Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

öncelikle derin seni tebrik ederim ama sende beni tebrik edebilirsn çünkü dün gece bende başardım kabus bitti :sm_cool:

heyyyyyyyyyy arkadaşım tebriklerrrrrrrrrrrr çok sevindimmmmmmmmm :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile5

öncelikle derin seni tebrik ederim ama sende beni tebrik edebilirsn çünkü dün gece bende başardım kabus bitti :sm_cool:

bi günde 2 başarı harikasınız kızlarr gözün aydın canımmmmm :lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

Günaydın canım gözlerime inanamıyorum çokkk sevindim hayatım inan kendim yapmış gibi sevindim oleyyyyy.Allahım hep böyle yüzünü güldürsün.Darısı başımıza..:lepi:

Canım ya süpersin .Çok tebrik ediyorum.İnan canım sen ve derin için o kadar mutlu oldum ki anlatamam.ALLAH'ım ne olur bizde bu hafta arkadaşlarımıza güzel haberler verelim ayyy inanmıyorum ya çok mutluyummm oleyyyyyyyy.Kendim başarsam bu kadar sevinmezdim herhalde.Sabah erken saatlerde açtım hiçbirşey yazılan yoktu.Ama şimdi baktım 2 kişi süper ya....Zaten biraz rahatsızdım ama inanınki rahatsızlığım gitti valla sevinçten.:teytey:

darısı başınıza artık enkısa zamanda :) geçmiş olun neyin var rabia

tatlım tekrar tekrar tebrik ederfim
kendim yapmış gibi sevndim
geçti artık
rahat ve güzel günlere
mutlu günlere
eşinle birliklte a.s.

inanamıyorummmmm çok sevindim canımmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
işte buuu :dance: gurur duydum seninle :sm_cool:tebrik ederimmmmmmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…