- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.341
Tebrik ederim derin ve besen a.s. a.s.kaydirigubbakcemile2sositososito
Size bir haberde benden dün bizde de büyük gelişmeler oldu .İçime alabildim epey ama daha emin değilim .İlk defa içime boşaldı eşim. İnşallah 2 , 3 güne kesin emin olur bende başardım yazacağım :))
Size bir haberde benden dün bizde de büyük gelişmeler oldu .İçime alabildim epey ama daha emin değilim .İlk defa içime boşaldı eşim. İnşallah 2 , 3 güne kesin emin olur bende başardım yazacağım :))
daha ne olsunkı ya..zaten nerdeyse basarmıssın ..az kalmıs sakın bırakma kasma kendını nefesle rahatla..kızlar bugun ne oldu bu forma boyle cok cok guzellll..yaaaaa..hadı kızlar devam bıtsın artık su ıllet vajı...Tebrik ederim derin ve besen a.s. a.s.kaydirigubbakcemile2sositososito
derincim tebrik ederim biliyodum başaracagını :hooray:hihoyyyt:dance::dance::dance::teytey:gerçekten gerçekten çok sevindim sildirdin listeden adını :jeyyarpuyorumnanaktanbayanssulusmile ohhh ohhh bi kişi daha kurtuldusositosositosositososito
derincim, besencim sabah uyanınca ne hissettiniz nasıl bi duygu ?
çok sevindim yaaaa dün akşam herkes bi şeyler yaşamış alkisalkisalkisben hala parmak sokacam diye uğraşıyorum zemuszemuskızlar size bi şey itiraf edeyimmi ben dün gece uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile2eve geldim temizliktir yemektir derken uzanmıştım uyuya kalmısım tühhhh uyumasaymışım bendede bişey olurmuydu acaba hihoyyyt
Günaydın kızlar...
Listeden adımı silebilirsiniz dün gece vajiyi yendim ben :dance::dance::dance::teytey:
Benim için hala inanılması güç ama başardımmmmmmmmmm hihoyyyt
Darısı hepinizin başına inşallah, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Ben de normale dönüyorum artık hihoyyyt
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüs
5- Mutsuz_umutsuz
6- G_y
7- Cara
8- Fimu
9- Crescent84
10- Ela _emre
11- Ayumut :hooray:
12- Bembeyazev
13- Yaseminimm
14- Hayatnur86
15- Krizantem78
16- Zerr
17- Cgdm85
18- Mmerviss
19- Hayrunemin
20- Tobeornottobe
Taze gelinlerimiz :
1-Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2-Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
derincim geçmiş olsun canım tebrik ederim seni , senin adına çok sevindim bu haberin bir gün sabah geliceğini biliyordum .
Venüsten canım inan akşam bende de aynısı oldu.Eşimi geç saate kadar yemeğe bekledim.Sonrası toparlamak falan birde eşim uyuya kalmış baktım.acaba eşim uyuya kalmasaydı bende de bişey olurmuydu ama ben sanmıyorum.Çünkü ben daha içime bir parmak bile alamadım :sinifsinif:
Venüsten canım inan akşam bende de aynısı oldu.Eşimi geç saate kadar yemeğe bekledim.Sonrası toparlamak falan birde eşim uyuya kalmış baktım.acaba eşim uyuya kalmasaydı bende de bişey olurmuydu ama ben sanmıyorum.Çünkü ben daha içime bir parmak bile alamadım :sinifsinif:
Derin ve besen tebrik ederimmmm. . . opuyorumnanaktan
derincim, besencim sabah uyanınca ne hissettiniz nasıl bi duygu ?
üzüntü keder yerine neden yapamıyorum yerine huzur ve mutluluk hissettim :) her sabah suratsız kalkrdım bu sabahh gülere uyandım :kedi: sositososito
güzelim ama sen parmak egzersizini yapmadan eşinle nasıl deneme yapacaksın ki? rabiacım niye egzersiz yapmıyorsun neden korkuyorsun ? acıyacak diyemi oraya girmez diyemi ? bak acele etmessen listede ikimiz kalcas ona göre zemuszemusben bu hafta doktora gittiğimde diyecem hızlandır beni arkadaşların hızına yetişemiyorum hihoyyytsen neden parmak egzersizi yapamadığını anlat bize bak hepimiz hazırız burada yardım etmek için ama lütfen bir dene ne kaybedersin :kedi:yemin ederim 1gr acımıyor sadece dene sen kendin göreceksin...kızlar merdaneleri hazırlayın rabiaya gidiyoruz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?