dance::dance::dance::teytey:
Benim için hala inanılması güç ama başardımmmmmmmmmm hihoyyyt
Darısı hepinizin başına inşallah, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Ben de normale dönüyorum artık hihoyyyt

ayyyyyyyyyy çığlık atasım geldi..:dance::dance::dance:
inanamıyorum ya derinciğim çok mutlu oldum canım kendim yapmış kadar sevindim valla çok mutlu oldum ya ayyy hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ALLAH bir daha böyle dert vermesin canım ara vermeden devam edin:sm_cool:

cnm sıkıntısını çekiyorsun şimdi çlşmanın ama, ileride çok sefasını sürecksin,emekli olup kurtulucn yaslandıgında bir gelirin olcak inş. bnde su okulu btririm de hayırlısı artık.

ayyy kız ne emeklisi bu devlet emekli yaşını 65e çıkardı kim öle kim kala oz amana kaydirigubbakcemile3
valla bu aralar işyerinde pek dertliyim sinir harbi yaşıyorum resmen
eşimde morelim düzelsin diye dn gece süporiz yapmış koca bir demet gül almış bana zemuszemus ama anlık düzeliyo resmen şu sıralar sorunlu bir dönem geçiriyorum

umarım en kısa zamanda biterde okulun sende atılırsın bu kargaşanın içine..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

öncelikle derin seni tebrik ederim ama sende beni tebrik edebilirsn :D çünkü dün gece bende başardım kabus bitti :sm_cool:

hihoyyythihoyyyt inanmıyorum ya kızlar haberlre çifter çifter.
canım seni de çok tebrik ediyorum. ALLAH bir daha böyle dert vermesin zemuszemus

ayyy kız ne emeklisi bu devlet emekli yaşını 65e çıkardı kim öle kim kala oz amana kaydirigubbakcemile3
valla bu aralar işyerinde pek dertliyim sinir harbi yaşıyorum resmen
eşimde morelim düzelsin diye dn gece süporiz yapmış koca bir demet gül almış bana zemuszemus ama anlık düzeliyo resmen şu sıralar sorunlu bir dönem geçiriyorum

umarım en kısa zamanda biterde okulun sende atılırsın bu kargaşanın içine..

cnm o yasa çıkmadan önce sigorta numarası aldım ben sende o yasadan önce işe başladıysan ve sigortan baslamıssa 65 yasında olmuyrsun emekli

teşekkür ederim canım zemuszemusben şu an 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum c.tesi drla randevum var o zamana kadar bu egsersize devam edicem adım adım yaklaşıyorum sona hihoyyyt

süpersin canım son aşamadasın sayılır. çünkü ben iki parmak iki boğumda 2,3 gün egzersiz yapıp başarmıştım, ama tabi kendini hazır hisset öyle yap denemeyi..
dediğim gibi çok pozitif ve morallisin. o yüzden senin mutlu sonda yakın
hihoyyyt

cnm o yasa çıkmadan önce sigorta numarası aldım ben sende o yasadan önce işe başladıysan ve sigortan baslamıssa 65 yasında olmuyrsun emekli

valla sanırım bu yasaya tekabül ediyorum insan kaynaklarına söledim geçende öle olması lazım dedi çalışam yılım 2004 ama vuruyo yeni yasaya mafoldumben

ayy hayırlısı bakalım o zamana kadar

Günaydın kızlar...
Listeden adımı silebilirsiniz dün gece vajiyi yendim ben :dance::dance::dance::teytey:
Benim için hala inanılması güç ama başardımmmmmmmmmm hihoyyyt
Darısı hepinizin başına inşallah, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Ben de normale dönüyorum artık hihoyyyt

Derincim çok tebrik ederim. İnan çok sevindim.

Back