• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende 14 aylık evliyim ve vajinismusum:(bu mum egzersizinin aynısını ankara da bir jinekolok ta yapmaya çalıştım, ama beceremedim.çok korkum var.benim gibi kişiler bu şekilde çözemiyorlar maalesef.şimdi yeni bi tedavi arıyorum, kendi kendime çözemiycemi biliyorm çünkü.allh yardım eder inş.

bende 14 aylık evliyim ve vajinismusum:(bu mum egzersizinin aynısını ankara da bir jinekolok ta yapmaya çalıştım, ama beceremedim.çok korkum var.benim gibi kişiler bu şekilde çözemiyorlar maalesef.şimdi yeni bi tedavi arıyorum, kendi kendime çözemiycemi biliyorm çünkü.allh yardım eder inş.

Allah yardım eder canım ya..var ya ben çözeli 15 gün oldu.inan umutsuz vakaydım..oraya hiçbirşey girmez ,girerse de parçalara ayrılırım gibi geliyordu.ama inan parçalara falan ayrılmıyorsun..rahat rahat nefes alarak sırt üstü yatarak egzersize başla.yanında kimse olmasın sakin sakin çalış.en azından sadece mumu girişe değdirerek başla.ama yeterki başla. sanıldığı gibi zor değil.bu aşamalı bi yöntem.kendini rahat bırakmaya çalış.inan hiç canın yanmıycak bana inan.en rahat yöntem bu.eğer ben bu yöntemi ilk geceden uygulasaydım 2.gün bitmişti olay.

selam kızlar...
reglim bitti egzersizlere başlayacam inş
sizlerdn cesarat alaraktan
bakalım nasıl olacak
düşüncesi bile ürpertiyo
bu illetten KURTULMALIYIM. KURTULMALIYIZ...

iyiyiim her zamanki gibi bomba gibiyim :) canım saol sen nasılsın ? dün gece evde misafir vardı ben yatak odasında egzersiz yaptım hala gülüyorum halime sositososito eşimle beraber beni arıyorlar evde baktım olmayacak eşime msj çektim oyala sen milleti işim var burada parmaklarımla diye zemuszemusbaktım onların uyuyacakları yok bi çırpıda çıkarayım dedim egzersizimi :Saruboceq:

canım çok pozitifsin üşenmeden üstüne üstüne üstüne gidiyorsun, bahanesizsin çok sevindim.. bu senin en büyük artın emin ol

yakındır inşalah iyi haberlerin. hangi aşamadasın tatlım

kızlar moralim çok bozuk benim de haftasonu deneme yapacak ve başaracaktım kendimce!ama eşim deneme yapmak istemedi yavaş yavaş ilerleyecekmişiz offf ben kendimi hazır hissediyordum oysa cesaretim kırıldı egzersizlere devam tabiki 1 2 3 parmağı rahtlıkla alabiliyorum en son denemede pe..s başını da alabilmiştim sizce de deneme yapmamızın zamanı gelmedi mi ben mi acele ediyorum???

canım moral bozulacak bişey yok ki.. tamam deneme aşamasındasın ama eşinde öyle diyorsa onunda vardır bi bildiği, belki hüsrana uğramamk için biraz daha ilerlemeni bekliyordur, yada zaman veriyordur sana... hem senin için bi avantaj bu daha çok rahatlatırsın kendini, biraz daha egzersiz yaparsın sonra denersiniz. o yüzden hiç sıkma canını..

Günaydın kızlar, orkide tebrik ederim...
Biz sözde dün deneme yapacaktık, yalan oldu gene...
Eşim bana hiç destek olmuyor malesef. Dünkü atışmadan sonra bir daha denememe kararı verdim...

derinciğim olur mu deneme yapmamak.
munisse ye de dediğim gibi belki de hüsrana uğramaktan korkuyor o yüzden biraz daha zaman veriyor sana.. sen hazır hissediyorsun tatlım ama eşler içinde çok zor bir durum deneme aşamaları.. tam kıvama gelip sonlandırmak istiyorlar ama olmayınca olmuyor bu nedenle deneme yapmaktan kaçınıyorlar.. hemen böyle pes etmek olur mu??
:olmaz:
en eski vajili sensin sanıyorum böyle pes etme. örnek ol diğer kızlara. üstüne üstüne git, sexsi giyin, baştan çıkar eşini. afrodizyak etkili olan gıdalar yedir.
çekilme hemen böyle, bi başar bak nasıl o senin üstüne gelicek hergece.

iyi canım evet gelişme devam ediyo biraz ağrım oluyo ama gün geçtikçe aşama kaydediyorum sen nasılsın opuyorumnanaktan

sevindim canım aman bırakma her defasında kaldığın yerden devam edip kurtulacaksın inşalhh.. opuyorumnanaktan
bende iyiyim çalışmalara devam ediyoruz kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar...
Listeden adımı silebilirsiniz dün gece vajiyi yendim ben :dance::dance::dance::teytey:
Benim için hala inanılması güç ama başardımmmmmmmmmm hihoyyyt
Darısı hepinizin başına inşallah, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Ben de normale dönüyorum artık hihoyyyt

Günaydın kızlar...
Listeden adımı silebilirsiniz dün gece vajiyi yendim ben :dance::dance::dance::teytey:

ayyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaa süpersin derincim :hooray: harikasın tebrik ederim :teytey:

nasıl başardın kız rahat oldumu?

ayyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaa süpersin derincim :hooray: harikasın tebrik ederim :teytey:

nasıl başardın kız rahat oldumu?

Teşekkür ederim hayatım hihoyyyt
Diğer arkadaşları korkutmak istemem ama hiç kolay olmadı...
Yine de başardım şükür, benim için önemli olan bu hihoyyyt

Günaydın kızlar...

ayyyy bu ne güzel süpriz. Sakin bi şekilde geçmiş mesajlari okuyordum birden güneş açtı senin mesajınla karşılaşınca. Çoooook sevindim. maşallah Allah bir daha yaşatmasın, heyyyy:dance: parti var bugün. Tebrikler yaaaaa. ne güzel. İnşallah en kısa zamanda biz de yaşarız, ki azmin gücünü hiç bir şey yenemiyor. İnşallah ben de önümüzdeki günlerde güzel haberi veririm size bayağı ilerledim çünkü.

ayyyy bu ne güzel süpriz. Sakin bi şekilde geçmiş mesajlari okuyordum birden güneş açtı senin mesajınla karşılaşınca. Çoooook sevindim. maşallah Allah bir daha yaşatmasın, heyyyy:dance: parti var bugün. Tebrikler yaaaaa. ne güzel. İnşallah en kısa zamanda biz de yaşarız, ki azmin gücünü hiç bir şey yenemiyor. İnşallah ben de önümüzdeki günlerde güzel haberi veririm size bayağı ilerledim çünkü.

Ne güzel bir yorum teşekkür ederim hayatım...
Gerçekten de azim ve cesaret işi, dün gece onu anladım ki ben adam gibi egzersiz yapmadım zaten...
;nşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsin sen de bizlere...
Ve tabiki diğer arkadaşlar da. Allah en yakın zamanda hepinizi de bu dertten kurtarsın, amin...

canım mesajın ilgimi çekti, sakın umudun kırılmasın. Ankara' da hangi jinekoloğa gittin sen, öyle tahmin ediyorum ki aynı doktora gittk....hani şu yüzde yüz garanti veren doktormu? Ben de gittim ona, aşamaları geçmeme rağmen ilişkiye giremedim. Çok moralim bozuldu benim de. Ama inan senin hatan değil bu, sakın üzülma. Sonra hemen burayı buldum ve burdan öğrendiklerim daha iyi ilerlememe yardımcı oldu, şu an nerdeyse sona ulaştım iki hafta içinde, şimdi canım yanmadan o muma benzer faunuslarla evde kendim çalıiıyorum ama bayağı bir parmak egzersizi yaptım çok faydası var.

Back