- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.441
merhaba, teşekkür ederim. yani deneme derken çok çok özel bi çaba değil malum ilişki sırasındaki denemeler ondada artık bunun ayıbı yok eşim boşalıyordu ve başaramıyorduk:kedi: ancak onun yaşı baya oldu artık ee benimkide az sayılmaz çocukta etraftan beklenti haline gelince konu öncelik kazandı
canım oncelıkle tebrıke derım ..ve bence en garantııs ecczanedne kayganlastırıcı al..kimse yokmu
canım benec doktora gıtmen once bıraz kenıdndı zorla yanı gel bak bız hepımız burda brırrımız edestek olyuoruz hemen egzerszıe basla dene bız snıen yanınadayız egerkı basraamasan o zman gıthayır bahar hiç yapmadım.ama artık eşimde bu durumdan rahatsız olmaya başladı, hatta baya isteksizleşti diyebilirim. yani biran önce halletmemiz lazım. haftaya giderim herhald malum doktora:çok üzgünüm:
merhaba, teşekkür ederim. yani deneme derken çok çok özel bi çaba değil malum ilişki sırasındaki denemeler ondada artık bunun ayıbı yok eşim boşalıyordu ve başaramıyorduk:kedi: ancak onun yaşı baya oldu artık ee benimkide az sayılmaz çocukta etraftan beklenti haline gelince konu öncelik kazandı
ne olmuş burda birileri anlatsın :)
Yok kız ne gırgırı bu işin şakası mı olur :)
KIz benim 10 günlük tatilim var vizelerden sonra o zaman yapıcam temizliği bugün üstten yaptım :)
ayyyyyyyyyy çığlık atasım geldi..:dance::dance::dance:
inanamıyorum ya derinciğim çok mutlu oldum canım kendim yapmış kadar sevindim valla çok mutlu oldum ya ayyy hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ALLAH bir daha böyle dert vermesin canım ara vermeden devam edin:sm_cool:
anladım canım olsun yavaş yavaş ilerlemek daha iyi olur senin için. iyice kafanda yenmiş olursun, rahatlamış olursun, hazır hissetmen için zamanın olur.
büyük ihtimal p...s denemesi verir artık tatlım heyecenını da anlıyorum inşallah sıra sende. güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum
oh 10gnlk tatil bn tekrar ders çlşmaya bşldım bu ayın sonuna finaller var((
evet canım dun bııtı benım ..son hız devam ıhsallh bu ay hayırlııs dıyelım:Saruboceq:bahar.bebek çlşmaları devammı? ben adet günümü bekliyorum adet geciktirici içmiştm pazar gnü bıraktım.enfeksiyon tekrar basladı bnde idrarda yanma var deliricm vallahi
evet canım dun bııtı benım ..son hız devam ıhsallh bu ay hayırlııs dıyelım:Saruboceq:
besen ve derin çoook sevindim darısı bütün vajililerin başına ben de şimdi mum denemesi yapıcam gaza geldim
yaaa kızlar bişey sorcam benim için erkenmi bunu sormak emin deilim ama o iş olduktan sonra mesela 3-4 saat geçince ağrı sızı bişey hissediyomusunuz ? mesela gece oldu sabah kalkıp işe gidilebilirmi ? ona göre denemeyi hafta sonu yapcamda sıra geldiğinde :)) çokmu abartıyorum acaba ?
yaaa kızlar bişey sorcam benim için erkenmi bunu sormak emin deilim ama o iş olduktan sonra mesela 3-4 saat geçince ağrı sızı bişey hissediyomusunuz ? mesela gece oldu sabah kalkıp işe gidilebilirmi ? ona göre denemeyi hafta sonu yapcamda sıra geldiğinde :)) çokmu abartıyorum acaba ?
kızlar mum operasyonu tamam 10cm içime alabildim klasik beyaz mumlardan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?