Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3
Hadi senin de listeden silinmeni bekliyoruz canım...

canım sana kıymak için deil başarman için o merdane hihoyyyt bak hemen parmak sokmak zorunda değilsin sadece dokun yarı oturur vaziyette uzan yatağa parmağına bebe yağı yada kayganlaştırıcı sür hiç bişey yapma sadece dokun gezdir oralarda süprizzzzzkimse seni zorlamıyor rahat ol sadece dokun sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman denersin ama lütfen dokun bak kendin göreceksin kasılma falan hiç bişey olmayacak listede hep ben yapamam diyenler vardı bak derine nasıl başardı istedikten sonra olur yeterki iste moralini yüksek tut...

Maşallah bitanem sana

ben çok çekingen bir insanımdır eşim parmakla egzersiz yapalım dediğinde ortalığı kaldırmışım dokunma falan diye amaburda okuduklarımdan sonra gaza geldim iki pamaktn direk muma geçtim kalın mumu aldım içime bir hafta içinde oldu herşey bence bahane uydurmamalısın kendine hiç bir zaman ben kendim için söylüyorum parmak benim için rahatsızdı hem kısa geliyodu tam anlayamıyodum hemde ii büklüm oluyordum çabuk yorulup çabuk pes ediyodum mumu daha çok tavsiye ederim ben ondan yarar gördüm çünkü

Canımcım mumu düşününce bile tüylerim diken diken oluyor.Bakalım önce parmakla başlayımda.Alışırsam belki muma geçerim.

Çok sağol canım hepinize sonsuz teşekkürler..

Çok sağol canım hepinize sonsuz teşekkürler..

bak yarın hepimiz senden bir gelişme bekliyoruz parmak yapamasan bile dokunmayı dene zemuszemusben akşama 2 parmak yaptıktan sonra birde mumu bi denesemmi diye merak ediyorumhihoyyyt sırf meraktan yabanci cisim girince nasıl oluyoda oluyo delikafaduldengerçi tamponu deneyemiştim bakalım mumda ne olacak :umursamaz:kızlar muma ne sarıyodunuz unuttum bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile merhaba canım
bu dediğin durumu aşabiliriz

evde bilgisayarın varsa bu forumdaki yazıları oku ve öyle başla egzersize denemelere
insan iyi motive oluyor

besen canım seni de tebrik ederim, zaten senden çok bekliyordum ama açıkcası derin şaşırttı beni...ama o zaman insanın sevinci de farklı bir güzel oluyor. tekrar ikinize hayırlı ve mutlu yaşam diliyorum, çünkü vajinismuslu kadınların bunu çok hakettiklerini ve herşeyin çok basit elde edilmediğinin çok iyi farkında olduklarını düşünüyorum. Bu tecrübe bize olgunluk açısından çok şey kattığını düşünüyorum.

O kadar gaza geldim ve cesaretlendim ki eşim işten gelir gelmez yatak odasına hapis edeceğim onu zemuszemus bu pozitif modu değerlendirmem lazım, hem dünki uğurlu gece belki biraz etkisini bırakmıştırrrrkaydirigubbakcemile3

tatlım olmuş daha bişey kalmamış yaaav harikasınız
ama lütfen mutlu umutlu olarak değiştir adını yaaavereliniortak

inşallah başarırsın canım hadi bakalım faworimiz sensin bu gün zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…