Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok pozitifsin üşenmeden üstüne üstüne üstüne gidiyorsun, bahanesizsin çok sevindim.. bu senin en büyük artın emin ol
yakındır inşalah iyi haberlerin. hangi aşamadasın tatlım

teşekkür ederim canım zemuszemusben şu an 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum c.tesi drla randevum var o zamana kadar bu egsersize devam edicem adım adım yaklaşıyorum sona hihoyyyt

derin ve besen tebrik ederimmmmmm......çok iyi anlıyorum sevincinizi.ben gece yatakta oturup hüngür hüngür ağlamıştım.kaydirigubbakcemile5

umarım bu güzel haberlerin devamı gelir.pek takip edemiyorum ara ara bakıyorum buraya ama .ne güzel haberler. çok çok sevindim kızlar.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

öncelikle derin seni tebrik ederim ama sende beni tebrik edebilirsn çünkü dün gece bende başardım kabus bitti :sm_cool:

tebrikler canımmmmm zemuszemus ne uğurlu bi geceymiş çifter çifter başarıyoz aman nazar değmesinnnnn çok mutlu oldum yaaaa ne güzel bir sabah hihoyyyt

Teşekkürler canım...

kaydirigubbakcemile3 evet bende ağladım ama busefer sevinçten :1rolleyes:

derincim tebrik ederim biliyodum başaracagını :hooray:hihoyyyt:dance::dance::dance::teytey:gerçekten gerçekten çok sevindim sildirdin listeden adını :jeyyarpuyorumnanaktanbayanssulusmile ohhh ohhh bi kişi daha kurtuldusositosositosositososito

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüs
5- Mutsuz_umutsuz
6- G_y
7- Cara
8- Fimu
9- Crescent84
10- Ela _emre
11- Ayumut :hooray:
12- Bembeyazev
13- Yaseminimm
14- Hayatnur86
15- Krizantem78
16- Zerr
17- Cgdm85
18- Mmerviss
19- Hayrunemin
20- Tobeornottobe

Taze gelinlerimiz :
1- Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

Son düzenleme:

Tebrik ederim derin ve besen a.s. a.s.kaydirigubbakcemile2sositososito

Size bir haberde benden dün bizde de büyük gelişmeler oldu .İçime alabildim epey ama daha emin değilim .İlk defa içime boşaldı eşim. İnşallah 2 , 3 güne kesin emin olur bende başardım yazacağım :))

harikasınnn daha ne olsun devamı gelirr canım tebriklerr kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…