- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.221
canım bıraz daha sakın davranman gerke sneı cok ıı anlıyoruz ..bende yanıs enın dusuncelerın gııb duusnuyordum kenıdmden nefert edıyordum ..ama ıste bunlardan kurtulmak bıızm elımızde bırazcık cesraet edebılrısn yapabırsın lutfen heme sınde cok kotu bır sey dememmız kenıdnı korumanı soylemıs ...uzulme lutfen :1hug:Kızlar bugün çok moralim bozuk.Dün biraz kasıklarımda ağrı vardı.Acaba iltihapmı varmı diye düşünüyorum.Birde hiçbirşeyi tutamayan şuı dilim varya gittim eşime söyledim ve eşimde bana ne desin ( gerçi haklı ) " kendine hiç dikkat etmiyosun.Zaten vaji olayını geçtim.Onu halletsek bile bu seferde senin kendini korumamazlığın yüzünden çocuk için koşturacağız galiba " demezmi moralim altüst.Bugün inanın işteyim ama ne yaptığımı doğruluğundan bile emin değilim.Niye ben diyorum neden başaramıyorum neden hep bir bahanem var kolaya mı sığınıyorum acaba.Kendimden nefret ediyorum.Eşimi mutlu etmek varken kendimide onuda mutlu edemiyorum.Kusura bakmayın birilerine anlatmazsam sıkıntıdan boğulacağım.Kusura bakmayın arkadaşlar.
Kızlar bugün çok moralim bozuk.Dün biraz kasıklarımda ağrı vardı.Acaba iltihapmı varmı diye düşünüyorum.Birde hiçbirşeyi tutamayan şuı dilim varya gittim eşime söyledim ve eşimde bana ne desin ( gerçi haklı ) " kendine hiç dikkat etmiyosun.Zaten vaji olayını geçtim.Onu halletsek bile bu seferde senin kendini korumamazlığın yüzünden çocuk için koşturacağız galiba " demezmi moralim altüst.Bugün inanın işteyim ama ne yaptığımı doğruluğundan bile emin değilim.Niye ben diyorum neden başaramıyorum neden hep bir bahanem var kolaya mı sığınıyorum acaba.Kendimden nefret ediyorum.Eşimi mutlu etmek varken kendimide onuda mutlu edemiyorum.Kusura bakmayın birilerine anlatmazsam sıkıntıdan boğulacağım.Kusura bakmayın arkadaşlar.
canım bıraz daha sakın davranman gerke sneı cok ıı anlıyoruz ..bende yanıs enın dusuncelerın gııb duusnuyordum kenıdmden nefert edıyordum ..ama ıste bunlardan kurtulmak bıızm elımızde bırazcık cesraet edebılrısn yapabırsın lutfen heme sınde cok kotu bır sey dememmız kenıdnı korumanı soylemıs ...uzulme lutfen :1hug:
tatlım benm eşim de der
inan kötü niyetle değil dedikleri
sonuçta sen de üzülmezmisin bir yerin rahatsızlansa
sen de çocuğun olsun istemezmisin öyle düşün
hamilelik bitinceye kadar bizlerin kendimize çok dikkat etmesi gerek
o nedenle anaların hakkı ödenmez derler bence:1hug:a.s.
Sağol bitanem ama hergün kendimi cesaretlendiriyorum.Ama olmuyor işte.eşimin kötü bişey demediğini biliyorum ama vaji konusunu eklemesi gerekmezdi.
bizler hassasız ben de öyleyim alıngan olabiliyoruz
ufak şeyleri kafamızda büyütebiliyoruz
onun dediğini de takmamaya çalış
orda da kötü niyet yoktur bence
sonuçte onlar da insan
onlarda hata yapabilirler
değil mi
oldu en sonunda oldu bim bam bom....bir ay önce yazmıştım olmuyor diye.vajinismusun nedeni zarın anatomik yapısıydı.kızlar bana doktor olması imkansız kesinlikle ameliyatla zar açılmadan ilişki olmaz demişti.yavaş yavaş zamanla her şey oluyor.benimki anatomik olarak kapalıydı ve kendi kendine 3 ay sonra oldu.sizinki haydi haydi olur hiç korkmayın.tabi biraz cesaret gerekiyor.yavaş ve sakin olmak gerekiyor.bir günde olmuyor hiç bir şey.günlere haftalara bölün.şu gün şuraya kadar bugün buraya kadar diye.ve bir gün ne olduğunu anlamayacaksınız bileaklinialirimsmileumarım herkes bu beladan kurtulur.
günaydın kızlar...
önecelikle ayumut çok sevindim zemuszemus inşallah en kısa zamanda kocaman başardım yazarsınadının üstüne çizgi çekmek için sabırsızlanıyoruz 1 kişi eksilecek sonunda alkisalkisalkisvarmı başka gelişmeler sositososito
iyiyiim her zamanki gibi bomba gibiyim :) canım saol sen nasılsın ? dün gece evde misafir vardı ben yatak odasında egzersiz yaptım hala gülüyorum halime sositososito eşimle beraber beni arıyorlar evde baktım olmayacak eşime msj çektim oyala sen milleti işim var burada parmaklarımla diye zemuszemusbaktım onların uyuyacakları yok bi çırpıda çıkarayım dedim egzersizimi :Saruboceq:
harikasınnn gördüğüm en bahanesiz vajilisinn :lepi:
harikasınnn gördüğüm en bahanesiz vajilisinn :lepi:
Herkese günaydın. Haftasonu bir nikah, bir nişan gezdiğim için deneme yapamadım. Bu akşamdan itibaren kaldığım yerden devam edicem egzersizlerime. Listemiz de epey kalabalıklaşmış görmeyeli.
günaydın elacım,
canım h.sonu hiçmi eve gelmedin ?
Evet tarçıncım tam bende öyle düşünüyordum. Venüstenin maşallah hiç bahanesi yok. onu görünce olumsuz düşünmekten, yapamadım edemedim demekten utanıyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?