- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.321
Günaydın canım gözlerime inanamıyorum çokkk sevindim hayatım inan kendim yapmış gibi sevindim oleyyyyy.Allahım hep böyle yüzünü güldürsün.Darısı başımıza..:lepi:
canım çok pozitifsin üşenmeden üstüne üstüne üstüne gidiyorsun, bahanesizsin çok sevindim.. bu senin en büyük artın emin ol
yakındır inşalah iyi haberlerin. hangi aşamadasın tatlım
tatlım tekrar tekrar tebrik ederfim
kendim yapmış gibi sevndim
geçti artık
rahat ve güzel günlere
mutlu günlere
eşinle birlikltea.s.
inanamıyorummmmm çok sevindim canımmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
işte buuu :dance: gurur duydum seninle :sm_cool:tebrik ederimmmmmmzemuszemus
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
öncelikle derin seni tebrik ederim ama sende beni tebrik edebilirsnçünkü dün gece bende başardım kabus bitti :sm_cool:
derin ve besen tebrik ederimmmmmm......çok iyi anlıyorum sevincinizi.ben gece yatakta oturup hüngür hüngür ağlamıştım.kaydirigubbakcemile5
umarım bu güzel haberlerin devamı gelir.pek takip edemiyorum ara ara bakıyorum buraya ama .ne güzel haberler. çok çok sevindim kızlar.
derin ve besen tebrik ederimmmmmm......çok iyi anlıyorum sevincinizi.ben gece yatakta oturup hüngür hüngür ağlamıştım.kaydirigubbakcemile5
umarım bu güzel haberlerin devamı gelir.pek takip edemiyorum ara ara bakıyorum buraya ama .ne güzel haberler. çok çok sevindim kızlar.
besen sende yenmişsin ohaoldumsmile bugün iki kişi var seni tebrik ediyorum:hooray::hooray:
bayanssulusmileherkes yensin vajıli kimse kalmasın:lepi:
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüs
5- Mutsuz_umutsuz
6- G_y
7- Cara
8- Fimu
9- Crescent84
10- Ela _emre
11- Ayumut :hooray:
12- Bembeyazev
13- Yaseminimm
14- Hayatnur86
15- Krizantem78
16- Zerr
17- Cgdm85
18- Mmerviss
19- Hayrunemin
20- Tobeornottobe
Taze gelinlerimiz :
1- Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
evt çok uğurlu benim bugün ikici ayım oluyor evliliğimde ayın altısı çok uğurlu geldi bana :)
yaww kızlar bu listenin sonundaki kupa niye öyle çıkıyo anlamadım zemuszemus
Tebrik ederim derin ve besen a.s. a.s.kaydirigubbakcemile2sositososito
Size bir haberde benden dün bizde de büyük gelişmeler oldu .İçime alabildim epey ama daha emin değilim .İlk defa içime boşaldı eşim. İnşallah 2 , 3 güne kesin emin olur bende başardım yazacağım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?