Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok saol cnm...ben sizlere bişey sormak kızlık zarlarınızda duruyo sizin hala dimi

merhaba
ben parmak egzersizleri yaptım hiç kan gelmedi ilişkiye girdikten sonrada gelmedi doktor yırtılmaya müsait bi yapısı var demişti ama sanırım parmak egzersizinden sonra gelmiyo burda birçok kişinin kanaması olmadı bilmiyorum duruyomu zedelendimi ne oldu bi fikrim yok:sm_confused:

baharcım bu arada msjın için çook teşekkür ederm özel mesaj atamıyorum şimdilik..dün akşam senin telkinlerinden sonra parmak egzersizlerine başlamak istedim fakat olmadı belki de biraz acele ettim hemde serçe parmak olmadı kegel egzersizlerinide gün içerisinde yapıyorum... 2 hafta önce hymenektomi oldum acaba içi yara falan mı çünkü çok ağrım oldu

Son düzenleme:
çok saol cnm...ben sizlere bişey sormak kızlık zarlarınızda duruyo sizin hala dimi

benimki durmuyo. 4 yıllık evliyim. Evlendiğimiz zaman bi iki ay uğraşıp yapamayınca jinekoloğa gitmiştik. kızlık zarımın etli olduğunu normal yolla yırtılmayacağını söylemişlerdi operasyon gerekli dediler tamam dedik sevine sevine gittik yaptırdık..
Sonuç ise hala vajinismusum..
İşin garibi delik falan da göremiyorum:)

Aman Allahım işte ben eyvahedigeldismile peki o müdahaleden sonra ilk deneyimini anlatırmısın lütfeenn :Saruboceq: bende sadece bu yuzden diye ilişkiye giremiyorum zannediyodum mafoldumben

kzılar mesel aben 4 aydır ılıskı yasıyorum ama hala aynada baktııgmda oyle beynımde canlandırdıgım gıbı bır delık yok ...acı olayı sadece kendımız kasmamızdan oluyo..acı hıhsetıgımız anda beklıyoruz ama parmagımızız cıkartmıyoruz neefs alıp vermemeız gerek sonra ck yavas ıktırıyoruz kuru kuru armka yapmıyonuz demı bebe yagı kullana bılrısınız

Selam Kızlar

ınternet sabahtan beri yoktu çok şükür geldi.Yazılanları okudum.Bugünde başaran yok galiba bende de olmadı ama egzersiz yaptım gibi ama denilen gibi ben parmağımı ilerletemiyorum yaaa

merhaba kızlar 3günden beri parmak çalışmalarımı va kegel egzersizlerini düzenli olarak yaptım dün eşimin parmağınıda almayı başardım dün eşim bide pen.. denemesi yapalım dedi ben kabul ettim ve denedik penisin birazını içime alabildim ve hiç farketmeden olmuş inanamadım buna tekrar denedim her seferinde zorluk çekmeden içime alabiliyodum çok sevinçliyim bu kadar basit olduğuğunu tahmin edemezdim bana yardımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum bunları sizin desteklerinizle başardım zemuszemus

Aman Allahım işte ben eyvahedigeldismile peki o müdahaleden sonra ilk deneyimini anlatırmısın lütfeenn :Saruboceq: bende sadece bu yuzden diye ilişkiye giremiyorum zannediyodum mafoldumben

Merhaba. Doktor bize 40 gün sonra ilişki önermişti.. 40 gün sonraki denememizde kızlık zarım varken deneme yaptığımızda ne olduysa aynısı oldu girmedi içeri bi türlü.. Hala da girmiyo. bana doktor çok rahat çatala çıktın muayene de olabiliosun senin sorunun zardan demişti. Hiç vajinismus falan demedi.
Senin moralin bozulmasın ama sende de aynısı olacak die bişey yok.. Belki sen kızlık zarın gidince kafanda bitirmişsindir. canının yanması erken oluşundandır. Çünkü bana 40 gün sonra demişti doktorum.

tebrik ederim ayumut.. Allah bize de nasip etsin..

tebrik ederim ayumut.. Allah bize de nasip etsin..

saol canım nasip olacak inşallah bunu gerçekten başaracağına inan gerisi gelir zaten özellikle kegel egzersizleri çok işe yarıyo kaslarını kontrol altına alıyosun ve ilişki esnasında sıkmıyosun rabbim yardımcınız olsun şunu anladımki bu sorun gerçekten aşılabilir yeterki siz egzersizlerinize devam edin sakın kendinizi bundan dolayı yıpratmayın çünkü ben bunu çak yaptım şim çok pişmanım boşuna yere kendimi ve eşimi üzmüşüm vajinumus gerçekten yenilebilen bi sorun diyorum ya inanınca gerçekten oluyo:Saruboceq:

bende ilk muayenemde çatala çok rahat çıktım fakat doktorun eli yaklaşır yaklaşmaz panik olup ittim..incecik çubuk gibi bişeyle kontrol etmek istedi ben yine gerim gerim gerildim...benm kızlığımı açtıktan sonra 1 hafta geçsin ilişkiye girebilirsin dedi sana da 40 gün demiş... :uhm: dün akşam parmak egzerzisi yapmaya uğraştım ama sanki içinde tuhaf tuhaf böyle ne biliym pütür pütür et gibi bişey vardı tam anlatamadım şimdi..bide kızlar afedersiniz ama söylemek zorundaym bişeyleri anlayabilmek için ..mesela illaki herkes klitoral orgazmı yaşıyodur eşiyle o olaydan sonra sanki orası daha bi genişliyo ve kayganlaşıyo ya hani işte ondan sonra işaret parmağımı 2 boğuma kadar sokabilmiştim geçen hafta :sm_confused: ama dün serçe parmağım ilk boğumdan sonra girmedi :uhm:

ıste buuuuu superrrr..tebrıkelr bak ıstemek ne kadr onemlı ...canım benım mutluluklar

Bende ilk incelediğimde birşey göremedim nefes alıp verirken baktımki orada küçücük bir delik var. Eğzersiz yapa yapa orası genişledi. Bence sen dokunmaktan korktuğun için göremiyorsun. Biraz dokun , nefes al, ver Ortaya çıkacaktır. Ama pes etme ....

kızlar şunu sormak istiyorum parmak egzersizi acaba kızlığı genişletiyomu çünkü ben hiç ağrı hissetmedim nede kan gördüm gerçi ilşki tam olarak gerçekleşmedi ama ben kızlığın 1cm ilerde olduğunu duymuştum ama bu konuda bilgisi olan bana yazabilirmia.s.

canım egzerszıdede ıslaklık cok onemlı ..benegzersızlede bebe yagıını hem paragıma hemde vajnama surerdım

parmak egzerszıı yapıp kan goren cok kııs yoktur bendede aynı oldu kızlık zarının genısletıyor egzerszıler ve ılıskı daha kolay oluyor ve ılk denmeeelrde hepsı olmaya bılrı ama bır daha denemede dahada ılerleyeceksın tebrıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…