Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vay vay vay vay dün gece herkesin kabul günümüydü yahuuuuu :dance:

ne kadar başarılı hatunlar varmış burda süpersin tebrik ederim...gerisi gelicek hiç merak etme bundan sonra yeterki kasma rahat ol :enbuyukkk:

çok sevindim yaaaa dün akşam herkes bi şeyler yaşamış alkisalkisalkisben hala parmak sokacam diye uğraşıyorum zemuszemuskızlar size bi şey itiraf edeyimmi ben dün gece uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile2eve geldim temizliktir yemektir derken uzanmıştım uyuya kalmısım tühhhh uyumasaymışım bendede bişey olurmuydu acaba hihoyyyt

daha ne olsunkı ya..zaten nerdeyse basarmıssın ..az kalmıs sakın bırakma kasma kendını nefesle rahatla..kızlar bugun ne oldu bu forma boyle cok cok guzellll..yaaaaa..hadı kızlar devam bıtsın artık su ıllet vajı...

Hayatım teşekkür ederim, liste giderek erisin inşallah...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim ve tebrik ederim...
Bu ne güzel bir gün kızlar ya güzel haberler gelmeye devam ediyor hihoyyyt

Venüsten canım inan akşam bende de aynısı oldu.Eşimi geç saate kadar yemeğe bekledim.Sonrası toparlamak falan birde eşim uyuya kalmış baktım.acaba eşim uyuya kalmasaydı bende de bişey olurmuydu ama ben sanmıyorum.Çünkü ben daha içime bir parmak bile alamadım :sinifsinif:

derincim geçmiş olsun canım tebrik ederim seni , senin adına çok sevindim bu haberin bir gün sabah geliceğini biliyordum .

2 Kişi gitti listeden oley oleyyyydelikafadulden

derincim geçmiş olsun canım tebrik ederim seni , senin adına çok sevindim bu haberin bir gün sabah geliceğini biliyordum .

Teşekkür ederim canım çok sağol...
Görüyorum ki herkes benim yapabileceğime inanmış bana güvenmiş de bir ben kendime inanmamışım...
Olmayacak demişim hep. Ama bitti kabus artık :Saruboceq:

güzelim ama sen parmak egzersizini yapmadan eşinle nasıl deneme yapacaksın ki? rabiacım niye egzersiz yapmıyorsun neden korkuyorsun ? acıyacak diyemi oraya girmez diyemi ? bak acele etmessen listede ikimiz kalcas ona göre zemuszemusben bu hafta doktora gittiğimde diyecem hızlandır beni arkadaşların hızına yetişemiyorum hihoyyytsen neden parmak egzersizi yapamadığını anlat bize bak hepimiz hazırız burada yardım etmek için ama lütfen bir dene ne kaybedersin :kedi:yemin ederim 1gr acımıyor sadece dene sen kendin göreceksin...kızlar merdaneleri hazırlayın rabiaya gidiyoruz kaydirigubbakcemile3

Canım hemen öyle umutsuzluğa kapılmak yok...
Hatırla bana ne kadar destek olduğunu...
Egzersizlerin üstüne git sen de başarıcaksın, inanıyorum ben...:Saruboceq:

emla krem dene rabia parmak yapamıyorsanda garip geliyor ama mum dene ben geçen salı üç akşam mumla egzersiz yaptım cuma ctesi pazar misafirden hiç bir şey yapmadım kremide almıştım cumadan dün akşam önce kremle sonra kremin etkisi geçtikten sonra aldım

üzüntü keder yerine neden yapamıyorum yerine huzur ve mutluluk hissettim :) her sabah suratsız kalkrdım bu sabahh gülere uyandım :kedi: sositososito

Allah başka üzüntü yaşatmasın bizlere zemuszemus en kötü günümüz böyle olsun kızlar :umursamaz:az kaldım bende gelicem yanınıza şu doktoru bi göreyim içim dışım parmak oldu nereye kadar bu dicem hihoyyyt

Ya canım gündüz burada tamam gidip yapacağım diyorumama eve gidince cesaretim yok.Ne bilim elim bir türlü yapmak istemiyor akşamları.Aslında elim demeyim beynim ama bana nasılllll kıyarsınızz :sinifsinif: bu arada bu listede kesin en sona ben kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…