- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.101
çok saol cnm...ben sizlere bişey sormak kızlık zarlarınızda duruyo sizin hala dimi
çok saol cnm...ben sizlere bişey sormak kızlık zarlarınızda duruyo sizin hala dimi
benimki durmuyo. 4 yıllık evliyim. Evlendiğimiz zaman bi iki ay uğraşıp yapamayınca jinekoloğa gitmiştik. kızlık zarımın etli olduğunu normal yolla yırtılmayacağını söylemişlerdi operasyon gerekli dediler tamam dedik sevine sevine gittik yaptırdık..
Sonuç ise hala vajinismusum..
İşin garibi delik falan da göremiyorum:)
Kızlar yemek, pasta, ev işi derken fazla yazamıyorum bugün ama işim az kaldı :)
Aman Allahım işte ben eyvahedigeldismile peki o müdahaleden sonra ilk deneyimini anlatırmısın lütfeenn :Saruboceq: bende sadece bu yuzden diye ilişkiye giremiyorum zannediyodum mafoldumben
merhaba kızlar 3günden beri parmak çalışmalarımı va kegel egzersizlerini düzenli olarak yaptım dün eşimin parmağınıda almayı başardım dün eşim bide pen.. denemesi yapalım dedi ben kabul ettim ve denedik penisin birazını içime alabildim ve hiç farketmeden olmuş inanamadım buna tekrar denedim her seferinde zorluk çekmeden içime alabiliyodum çok sevinçliyim bu kadar basit olduğuğunu tahmin edemezdim bana yardımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum bunları sizin desteklerinizle başardım zemuszemus
Canım sen bakıyorum da çok marifetlisin maşallah merak ettim kilolu değilsin inşallah
tebrik ederim ayumut.. Allah bize de nasip etsin..
Merhaba. Doktor bize 40 gün sonra ilişki önermişti.. 40 gün sonraki denememizde kızlık zarım varken deneme yaptığımızda ne olduysa aynısı oldu girmedi içeri bi türlü.. Hala da girmiyo. bana doktor çok rahat çatala çıktın muayene de olabiliosun senin sorunun zardan demişti. Hiç vajinismus falan demedi.
Senin moralin bozulmasın ama sende de aynısı olacak die bişey yok.. Belki sen kızlık zarın gidince kafanda bitirmişsindir. canının yanması erken oluşundandır. Çünkü bana 40 gün sonra demişti doktorum.
ıste buuuuu superrrr..tebrıkelr bak ıstemek ne kadr onemlı ...canım benım mutluluklarmerhaba kızlar 3günden beri parmak çalışmalarımı va kegel egzersizlerini düzenli olarak yaptım dün eşimin parmağınıda almayı başardım dün eşim bide pen.. denemesi yapalım dedi ben kabul ettim ve denedik penisin birazını içime alabildim ve hiç farketmeden olmuş inanamadım buna tekrar denedim her seferinde zorluk çekmeden içime alabiliyodum çok sevinçliyim bu kadar basit olduğuğunu tahmin edemezdim bana yardımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum bunları sizin desteklerinizle başardım zemuszemus
benimki durmuyo. 4 yıllık evliyim. Evlendiğimiz zaman bi iki ay uğraşıp yapamayınca jinekoloğa gitmiştik. kızlık zarımın etli olduğunu normal yolla yırtılmayacağını söylemişlerdi operasyon gerekli dediler tamam dedik sevine sevine gittik yaptırdık..
Sonuç ise hala vajinismusum..
İşin garibi delik falan da göremiyorum:)
canım egzerszıdede ıslaklık cok onemlı ..benegzersızlede bebe yagıını hem paragıma hemde vajnama surerdımbende ilk muayenemde çatala çok rahat çıktım fakat doktorun eli yaklaşır yaklaşmaz panik olup ittim..incecik çubuk gibi bişeyle kontrol etmek istedi ben yine gerim gerim gerildim...benm kızlığımı açtıktan sonra 1 hafta geçsin ilişkiye girebilirsin dedi sana da 40 gün demiş... :uhm: dün akşam parmak egzerzisi yapmaya uğraştım ama sanki içinde tuhaf tuhaf böyle ne biliym pütür pütür et gibi bişey vardı tam anlatamadım şimdi..bide kızlar afedersiniz ama söylemek zorundaym bişeyleri anlayabilmek için ..mesela illaki herkes klitoral orgazmı yaşıyodur eşiyle o olaydan sonra sanki orası daha bi genişliyo ve kayganlaşıyo ya hani işte ondan sonra işaret parmağımı 2 boğuma kadar sokabilmiştim geçen hafta :sm_confused: ama dün serçe parmağım ilk boğumdan sonra girmedi :uhm:
ıste buuuuu superrrr..tebrıkelr bak ıstemek ne kadr onemlı ...canım benım mutluluklar
parmak egzerszıı yapıp kan goren cok kııs yoktur bendede aynı oldu kızlık zarının genısletıyor egzerszıler ve ılıskı daha kolay oluyor ve ılk denmeeelrde hepsı olmaya bılrı ama bır daha denemede dahada ılerleyeceksın tebrıklerkızlar şunu sormak istiyorum parmak egzersizi acaba kızlığı genişletiyomu çünkü ben hiç ağrı hissetmedim nede kan gördüm gerçi ilşki tam olarak gerçekleşmedi ama ben kızlığın 1cm ilerde olduğunu duymuştum ama bu konuda bilgisi olan bana yazabilirmia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?