- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.241
Haftasonu dediğim sadece pazardı venüscüm. Akşam geldim ama o saatten sonra üşendim açıkçası
Sanırım hala ertelemeye çalışıyorum. Ama senden çok feyz aldım bi daha asla aksatmıycam egzersizlerimi...
senide en üşengeç vajili seçtimklava: :lepi:
arkadaşlar bu siteyi daha yeni gördüm ben de vajinismustan muzdariptim geçen haziranda evlendim yedi ay boyunca gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı tabi il sınırları içinde ama sonunda kendi kendime yaptığım telkinlerle araştırmalarla başardım ilk başlarda yine ağrılar oluyor ama dayanılmayacak gibi değil yavaş yavaş azalıyor şimdi çocuk için çalışıyoruz önümüzdeki ay belki de müjdeli haberi veririm ben başardım darısı bütün bu derdi çekenlerin başına allah kimseye yaşatmasın çok zorlu bir süreçti
Haftasonu dediğim sadece pazardı venüscüm. Akşam geldim ama o saatten sonra üşendim açıkçası
Sanırım hala ertelemeye çalışıyorum. Ama senden çok feyz aldım bi daha asla aksatmıycam egzersizlerimi...
kızlar moralim çok bozuk benim de haftasonu deneme yapacak ve başaracaktım kendimce!ama eşim deneme yapmak istemedi yavaş yavaş ilerleyecekmişiz offf ben kendimi hazır hissediyordum oysa cesaretim kırıldı egzersizlere devam tabiki 1 2 3 parmağı rahtlıkla alabiliyorum en son denemede pe..s başını da alabilmiştim sizce de deneme yapmamızın zamanı gelmedi mi ben mi acele ediyorum???
egzersızde cok ılerdesın cok guzel.ve bence beynınce hazır hıssedıyorsan hıc bekleme basarırsın ...kızlar moralim çok bozuk benim de haftasonu deneme yapacak ve başaracaktım kendimce!ama eşim deneme yapmak istemedi yavaş yavaş ilerleyecekmişiz offf ben kendimi hazır hissediyordum oysa cesaretim kırıldı egzersizlere devam tabiki 1 2 3 parmağı rahtlıkla alabiliyorum en son denemede pe..s başını da alabilmiştim sizce de deneme yapmamızın zamanı gelmedi mi ben mi acele ediyorum???
teşekkür edrim cevaplarınız için.eşim çok rahat o rahat oldukça ben panik yapıyorum ona kalsa hiç yapmasak da benden vazgeçmezmiş bi ömür bu şekilde yaşarmış benimle.böyle konuştukça o hiç çaba göstermeyecekmiş ve yenemeyecekmişiz gibi geliyor.bu hastalığı yenebilmemiz için hiçbir şey yapmıyor ve benim kocam doktooooorparmak egzersizlerinde en ufak bir desteği olmadı hep ilerlemeyi kendim kaydettim ve birgün yenersem tamamen kendi çabam olacak bu o günü sabırsızlıkla bekliyorum.doktora gidelim dediğimde doktorluk bişey yok yeni evlilerde olur bu çok normal 6ay alışamazlar birbirlerine dedi bizim 9 ay bitti.sonumuz hayır olsun...
teşekkür edrim cevaplarınız için.eşim çok rahat o rahat oldukça ben panik yapıyorum ona kalsa hiç yapmasak da benden vazgeçmezmiş bi ömür bu şekilde yaşarmış benimle.böyle konuştukça o hiç çaba göstermeyecekmiş ve yenemeyecekmişiz gibi geliyor.bu hastalığı yenebilmemiz için hiçbir şey yapmıyor ve benim kocam doktooooorparmak egzersizlerinde en ufak bir desteği olmadı hep ilerlemeyi kendim kaydettim ve birgün yenersem tamamen kendi çabam olacak bu o günü sabırsızlıkla bekliyorum.doktora gidelim dediğimde doktorluk bişey yok yeni evlilerde olur bu çok normal 6ay alışamazlar birbirlerine dedi bizim 9 ay bitti.sonumuz hayır olsun...
teşekkür ederim hepinize karamsar bir insan değilim vaji konusunda hiç ümitsiz olmadım sizlerin de desteğiyle yenicem inşallah hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz bu hastalıktan dualarım sizlerle...
inşallah canım sayenizde darısı hepimizin başınaoooo güzelim sen çoktan yenmişsin baksana zemuszemus bi tek uygulaması kalmış alkisalkisalkisdarısı başımıza:sm_cool:
tebrik ederim Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
bende ağustosta evlendim daha bugün 6.gün yeneli :Saruboceq:
insan kendini yönetmeyi öğreniyor telkinlerle..
Boğmuyosun tatlım.Bugün bende çok kötüyüm bende biraz bahsettim.OFFFFFF OFFFFFF:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?