Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim işte bu kadar
ömür boyu mutluluk dileklerimle...a.s.

günaydın tatlım
evet nefes alıp verince daha iyi görülebilir
inte bakma n bile inan bana olumlu bir ilerleme
oraya aynada bak ve okşa lütfen
orası yabancı cisim değil ki değil mi
bizim kendimizin bir parçası
nasıl midemiz kalbimiz kulağımız.... varsa bizimse orası da bizim elin değil ki değil mi
oradan dünya harikası bir bebek çıkıyo düşünsek
ne kadaaar geniş biliyo musun
sen inanamıyacaksın parmağını sokup genişletince ya burasının max genişliği nere kadar diyeceksin inan bana
orayı tanı aynada arkadaşım orası bizim bize ait
orayı dışlamayalım benmseyelim
orası bizim ve eşimizin
oradan samimi diyorum acı yok
acıyı şu beynimiz yapıyo sanal yani
gevşemeyi nefes ve kegelle sağlayalım parmağı da çalışalım
gevşeyince orası rahatlıyo acı yok ozaman inan bana....kaydirigubbakcemile:hulya:a.s.

ne güzel yazmışın koskoca çocuk çıkıyo ama p..... i alamıyoruz. beyinde bitecek herşey ama daha zamanı var galiba

bi arkadaş sormuş egzersizler zarı esnetiyor mu diye??

evet sanırım esnetiyor benim yeneli 1 ayı geçtim ilişkiye de sürekli girdik bu süre içinde ama daha kızlık zarım dün bozuldu, yani dün kan geldi..
biraz zorladık galiba
herif intikam alır gibi saldırıyor canım :roflol:

vallahi bravo isteyince oluyo demekki ama ben de çok istiyoruuuuuuum bu illetten kurtulmayı. tebrik ederim ayumut

baharcım forumdan öğrendiklerinle mi yendin yoks psikolog desteği aldın mı. darısı bize inş
burayla sadece kızlar ne derse onu yaptım doktora gıtmedım ..ınsan ısterse yapamıycagı hıc bır sey yok..hem belkı sımdı dıyorsunuz demekkı durumu cok kotu degılmıs bır bucuk yıl surdu ve ben esımın yanında oturrken bıle kenıdmı kasardım ..ama artık dayanacak gucum yoktu ve cesaretımı topladım eve gıder gıtmez hemne basladım ılk gun serce ve ısaret parmagımı basardım zaten 1 hafta falan surdu galıba basardım yanı..sadece cesaret ınananın krendınıze ben hep derdım ne kadra kacıcam omrumun sonuna kadra boylemı yasıcam anne olmak ıstıyordum bence sızde kendınızle konusn

ilk parmak alışın zor oldu mu uyuşturucu krem kullandın mı

Herkese merhaba,
Biz dün uzuuuuuuuun bi aradan sonra deneme yaptık ama malesef çok kastım yapamadım.
Oysa egzersizlerde iyiyiym,ama dün yapmamıştım ani oldu anlıyacağınız.
Herifte aylardır bana dokunmadığı için,saldırıya uğradığımı hissettim.
Ne yapıyım arkadaşlar, sanki hiç egzersiz yapmamış gibiydim evlendiğim ilk günler gibiydim.

ilk parmak alışın zor oldu mu uyuşturucu krem kullandın mı
evet ne yalan soyleyeylım cok zordu ılk gun ama ben pes etmedım hıc bı zaman ve yapamıyorum hıc demedım yapıcam dedım ..ılk denmemede tırtır tıtrıyrdum heryerım buz gııbydı ama nefesle kontol edebılıyosun kendını rahatlamak kenıd elınde uyusturuuc krem kullanamdım tabı muma kadra mumuda basardım sonra daah kalın bır syele denerken kullanmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…