Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
bende ağustosta evlendim daha bugün 6.gün yeneli :Saruboceq:
insan kendini yönetmeyi öğreniyor telkinlerle..

bak gördünmü kendin itiraf ettin zemuszemus istesen yapabilirdin kaydirigubbakcemile3 nasıl hepimiz yazıyoruzya ne biçim illet kurtulmak istiyoruz falan diye hani yatıyoruz kalkıyoruz aklımızdan çıkmıyor demekki bu bizim birinci önceliğimiz derdini tasasını ilk sıraya koyuyoruz ama çözümünü yani egzersizleri neden ilk önceliğimiz yapamıyoruz a.s tüm buradaki yenen arkadaşların ve uzmanların söylediği şey vaji bir erteleme (bahane) hastalığıdır. Bunları bile bile üstüne gitmessek umutsuzluğa kapılıp yine kendimizi üzeriz o yüzden lütfen vakit kaybetmeyelim hangi aşamada olursak olalım parmak ilerlemiyo gibi gelsede bıkmadan usanmadan aksatmadan egzersizlerimizi yapalım mutlaka yararı olacaktır hepimize a.s.

kızlar moralim çok bozuk benim de haftasonu deneme yapacak ve başaracaktım kendimce!ama eşim deneme yapmak istemedi yavaş yavaş ilerleyecekmişiz offf ben kendimi hazır hissediyordum oysa cesaretim kırıldı egzersizlere devam tabiki 1 2 3 parmağı rahtlıkla alabiliyorum en son denemede pe..s başını da alabilmiştim sizce de deneme yapmamızın zamanı gelmedi mi ben mi acele ediyorum???

Güzelim sabret biraz onunda bildiği bişey vardır mutlaka...hiç cesaretin kırılmasın aksine biraz daha egzersiz yapmanın sana zararı yokkizemuszemusne güzel kendini rahat hissediyorsun tadını çıkar bak ne kadar yol kat etmişsin süprizzzzz

egzersızde cok ılerdesın cok guzel.ve bence beynınce hazır hıssedıyorsan hıc bekleme basarırsın ...

teşekkür edrim cevaplarınız için.eşim çok rahat o rahat oldukça ben panik yapıyorum ona kalsa hiç yapmasak da benden vazgeçmezmiş bi ömür bu şekilde yaşarmış benimle.böyle konuştukça o hiç çaba göstermeyecekmiş ve yenemeyecekmişiz gibi geliyor.bu hastalığı yenebilmemiz için hiçbir şey yapmıyor ve benim kocam doktooooor parmak egzersizlerinde en ufak bir desteği olmadı hep ilerlemeyi kendim kaydettim ve birgün yenersem tamamen kendi çabam olacak bu o günü sabırsızlıkla bekliyorum.doktora gidelim dediğimde doktorluk bişey yok yeni evlilerde olur bu çok normal 6ay alışamazlar birbirlerine dedi bizim 9 ay bitti.sonumuz hayır olsun...

buradaki tüm arkadaşlar çok destek sende bu destekle inş. yeneceksin.
sabah inan benim moralim senden beterdi.Ama baharcım sağolsun ve diğerleri benim moralimi düzelltiler.Hepinize çok ama çok teşekkürler.Sende başaracaksın

bana doktorum bu konuda bazı şeyler söylemişti vajili kadınların eşleri bazen korkuyorlarmış biz hani herşeyi derinlemesine öğrenmeye çalışıyoruz korkularımızı aşıyoruz kendimizden emin oluyoruz dahada bir kadın oluyoruz ya erkekte hemen bir ışık yanıp ya ben eşime yetemezsem ya isteklerine karşılık veremessem gibi güvensizlikler olabiliyormuş belki seninde eşin aynı şeyleri düşünüyor olabilir :bbo:

teşekkür ederim hepinize karamsar bir insan değilim vaji konusunda hiç ümitsiz olmadım sizlerin de desteğiyle yenicem inşallah hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz bu hastalıktan dualarım sizlerle...

teşekkür ederim hepinize karamsar bir insan değilim vaji konusunda hiç ümitsiz olmadım sizlerin de desteğiyle yenicem inşallah hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz bu hastalıktan dualarım sizlerle...

oooo güzelim sen çoktan yenmişsin baksana zemuszemus bi tek uygulaması kalmış alkisalkisalkisdarısı başımıza:sm_cool:

tebrik ederim Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
bende ağustosta evlendim daha bugün 6.gün yeneli :Saruboceq:
insan kendini yönetmeyi öğreniyor telkinlerle..

teşekkürler tarcin ben de tebrik ederim duana da amin diyorum Allah hiç kimeye yaşatmasın diğer arkadaşlara da stres yapmamalarını tavsiye ediyorum 16sında 17sinde belki de daha küçük yaşta bu işi yapanlar var çok zor olmadığını zamanla anlayacak herkes bu muydu yani diyecekler ben öyle dedim benim derdime hiçbir doktor dermen olamadı ne kremler ne ilaçlar kullandım faydasız kendi kendime olmak zorunda dedim tabi eşimin de desteğiyle çok şükür başardım Allah daha beterinden korusun cümlemizi

eşinle konuşup sana yardımcı olmasını istedin mi peki hiç? bizde tam tersi eşim oturtur başımda beklerdi egzersizler için ilk başladığım zamanlar.hatta öyle zor dönemler geçirdimki yanlış bişey yapmayım diye işinden ayrıldı ve evde yaptı çizimlerini öyle işler aldı başka bi işte kabul etmedi beni hiç yalnız bırakmadı.şimdi rahata erdik artık o da dönecek mimarlığa.biz birlikte öğrendik egzesizleri nefesleri....doktora gitmeye gelince onu bende kabul etmedim hiç çünkü ilk bu durumu kabullendiğim zamn gitmiştim hiçte memnun kalmadım.resmen kendilerine mecbur ediyolar hep diyosunki bir sonrakinde ne diyecek?halbuki söyleyecekleri şeyler hep ortak ve ortada..bence sona yakınsın sen zaten çok ilerlemişsin eşinle konuş ikna et ve dene..birbirine alışmak fikridegarip geldi biz evlenmeden öncede beraber yaşadık genede böyle oldu :lepi:

arkadaşlar bende 5 aylık evliyim. ilk 2 ay benim içinde kabus gibiydi.hiçbir şey olamadı maalesef.
ama sonradan kendiliğinden olmaya başladı.nasıl oldu anlayamadım ama sorunu kendiliğmizden aştık.darısı diğer arkadaşlara

noldu buraya kızlar yine offlar başlamış suratlar asılmış lmaz: ne güzel hep birden birbirimize umut aşılayıp heveslenmiştik zemuszemus asmayın suratınızı hepsi geçecek delikafadulden

selam kızlar 2 gündür yoktum
yoklugumda neler yaptınız bakalım keyifler nasıl
gecmişi okuyamadım varmı gelişmeler
hadi hepinizi öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…