- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.361
Allah başka üzüntü yaşatmasın bizlere zemuszemus en kötü günümüz böyle olsun kızlar :umursamaz:az kaldım bende gelicem yanınıza şu doktoru bi göreyim içim dışım parmak oldu nereye kadar bu dicem hihoyyyt
Allah başka üzüntü yaşatmasın bizlere zemuszemus en kötü günümüz böyle olsun kızlar :umursamaz:az kaldım bende gelicem yanınıza şu doktoru bi göreyim içim dışım parmak oldu nereye kadar bu dicem hihoyyyt
Canım hemen öyle umutsuzluğa kapılmak yok...
Hatırla bana ne kadar destek olduğunu...
Egzersizlerin üstüne git sen de başarıcaksın, inanıyorum ben...:Saruboceq:
emla krem dene rabia parmak yapamıyorsanda garip geliyor ama mum dene ben geçen salı üç akşam mumla egzersiz yaptım cuma ctesi pazar misafirden hiç bir şey yapmadım kremide almıştım cumadan dün akşam önce kremle sonra kremin etkisi geçtikten sonra aldım
Ya canım gündüz burada tamam gidip yapacağım diyorumama eve gidince cesaretim yok.Ne bilim elim bir türlü yapmak istemiyor akşamları.Aslında elim demeyim beynim ama bana nasılllll kıyarsınızz :sinifsinif: bu arada bu listede kesin en sona ben kalırım.
Sağol canım yaaa ama be bilim gene sıfır moda girdim. Beni döveceksiniz ama şuan öyle hissediyorum.
Maşallah bitanem sana
Canım biran önce moral topla ve eve gidince mutlaka egzersize başla bitanem...
ben çok çekingen bir insanımdır eşim parmakla egzersiz yapalım dediğinde ortalığı kaldırmışım dokunma falan diye amaburda okuduklarımdan sonra gaza geldim iki pamaktn direk muma geçtim kalın mumu aldım içime bir hafta içinde oldu herşey bence bahane uydurmamalısın kendine hiç bir zaman ben kendim için söylüyorum parmak benim için rahatsızdı hem kısa geliyodu tam anlayamıyodum hemde ii büklüm oluyordum çabuk yorulup çabuk pes ediyodum mumu daha çok tavsiye ederim ben ondan yarar gördüm çünkü
canım sana kıymak için deil başarman için o merdane hihoyyyt bak hemen parmak sokmak zorunda değilsin sadece dokun yarı oturur vaziyette uzan yatağa parmağına bebe yağı yada kayganlaştırıcı sür hiç bişey yapma sadece dokun gezdir oralarda süprizzzzzkimse seni zorlamıyor rahat ol sadece dokun sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman denersin ama lütfen dokun bak kendin göreceksin kasılma falan hiç bişey olmayacak listede hep ben yapamam diyenler vardı bak derine nasıl başardı istedikten sonra olur yeterki iste moralini yüksek tut...
Canımcım mumu düşününce bile tüylerim diken diken oluyor.Bakalım önce parmakla başlayımda.Alışırsam belki muma geçerim.
üzüntü keder yerine neden yapamıyorum yerine huzur ve mutluluk hissettim :) her sabah suratsız kalkrdım bu sabahh gülere uyandım :kedi: sositososito
Çok sağol canım hepinize sonsuz teşekkürler..
merhaba canımYa canım gündüz burada tamam gidip yapacağım diyorumama eve gidince cesaretim yok.Ne bilim elim bir türlü yapmak istemiyor akşamları.Aslında elim demeyim beynim ama bana nasılllll kıyarsınızz :sinifsinif: bu arada bu listede kesin en sona ben kalırım.
Tebrik ederim derin ve besen a.s. a.s.kaydirigubbakcemile2sositososito
Size bir haberde benden dün bizde de büyük gelişmeler oldu .İçime alabildim epey ama daha emin değilim .İlk defa içime boşaldı eşim. İnşallah 2 , 3 güne kesin emin olur bende başardım yazacağım :))
besen canım seni de tebrik ederim, zaten senden çok bekliyordum ama açıkcası derin şaşırttı beni...ama o zaman insanın sevinci de farklı bir güzel oluyor. tekrar ikinize hayırlı ve mutlu yaşam diliyorum, çünkü vajinismuslu kadınların bunu çok hakettiklerini ve herşeyin çok basit elde edilmediğinin çok iyi farkında olduklarını düşünüyorum. Bu tecrübe bize olgunluk açısından çok şey kattığını düşünüyorum.
O kadar gaza geldim ve cesaretlendim ki eşim işten gelir gelmez yatak odasına hapis edeceğim onu zemuszemus bu pozitif modu değerlendirmem lazım, hem dünki uğurlu gece belki biraz etkisini bırakmıştırrrrkaydirigubbakcemile3
tatlım bu huzurun bir ömür boyu daim olsun rabbim hepimize güldürsün
besencim sen nekadar sürede başardın
nekadar sürelik evliliğin?
ben geriyi fazla okuyamıyorum çook yazı oluyor
arada karıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?