Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence de

rabiacım sen ne durumdasın opuyorumnanaktanegzersiz yapmadın dimi o yüzden hiç sesin çıkmıyo :sm_confused:

Yok canım yapamadım :sinifsinif: her zamanki gibi oldu.Bir daha söz vermeyeceğim yaparım diye zaten dünden beride canım sıkkın canım.Eşime haksızlık ediyorum bu konuda buda benim canımı çok sıkıyorr.Sen nasılsın

canım eşim çok anlayışlıdır aslında ben her denememizin sonunda ağlama krizine girdiğim için yine öyle olacak diye onun korkusu.bende baskı oluşturmamak için vajiyi problem yapmıyor üzerine ddüşmüyor ama bu durum esas bende problem yapan.alışma konusu bence de saçma yani biz de evlenmeden önce yaşadık beraber alışacak bişey kalmamıştı ama...

İiiim her zamanki gibi Allah şükür...Rabbim en kötü günümüzü böyle yaşatsın insallah...bu akşam yaparsın ne olacak canım kaçmıyoya...Bak şimdi madem eşine haksızlık ettiğini düşünüyorsun neden egzersiz yapmıyorsun ? Birde üstüne kendi kendini yiyip bitiriyosun...burada hiç kimse vajili doğmadı hiç kimse bunu istemediki... herkesin hayatında bi takım korkuları vardır bizimde öyle...düşünsene asansörden korkan insanlar var bunun için tedavi oluyorlar ilk aşaması ne biliyormusun ? durup asansöre bakmak aynen bizim vajiye aynayla bakmamız gibi sonra dokunuyorlar aylarca asansöre bakabilmek için mücadele eden insanlar var sonraki aşamalarda 1 ayağını asansörün içine atıp bekliyorlar diğer ayak dışarıda bu böyle adım adım gidiyor düşünsene bize bu ne saçma geliyor hiç insan asansörden korkarmı diyoruz...birde düşün bizimki kendimizle korku kendi kendimizden korkuyoruz halbuki vaji bizim parmak bizim...egzersiz yapmazsak buna alışamayız parmakta zorlanıyorsan sadece dokun...herşey senin elinde kocanı ve kendini mutlu etmek senin ellerinde sen istersen yaparsın...biliyorumki yapacaksın...hatta egzersize başlarken içinden sürekli bunu geçir ben kocamı seviyorum de kendini böyle motive et...ama lütfen egzersizlerini ihmal etme...kendini en iyi sen bilirsin seni neyin motive edeceğinide...

sağol canım pozitif motiven için.Burasıda olmasa zaten halimiz duman.İyiki bu site ve sizler varsınız.İnsan bu siteden önce sadece sanki kendi vajiliymiş gibi hissediyor.:enbuyukkk:

Kızlar banada yardım edin,kendimi hiç ii hissetmiyorum cuma günü deneme yapmıştık ve olmamıştı,azıcık bile olmadı çok kastımEşim yarın bi daha deneriz dedi ama o günden sonra deneyemedik.Dün egzersiz yapıyım dedim, önceleri mum da 7,8 santim alırken dün ancak 3,4 cm alabildim.bugün yine deniycem.Denemede nasıl rahat olabilirim arkadaşlar ne olur yardım edin.

canım benım sakın ol ..olabılrı boyle seyler herzamn ck guzel geccek degıl ya..benım kac ay oldu bazen hala kotu gecıyo sakın ol ve olmuycak gene dersen kotu gecer ve tavsıyem ılıskıye gırmedne bır saat yada yarım saat evvel gı tegzesrzı yap mumla ve ılk gıırs te hangı pozısyonda rahatsan onda yap ...mesel aben ustte ck rahat oluyorum yanı kontrol bend eoluyor ...ve ıslaklık cok onemlı ek olarak bır syeler kullan kayganlastırıcı mesel acokıyı ama su bazlı oalnalardan al yada beeb yagı takıldııgn yerde derın bır nefe sal ve guzel seyel rduusn hafıf ıkın acılacaktır canım sakın olmaya calsı tamamamı ına basarabılrısn ama egzesrzızını mutlaka yap ...neefsle kontrol ol..yapabılrısın ve sakın gene yapamıycam deme yapıcam de

Canım daha önce mumla ne kadar ilerlediğini düşünsene...
Daha önce oluyordu şimdi neden olmasın diye düşün cesaretlendir kendini...

Baharcığım sağol canım ya hazır hissediyorum ama iş p.s..e gelince inanılmaz korkuyorum.ödlek gibi hissediyorum kendimi aynen evliliğimin ilk günleri gibi oldu.
Üstte olmak çok korkutuyor ama sen diyorsan denemekte fayda var.Bakalım eşimi ikna edebilirsem bugün yine deniycem.
Canım benim sağol herşey gönlünce olsun,bu yardımların karşılığında Allah ta seni ödüllendirecek inş....opuyorumnanaktan

canım nefes gerçekten işe yarıyor zorlandığın yerde derin nefes al ve nefes verirken ittir...

Canım daha önce mumla ne kadar ilerlediğini düşünsene...
Daha önce oluyordu şimdi neden olmasın diye düşün cesaretlendir kendini...

Evet ama morallede çok ilgisi var heralde.deneme olumsuz olunca geriledim işte.
Ümitsiz vakayım ama denemeye devam edeceğim.

Umarım sen de en kısa zamanda ilerleyip kurtulursun inş.
Kendine ii bak..

kızlar öldüm bgn sabahtan beri temizlik yapıyorum bahar temizliği her yerim kırılıyor 1gnde btrcm ya illa hepsini yaptım çok kötüyüm daha yarım saat oluyr işler biteli

arkadaşlar ben de evliliğimin 5.5 ayı aynı durumu yaşadım.Allah kimseye yaşatmasın...çok kötü bir şey.ama 5.5 ayın sonunda yendim vajinismusu.denemekten çok korkuyordum.oranın içine bir şey girmesi hayaline bile dayanamıyordum.akşam olmasın istiyordum..tamam yapıcam umuduyla başlıyordum.fakat iş ona gelince yapamıycam diye bırakıyordum.eşim de ben de çok kötü günler geçirdik.haydar dümenin reçetesini de denedik o da başarılı olmadı.ama şöyle bir yönteme baş vurduk.ince beyaz mumlardan alıp onunla egzersiz yaptım...önceleri eşimden yardım alarak egzersiz yaptım.ama en doğru olanı kendi kendinize yapmanız..çünkü eşim fazla iter canımı yakar die panik halindeydim.beyaz uzun mumlarla egzersiz yapmadan önce o bölgeye bepanten krem sürdüm(bepantenin birçok çeşidi var.üzerinde krem yazandan alın)daha sonra mumu kremledim.yavaş yavaş egzersizimi yaptım.ilk yapışımda 1-2 cm girince karşıma duvar çıkıyordu sanki.olmıycak sandım.fakat yavaş yavaş orayı aşıyorsunuz.duvar sandığım istemsiz kasılan kaslarımmış.bu mumla 2-3 gün nefes egzersizleri yaparak çalıştım.artık daha rahat egzersiz yapıyordum hiç canım yanmıyordu.daha sonra daha kalın bir mum aldım.eğer mum gözünüze kalın geliyorsa bıçak yardımıyla inceltin..aynı işlemi bu mumla da yapmaya başladım.onunla da rahat yapmaya başlayınca 2.mumdan daha kalın bir mum aldım.aynı işlemleri onunla da yaptım.en son çalıştığınız mum gerçeğiyle aynı yada biraz daha kalın olmalı.eğer çok az daha kalın olursa eşinizinkini korkmadan alırsınız..bu çalışmalar 1-2 gün de de sonuç verebilir,1-2 haftada da.bu sizin azminize bağlı.egzersize her başladığınızda muma ve kendinize bepanten sürün.önce 1. mumla iyice rahatlayana kadar çalışın,sonra 2.muma geçin.2.mumla rahatlayınca 3. ye geçin.mum ilk 1-2 cm e her zaman rahat giriyor.ama sonra sıkı kaslarla karşılaşıyor.lütfen o kasları milim milim aşın..gözlerinizi kapatıp,sanki egzersiz yapmıyor gibi kendinizi salın ve yavaş yavaş mumu ileri itin..3.olan biraz zor oluyo..ama onu da yapınca istekle eşinize deneyelim diyorsunuz..ben bu aşamalı egzersizi yaptım ve ilk denememde ilişkiye girebildim..bunu sizinle paylaşmamın nedeni aynı durumu yaşayan arkadaşlarımı bu sıkıntıdan kurtarmak.bu iş tamamamen psikolojik arkadaşlar..lütfen hemen bu dediğim yöntemi uygulayın.geçen 1 gün 1 gündür..ben artık çok mutlu ve huzurluyum.evliliğimin tadını şimdi anlıyorum.ne olur vajinismusu yenmeye karar verin.ve egzersizlere hemen başlayın.biliyorum bazılarınız mumu girişe bile değdirmek istemez.ama hiç değilse milim milim de olsa bir adım atın..hiç bir yöntemle çözemediğim hayatımın sorununu çözdüm..lütfen biraz emekle siz de aşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…